ENTEC 20-10-10 tonu peşin para 3250 liraya alındı.
Sulama şekli nedir ve hangi ürün içinENTEC 20-10-10 tonu peşin para 3250 liraya alındı.
Sulama şekli nedir ve hangi ürün için
Aldığınız gübre azot kaybı minimum olacak şekilde yapılmış bir ürün ama fosfor ve potasyumun fiksasyona uğramaması için birşey yaptılar orasını bilmiyorum.Eğer yapılmadıysa 15-15-15+s+zn daha uygun olabilir.Elma ve armut için. Salma sulama.
Aldığınız gübre azot kaybı minimum olacak şekilde yapılmış bir ürün ama fosfor ve potasyumun fiksasyona uğramaması için birşey yaptılar orasını bilmiyorum.Eğer yapılmadıysa 15-15-15+s+zn daha uygun olabilir.
ENTEC 20-10-10 tonu peşin para 3250 liraya alındı.
kaç kg torba 25 kg mu 40 kg mı?
Entec candır 8-12 hafta aralığında toprakta kalıcılığı ve bitki tarafından alınmaya devam edildiği ispatlanmış bir ürün
Ekli dosyayı görüntüle 37166
Ekli dosyayı görüntüle 37167
Entec candır 8-12 hafta aralığında toprakta kalıcılığı ve bitki tarafından alınmaya devam edildiği ispatlanmış bir ürün
Ekli dosyayı görüntüle 37166
Ekli dosyayı görüntüle 37167
entec toprak üstünde kaç gün kalır? bilginiz var mı?
Kooperatif mi tefeci mi belli değil vade farklı çok. Listedeki peşin fiyatlar üzerinden piyasada vade yapan yerler varken bu kooperatifler neyin peşinde.
Tarım kredi de 115 liraÜre fiyat bilgisi olan varmı
Çok afedersiniz de belli değil mi âarkaya geçme peşindeâ seversen alırsın sevmezsen yine alırsın. En son 60 bin küsürdük. Varsaylım o kadarız kaç üyemiz peşin alışveriş yapabiliyor. Site yönetimden böyle bir çalışma istiyorum.
Adana 1.92 tlÜre fiyat bilgisi olan varmı