Uzunköprüdenmisin sen abi? Geçen gün düğün vardı orda geldim uzunköprüye
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet Batu, Uzunköprü luyum. Düğün için hangi köye gittin
Uzunköprüdenmisin sen abi? Geçen gün düğün vardı orda geldim uzunköprüye
Köyde değildi yaEvet Batu, Uzunköprü luyum. Düğün için hangi köye gittin
45 ve 46 yağ oranı olan ayçiçeğini 1,80 ve 1,82 den Büyükmandıra(Babaeski) Okan Deniz Yağ Fabrikasına sattım. Ödeme peşin.
Okandeniz in yağ ölçme makinasi 2,5 puan eksik gösteriyor hem piyasadan 50kurus eksik almışlar hemde 2,5 puan çalmışlar haberiniz olsun deneyin kendiniz de görün emek çalmada 1 numara...Piyasanın 50 kuruş aşağsına vermişsiniz en az 1850 olması gerekiyordu
şuanda ayçiçeği fiyatları ne durumda ? bu yıl trakyabirlikten fark gelirmi ?
Elimde şuan 15 ton ayçiçeği var nemi yüksek olduğu için kurutuyoruz, Konyada iki soyguncunun eline kaldık gönüllü gönülsüz 1200 veriyorlar oda nemi 8 olmak şartıylaYakında satış yapan var mı fiyatlar pek değişmedi galiba benim beklentim doların yüksek olmasından dolayı yüksek yağ oranlıların 2.500e yaklaşması
üzücü haber pazertesi geldi ham yağ ithalinde yüxde 10 vergi imdirimi geldi piyasada buna ani teki verdi fiyatlar 100 150 krs geri geldi uzunköprü ticaret borsasındda fiyatlar geri geldi 2 tlyi gecen çiçek çok az
Bu aralar ayçiçeği satan var mı fiyatlar aynı galiba yükseliş olur mu?
ayçiçek fiyatları pek degişmez gibi 2tl yi bulunca hemen ver
Peki ayçiçek desteğinden faydalanmak için ne zamana kadar satmalıyız? Faturalardaki süre belli bi zAmanı geçtikten sonra almıyorlar, seneye kalıyo diye biliyorum