GASPARDOMU ŞAKALAKMI?

sizce

• Kullanılan toplam oy
    70

Ynt: GASPARDOMU ŞAKALAKMI?

Bileder ben sana geçen sene bir şeyler demiştim bilmem hatırlar mısın? Malzemeler ile ilgili ortaklık ile ilgili :)

gaspardo iyidir arkadaşım çift atma olayı filan olmaz sağlamlık yönündende gaspardo her haliynen iyidir bide zaten şakalakta gaspardonun benzetmesidir . ama orjinal olsun diyorsan gaspardo tabikide iyidir aralarında bayabi fiyat farkıda vardır ..

bence bölgende hangı makına uretılıyosa onu al cunku bırsey oldugu zmn tedarık etmelısın manisa da abad var hee gaspardo kalıtelı olabılır ama herkezın ne kazandıgı bellı....

gaspardo kalite olarak şakalaktan daha üstün ama aradaki fiyat farkı çifçiyi zor durumda bırakıyor şakalak 11.000tl ye hibeli fiyatı gaspardo 18.000tl hibeli fiyatı bizim burda. o yüzden bu konu daha çok tartışılır ben gasbardo derim ama bizim buranın malınıda hiç kötülemem çünkü şakalak sorun yaşatacak bir mibzer değil.

trakya bölgesinden cevap veriyorum ne şakalak ne gaspardo bizim bölgemizde ağıklı olarak kurt tarım ya da irtem tarım makinaları kullanılmaktadır biz kurt tarımın 6 sıralı gübrelisini kullanıyoruz her iki firmada yurt dışına ihracat yapmaktadır değerlendirmenizi tavsiye ederim şimdiden hayırlısı olsun

üjbejbeya link=topic=48968.msg498709#msg498709 date=1324914834' Alıntı:
trakya bölgesinden cevap veriyorum ne şakalak ne gaspardo bizim bölgemizde ağıklı olarak kurt tarım ya da irtem tarım makinaları kullanılmaktadır biz kurt tarımın 6 sıralı gübrelisini kullanıyoruz her iki firmada yurt dışına ihracat yapmaktadır değerlendirmenizi tavsiye ederim şimdiden hayırlısı olsun
arkadaşın bahsettiği makineden kurt ve irtem in üretiminde yok...

Mustafa ' cığım bilgl eksiklğin olabilir mi?her iki firmada üretim yapıyor

cihan kardeş bir konyalı ve hem mektepli hem alaylı bir çiftçi olarak şakalak sana uyar derim.keşke gelip fabrikasını ve teknolojisini görme imkanın olsa.gaspardo tamam ama türkiyeden global markaları nasıl çıkaracağız destek olmadan?şakalak 2011 de türkiyede 3000 adete yakın mibzer sattı.bu kadar insan yanılmış olamaz herhalde? başarılar..

konevi link=topic=48968.msg503877#msg503877 date=1325630389' Alıntı:
cihan kardeş bir konyalı ve hem mektepli hem alaylı bir çiftçi olarak şakalak sana uyar derim.keşke gelip fabrikasını ve teknolojisini görme imkanın olsa.gaspardo tamam ama türkiyeden global markaları nasıl çıkaracağız destek olmadan?şakalak 2011 de türkiyede 3000 adete yakın mibzer sattı.bu kadar insan yanılmış olamaz herhalde? başarılar..
teşekkürler.konya tarım fuarı ziyaretinde belki uğrayabiliriz fabrikaya.bende çok merak ediyorum açıkcası teknolojisini.

Cihan_özece link=topic=48968.msg503887#msg503887 date=1325632602' Alıntı:
teşekkürler.konya tarım fuarı ziyaretinde belki uğrayabiliriz fabrikaya.bende çok merak ediyorum açıkcası teknolojisini.
irtem ve kurt u unutma, gerekirse senin için özel üretim yaptırırız Cihan.

devlet destekli şakalak alacaktık 8.500 bin gaspardo yu tavsiye ettiler onada 10.500 dediler 2bin lira fazla verdik gaspardoyu aldık

bartu link=topic=48968.msg503910#msg503910 date=1325639057' Alıntı:
irtem ve kurt u unutma, gerekirse senin için özel üretim yaptırırız Cihan.
sağol mustafa abi.
nailyetek link=topic=48968.msg504124#msg504124 date=1325693899' Alıntı:
Ankette Gaspardo açık ara önde, tek başına iktidar yolunda.:D
gitsin bakalım nereye kadar gitcek abi :)
kırmıtlık link=topic=48968.msg507489#msg507489 date=1326108517' Alıntı:
devlet destekli şakalak alacaktık 8.500 bin gaspardo yu tavsiye ettiler onada 10.500 dediler 2bin lira fazla verdik gaspardoyu aldık
siz diskli modelinimi aldınız?