Gitti claas 436 geldi tümosan 8095

Hayırlısı olsun. Bu seriler sorunsuz diyorlar. Eğer öyleyse doğru seçim. Fiyat olarak ne kadara geldi ?

Hayırlı olsun
Tumosanda ne kadar arza olsa da yedek parça ve işçiliği ucuz
Ben baskı balata, pompa enjektör ve sibop ayarını 1 günde yaptirdim maliyeti de 1400 tl idi

mana bulduk ama haklısın abim. Çok masraf açmış class. aynı sıkıntıları yerli bir traktör yapmış olsa çok daha ucuza çıkabilirdi masraf. Bizim köyde geçen sene birisi 8095 aldı şuan çok memnun. mesela biz erkunt aldık bizde memnunuz. hayırlısı olsun güle güle kullanın.

Tümosanın en tutulan en satan en sorunsuz traktörü bunlar dün 9 adet satıldığına şaitim malkara ve keşanda 2014 te tümosan aldığım için hepsini tanırım satış servis usta müdür kim varsa bu kasadan herkez memnun bizde isterdik avrupaya binelim ama onlar zengin traktörü imiş anladık

12+3 vitesi hala üretiliyor mu. hepsi 12+12 veya 16+16 diye biliyorum.

Üretiliyor 5 6 bin daha ucuz bi kaç ay önce ortadan yana aldılar oda iyi satıyo bakın şu model
2246160e216a84efc003957dd391f420.jpg

Gecmis olsun oncelikle yeni traktorunuz hayirli olsun koyden bi arkadas nevsehirden araba aldi internetten disi seni ici beni yakar misali 700 km nerden baksan bizim buraya aldi geldi daha 1 hafta olmadan motor yaptirdi 5bin liraya yine olmadi 3 defa yaptirdi 15 bine aldi arabayi 20 bin masraf etti ve hic kullanamadi en son arizali sekilde 7-8 bine satri kurtuldu