GARAJ YOKSA BRANDA VAR

Ben sera naylonu gibi değildi hayvan için brandalı düsünüyürom da bi kaç sene de elimize alırmıyız acaba asit yağmur kar güneş derken

Ben sera naylonu gibi değildi hayvan için brandalı düsünüyürom da bi kaç sene de elimize alırmıyız acaba asit yağmur kar güneş derken
Abi hayvan için brandayla ugraşma derim onla surekli ugrasicagina tek sefer maliyet yap is bitsin onceden biz bile agac kullanrdik seralarda agac isi bitti kople demire donduk agac 5 senede curuyup gidiyor demirde oyle bi sknti yok :)

Merhaba arkadaşlar öncelikle başak 2075 bk mı yoksa case jx 75 c mi ikiside 2016 model.Ben caseyi almaya kalksam kayınpederde 49 dönüm 2017 çksi(çiftçlik belgesi)si yapılmış fiğ yazılmış icar olarak üstüme alsam (bilmiyorum böyle üstüne alma var mı ) zıraat bankasından alabilir miyim ? yardımcı olursanız sevinirm.saygılar.