En iyisini yapmışsınız durmadan bozulan traktör neye yarar hem masraf olmasa bile insanı soğutur işten.Güle güle kullanın bu seride pek sorun yaşayan duymadım inşallah claasın masraflarını unutturacak kadar uzun yıllar sorunsuzca çalışır
tümosan 8095 ler gayet çok çekişli diye biliyorum. önler kolay kolay ayırmıyor dortçeker sistemi çok iyi diye biliyorum.Şöyle claas 80 bg ama yerli 100 ile ölümüne kapışır tümosanı daha denemedim ama 2014 te 8105 vardı çok iyiydi tarlada
Bizim koyumuz ormanlık eskiden fıat kullanıyorlar di sımdı herkeste klasik serı tumosan var tutulan bır serı
Adas su kelimeyi goren de seni kuyumcu sanacak sanarsin garaji altin dolu tumosan kendini ispatlamis bir boga dir kardes pullukta 5050 kubota 9540 td100 mf 5435 mc cmax 95 avrupa hepsine tur bindiroyorum o hanemizin hircin bogasiAltını tenekeyle değiştirmişsiniz hayırlı olsun
video çekimlerini bekliyoruz zevkle izleyeceğim inşaallah [emoji4]Adas su kelimeyi goren de seni kuyumcu sanacak sanarsin garaji altin dolu tumosan kendini ispatlamis bir boga dir kardes pullukta 5050 kubota 9540 td100 mf 5435 mc cmax 95 avrupa hepsine tur bindiroyorum o hanemizin hircin bogasi
Kasimda insallahvideo çekimlerini bekliyoruz zevkle izleyeceğim inşaallah [emoji4]
Altını tenekeyle değiştirmişsiniz hayırlı olsun
ICok haklisiniz hakliyiz daha dogru cok seri tarladaTarlada çoğu emsali traktörün tümosanı yakalaya bileceğini sanmıyorum eski bir tümosancı olarak
Claas çok iyi motor ben kötü diyemem ama tümonun debriyaj 1000 tl claasın 5500 tl yoksa satılacak traktör değil teneke derkende paraya göre mal bundan ucuz sıfır ve tutulan bi traktör varsa söyleyin onu alalım
bendede tümoson 9115 vardı 250 ssaatte bir debriyaj atıyordum ama new hooland tl 100 de var 11 sene oldu debriyaş filan değil daha marş motorunu değiştirmedim
Claas çok iyi motor ben kötü diyemem ama tümonun debriyaj 1000 tl claasın 5500 tl yoksa satılacak traktör değil teneke derkende paraya göre mal bundan ucuz sıfır ve tutulan bi traktör varsa söyleyin onu alalım
Maxima serileri 2014 ler sıkıntılıydı siz alırken hatayı baştan yapmışsınız klasik kasa alsaydınız bunlar başınıza gelmezdi