Taban mi üst gübresini mi atmamıştınız. İdame olarak ne yapmıştınız?Param yoksa o gübreyi hiç atmam geçtiğimiz yıllarda gubresiz ekimlerim oldu deneme amaçlı halende deniyorum .
Taban mi üst gübresini mi atmamıştınız. İdame olarak ne yapmıştınız?Param yoksa o gübreyi hiç atmam geçtiğimiz yıllarda gubresiz ekimlerim oldu deneme amaçlı halende deniyorum .
Taban mi üst gübresini mi atmamıştınız. İdame olarak ne yapmıştınız?
Kendi içinde mantikli 3 lü döngü,yeşil gübre, hayvan gübresi ,humik asit uygulamasi da eklenebilir.Gidiş organik tarim olur. Kolay gelsinHiç gübre kullanmadım sadece yapraktan herbisit ile birlikte humikasit uyguladım attığım yer ile verim olarak hiç bir fark yoktu (arpa)1 yıl nadasa bırakıyorum ama 3 uncu gubresiz Ekim'de verim düştü .bende 1 yıl gübreli Ekim 1 yıl nadas 1 yıl gubresiz Ekim olarak deniyorum şimdi
Gübrecilerden fiyat almanı öneririm fiyatlar yüksek geldi banaTarım kredi gübre fiyatları 20.20 süper kompoze 2115 tl , süper ekin 2300 tl , dap 2750 tl siz olsanız hangisini alırsınız
Bu fiyatlar güncel mi?Tarım kredi gübre fiyatları 20.20 süper kompoze 2115 tl , süper ekin 2300 tl , dap 2750 tl siz olsanız hangisini alırsınız
Markası nedir?nereden aldınız?Dün 20.20’nin kilogramını 1,68 tlye aldım.
Edirne Uzunköprü. Markaya bakmam lazım şimdi hatırlayamadım. Ama şu an piyasa 1700 civarı. 10 gün önce 1600dü. 1ay önce 2200dü. Aşırı oynak. Alabilen şimdiden alsın derim.Markası nedir?nereden aldınız?
Bağfaşın gübresiMarkası nedir?nereden aldınız?
Çok iyiBağfaşın gübresi
EvetBu fiyatlar güncel mi?
Çok iyi fiyata almışsınız muhtemelen tüccardan aldınız ben daha almadım fiyat araştırıyorum tarım kredi sizin aldığınız gübrenin gubretas isimli olanını 2115 tl ye satıyorDün 20.20’nin kilogramını 1,68 tlye aldım.
Tüccardan alıyorum sürekli. Allah hiç bir çiftçi kardeşimizi tarım kredinin eline düşürmesin.Çok iyi fiyata almışsınız muhtemelen tüccardan aldınız ben daha almadım fiyat araştırıyorum tarım kredi sizin aldığınız gübrenin gubretas isimli olanını 2115 tl ye satıyor
kimden aldın ?Tüccardan alıyorum sürekli. Allah hiç bir çiftçi kardeşimizi tarım kredinin eline düşürmesin.
Gürol Sezmezkimden aldın ?