Ynt: Güncel Buğday Fiyatları
yeni sattım galatya 90 krş toğmluk olarak
yeni sattım galatya 90 krş toğmluk olarak
kardeş dolar hakkındaki yazını okudum ve gerçekten mantıklı bilgi veriyorsun buğday fiyatları hakkında tahminin ne yönde şuan bizim buralarda 850-900 arası ileri zaman düşermi kalkarmıedirne22 link=topic=60282.msg1049111#msg1049111 date=1451047376' Alıntı:buğdayın içine zehir katıp bize yollasa, demek ki hepimiz geberecez... (komplo teorisi)
böyle tek kaynağa bağlı olursan, kedinin fare ile oynadığı gibi oynarlar...
yıllardır söylüyorum: Şu Fırat ve Diclenin sularını iç anadoluyo akıtalım.
boşu boşuna Suriye ve Iraktaki düşmanlarımıza vermeyelim, soyubozukların bitleri kanlanmasın...
daha sonra iç anadoluda kilosu 0,75 TL ' ye buğday üreteceğimize,
kilosu 3-4-10 TL ' ye sebze - meyve üretelim...
böyle şeylerin yapılması için illa gâvurların - yabancıların 'şöyle yapın' demesi mi lazım...
niye kendi başımıza düşünüp, karar verip yapmıyoruz...
(el-cevap: kendisinden başka kimseyi düşünmeyen, müslüman olduğunu söyleyip torpil, ihale, üçkağıt peşinde koşan, hakkı olmadığı yere göz diken, --- bi işe girmiş hiç çalışmıyormuş, çok rahatmış işi. ---- ohh maşallah, çok güzel ---- diyen. Devleti sömürmek, soymak için fırsat kollayan, ona buna kazık atmak için uğraşan bir toplumuz.)
teşekkür ederim.kardeş dolar hakkındaki yazını okudum ve gerçekten mantıklı bilgi veriyorsun buğday fiyatları hakkında tahminin ne yönde şuan bizim buralarda 850-900 arası ileri zaman düşermi kalkarmı
şanlıurfa da makarnalık buğday tüccarın deyişiyle 1 tl ile 1.10tl arası makarnalık bugday.
Tmo fiyat acikladimi
Tarım bakanı devlet depoculuktan çıkacak demişti bu heryerde alım yapılmayacağı lisanslı depoların bulunduğu bölgelerde alım olacağı anlamına geliyor benceBu sezon sonu, erken seçim olma ihtimali var. TMO fiyat açıklar gibime geliyor ama burası Türkiye her şey olabilir.
Buğdaylar dönmeye başladı hava durumuna göre haziran 1den itibaren sıcaklık 30 derece ve üstüne çıkıyor haziran 15ten sonra trakyada buğday biçilmeye başlar fiyatlar ne olur acaba? Aydında arpa biçimi başlamış fiyat 1100 1200müş bana yüksek geldi.