nasıl anket?Abi bunu anket yapacaktım. Siz yazmışsınız. Aklın yolu bir
akaryakıtada yansır heralde bu düşüş.
nasıl anket?Abi bunu anket yapacaktım. Siz yazmışsınız. Aklın yolu bir
Hafta sonuna kadar giderse dustu demektir. 3-4 milyar dolar belki fazlasini sattilarsa Sali ya Carsamba yukselir. Umidim dusuk kalmasi ki mazot gubre falan dussun . Sadece bunlar degil ithal gida da duser, sivi yag gibi seyler.Ne oldu da böyle düştü bir anda
İnşallah düşer fiyatlar ama bugüne kadar yapılan hiç bir zam geri alınmadı bu seferde öyle olur devam eder giderHafta sonuna kadar giderse dustu demektir. 3-4 milyar dolar belki fazlasini sattilarsa Sali ya Carsamba yukselir. Umidim dusuk kalmasi ki mazot gubre falan dussun . Sadece bunlar degil ithal gida da duser, sivi yag gibi seyler.
Artış durdu dinleniyor. Yarından sonra yine artmaya devam eder. Bu ülkede fiyatların geri geldiği görülmemiştir.Bugünkü gübre fiyatları ne durumda
2021 yılbaşından nisan ayına kadar dolar 7.50 lerden 6.86 ya kadar düşmüştü, gübre istikrarlı olarak artmaya devam etmişti...Artış durdu dinleniyor. Yarından sonra yine artmaya devam eder. Bu ülkede fiyatların geri geldiği görülmemiştir.
muhtemelen yine doları konuşuyor olacağızGeçen sene korona virüs sayısını takip ederdik bu sene dolar fiyatlarını takip eder olduk bakalım önümüzdeki yıl neler olacak
Ton başı 2000 TL gibi indirim olduğu söyleniyor.Bugünkü gübre fiyatları ne durumda
ucuza getirip, pahalı satarlar...İrandan karayoluyla gelmezmi? bi sürü kamyoncu boşta
İrandan kamyonlan karpuz geliyordu gübre niye gelmesin, irandan ucuz mazotuda dolduruyor kamyona karpuzu yükleyip getiriyorlardı ve bizim karpuzdan önce çok ucuza satılıyordu burada.
yani gübre işi çözülebilir sanki sonuçta ucuza gübre gelince üretime katkısı olacak
İranda gübre üretimi yapan fabrika almıştı gübretaş, razi diye bir kuruluş, ucuz gübre getiremiyormu anlamadıkki, varsa ordan yüklesinler kamyonlarla gelsin ne var.
Çok düşmemiş abiÜre 14.50,sülfat 9.50, dap 14