Garajımız bu ara kırmızın olmaya başladı

Hayırlı olsun exclusive ve diğer paketler hakkında bilginiz var mı?şu sıralar 7718 in pazarlık aşamasındayız ama bayiden istediğim bilgileri tam olarak alamadım

bunlar bos orta ve dolu olarak uc paket orta efficien full exlusive oluyor bosa ne diyorlar bilmiyorum birde her pakette ic donanim olarak arti ozellik eklenebiliyor mesela izobus radar sistemi romork frej sistemi elektrikli ayna kabin süspansiyon kademesinfln 7718 bnim orta paketin en dolusu cift ekran cift joustick bu birazda siparis ederken oluşturuluyor

Hayırlı olsun Ethem abi. Jd'yi elden çıkarma sebebiniz nedir? Muadil traktörler JD'dede vardı, MF size hangi yönden cazibeli geldi? Çoğu lüks markayı kullandığın için bu soruları tarafsız yanıtlayacağını düşündüm, yorumun altın değerinde.

massey i secmemin en buyuk nedeni servis kim ne derse desin masseyin servisleri baska ozellikle bölgemde jd traktor istesek 4 ay teslim edemiyorlar beklemek zorundasniz ve euro artışındaki farkida kabul etmek zorundasniz traktor geldiginde euro 11 se 90*11 yaparlar bu riskede girilmez