Güncel Ayçiçek Fiyatları

Ynt: ayçiçek fiyatları

sağlık bakanının açıkladığı ayçiçeçiğine 30 krş luk destek 2014 ürünü için geçerli imiş, yani yeni ekeceğimiz ürün için geçerli,byıl alacağımız destek yine 23 krş. maden seneye verecektiniz bu 30 krş desteği ne diye 2 ay öncesi sağlık bakanını Edirne de konuşturdunuz?
devlet 2012 de 1.60 tl olan ayçiçeğini 2013 de ithal düşük diye biz üreticilerden 1 ile 1.1 tl ye aldı, yağlı toğumlar avans fiyat dedi hala gerçek fiyatı açıklayamadı, devletin sağlık bakanı geldi Trakya ya ayçiçek desteği 23 krş tan 30 krş çıkardık dedi oda yalan oldu.
bu kadar çiftçi ile alay eden bir hükümet hala çiftçiden oy alabiliyorsa helal olsun böyle politikaya.

BARTU link=topic=67412.msg862823#msg862823 date=1394485366' Alıntı:
sağlık bakanının açıkladığı ayçiçeçiğine 30 krş luk destek 2014 ürünü için geçerli imiş, yani yeni ekeceğimiz ürün için geçerli,byıl alacağımız destek yine 23 krş. maden seneye verecektiniz bu 30 krş desteği ne diye 2 ay öncesi sağlık bakanını Edirne de konuşturdunuz?
devlet 2012 de 1.60 tl olan ayçiçeğini 2013 de ithal düşük diye biz üreticilerden 1 ile 1.1 tl ye aldı, yağlı toğumlar avans fiyat dedi hala gerçek fiyatı açıklayamadı, devletin sağlık bakanı geldi Trakya ya ayçiçek desteği 23 krş tan 30 krş çıkardık dedi oda yalan oldu.
bu kadar çiftçi ile alay eden bir hükümet hala çiftçiden oy alabiliyorsa helal olsun böyle politikaya.

Kelimesi kelimesine katılıyorum.

ben hala bu sezonda 30 kurus olcagindanda supheliyim onada emin olmamak lazim sadece solenen bir soz resmi bisey yok !

Bugün(14.03.14) özelden mesaj geldi.Çiçek artma eğilimine devam ediyor.Piyasada kalan çiçek varsa çok değerlendi.
%40 yağ 1450tl %45 yağ 1550tl den alınıyor.

İyi yerleştirdiler bu sene çiçekten millete helal olsun ama bize hala bu hükümeti destekleyen çiftçi kardeslerımız varsa artık hicbirsey demicem yazıklar olsun kardeşim ...

samecionur17 link=topic=67412.msg865996#msg865996 date=1394831719' Alıntı:
İyi yerleştirdiler bu sene çiçekten millete helal olsun ama bize hala bu hükümeti destekleyen çiftçi kardeslerımız varsa artık hicbirsey demicem yazıklar olsun kardeşim ...

Deve-diken ilişkisi hükümet-çiftçi arasında da her zaman geçerli olmuştur.

Güncel Ayçiçeği Fiyatları

Değerli üyeler çevremizdeki fabrikaların yada tüccarın kaç yağ oranıyla hangi fiyattan ayçiçeği aldığını bu konuda paylaşırsak hepimiz bilinçleniriz diye düşünüyorum. İlk paylaşım benden olsun.

Dün edirnedeki olin fabrikasına numune bıraktım yağ oranı 40 geldi fiyat 1220

Ynt: Güncel Ayçiçeği fiyatları

fiyatlar hemen hemen aynı çiftçi düşmanı trakya birliğe vermiyorum zaten ama tüccarlarada bir türlü tahlillerine güvenmiyorum 3 farklı yere bende numune verdim 1 tanesi ne hikmetse 35 yağ çıktı alamayız dedi 1 tanesi 39 yağ 1200 fiyat verdi en son verdiğim yer 43 yağ 1240 net fiyat verdi

Kırklareli babaeski büyükmandıra kasabası okandeniz yağ sanayisi 40 yağ oranı 1260 + yağ oranı yükseldikçe fiyat yükseliyo bizimkiler 46 yağ oranı geldi 1350 peşin para

doktor sihirbaz kardeşim yazacaklarımı şahsi algılamazsın umarım

sitenin yag bitkileri bölümünde onlarca ayçiçegi fiyatı ile alakalı konu var hatta birtanesi 20 saayfayı geçmiş ayçiçegi fiyat konusunun
benim şahsi fikrim butür yeni konular konu kirliliginden başka birşeye yaramaz
nasılki
güncel bugday fiyatlaarı
güncel saman fiyatları
güncel gübre fiyatları
vsvs
başlıklar altınta toplanmışsa diger ürün ve materyaller
ayçiçegide o şekilde toplanabilir diye düşünüyorum

özellikel ayçiçeginde çok karmaşa var gerek fiyat gerekse ekim döneminde hangi tohumu ekeceksin ekecegim muhabbeti için onlarca konu açılmış ve zamanla kaybolup gitmiş butür konular tek çatı altında yani ek konu başlıgı altında toplanırsa daha yararlı olur

ben yetkili olsam ayçiçegi fiytı ile alakalı en geniş konu başlıgında tüm ayçiçegi fiyatları ile alakalı konuları birleştirirdim
böylece hem daha derli toplu hemde ulaşılması daha kolay olurdu

YAVUZ_13 link=topic=78539.msg929128#msg929128 date=1414246828' Alıntı:
doktor sihirbaz kardeşim yazacaklarımı şahsi algılamazsın umarım

sitenin yag bitkileri bölümünde onlarca ayçiçegi fiyatı ile alakalı konu var hatta birtanesi 20 saayfayı geçmiş ayçiçegi fiyat konusunun
benim şahsi fikrim butür yeni konular konu kirliliginden başka birşeye yaramaz
nasılki
güncel bugday fiyatlaarı
güncel saman fiyatları
güncel gübre fiyatları
vsvs
başlıklar altınta toplanmışsa diger ürün ve materyaller
ayçiçegide o şekilde toplanabilir diye düşünüyorum

özellikel ayçiçeginde çok karmaşa var gerek fiyat gerekse ekim döneminde hangi tohumu ekeceksin ekecegim muhabbeti için onlarca konu açılmış ve zamanla kaybolup gitmiş butür konular tek çatı altında yani ek konu başlıgı altında toplanırsa daha yararlı olur

ben yetkili olsam ayçiçegi fiytı ile alakalı en geniş konu başlıgında tüm ayçiçegi fiyatları ile alakalı konuları birleştirirdim
böylece hem daha derli toplu hemde ulaşılması daha kolay olurdu
Bende diğer açılan konular sürekli kaybolduğu için yani yeni konular açıldıkça eski konular arka sayfalara kaydığı için böyle bir konu başlıklı konu açmak istedim. Yetkili kişi bu konuyu sabit konu yaparsa güzel olur. Hem konu kirliliği olmaz hemde güncel fiyatlara çabuk ulaşabiliriz.

Güncel Ayçiçeği fiyatları

Fikir güzel, hatta ekimi yapılan, serbest piyasada ticareti yapılan tüm mahsüllerde yapılabilir bu.

Konu sabitlen...(benden önce davranmış biri)..miş.

23.09 tarihinde Aksaray - Celil`de bulunan Tüzünler yağ fabrikasına satış fiyatım 1370 TL/ton. Yağ oranı %42,5, rutubet %8.