ford mu massey fergusonmu daha iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: ford mu massey fergusonmu daha iyidir

Bestepeli58 link=topic=36861.msg315026#msg315026 date=1292325669' Alıntı:
Ve şu gerçekki 'Fiat-Ford-New holland- Universal' bunlar birbirinin uşağı. Başakta Steyr ın uşağı. Massey Ferguson ne kimsenin uşağı nede uşağı var katkısız marka Massey Ferguson. Tabi Same, Tümosan, Erkunt ta kendi katkısız üretimi oLabiLir :D
eminim oledr altındaki motorun motor markasını arastr bi tamam mı mf lern 2000 model sonrası hep deutz motorlu ondan öncekilerde sisu sanrm (tm emin deglm) ford fiat new holland universal hiç biri birbirinin usagı degil hepsi kendi üretm motorunu kullanıyodu .baskasna camur atma mf yi bilen biliyor nh yi fordu fiatı universalıda bilen biliyor...

nhalil abi sence bu konun neresinde kilitlencek bir unsur var bana sçyleyebilir misiniz

ford39 link=topic=36861.msg315373#msg315373 date=1292430067' Alıntı:
nhalil abi sence bu konun neresinde kilitlencek bir unsur var bana sçyleyebilir misiniz
konu kilitlenmedi ama böyle seviyesiz konusmalar baslarsa kilitlerm..

arkadaşlar lütfen belirli bir seviye altına iletinizde inmeyin traktörleri ford veya massey ferguson olarak kısaca belirtin

ford39 link=topic=36861.msg315358#msg315358 date=1292429506' Alıntı:
abi ben sadece görüşleri almak için konuyu açtım. hem kiltlenince ileti sayısı düşmüyomu
İleti sayısı -konu sayısı- rep- vb site içerisinde popüler olmak amacıyla luzumsuz konu msj yazmak kendi karakterinize yakışıyormu?...
ve konu silinme yada msj silinmede yada kilitleme bi etki olmuyor profilde ama bu size iki markayı karşılaştırma yapıldıgında konunun selameti pek hayırlı gitmiyor..
ve eğer gerçekten alacaklar war mesela Tn75 ile argon 70 gibi bi kıyaslama ilgili yorumlar yapılır... ama sizin gibi yok Fordla nh yi kayslama ve bunu bir suru konu açmak her markayı birbirinle karşılaştırıp uyeleri birbirine düşürmek bence hiç iyi değil.. Yalnız bu kurallara ek olarak sitemzde bulunan bölümlerle ilgili(fendt,massey ferguson,new holland vs...) marka taraftarlığı ilgili konu açmak yasaktır diye düşünüyorum daha yuksek rutbeli arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.. ;)

nh link=topic=36861.msg315393#msg315393 date=1292431399' Alıntı:
İleti sayısı -konu sayısı- rep- vb site içerisinde popüler olmak amacıyla luzumsuz konu msj yazmak kendi karakterinize yakışıyormu?...
ve konu silinme yada msj silinmede yada kilitleme bi etki olmuyor profilde ama bu size iki markayı karşılaştırma yapıldıgında konunun selameti pek hayırlı gitmiyor..
ve eğer gerçekten alacaklar war mesela Tn75 ile argon 70 gibi bi kıyaslama ilgili yorumlar yapılır... ama sizin gibi yok Fordla nh yi kayslama ve bunu bir suru konu açmak her markayı birbirinle karşılaştırıp uyeleri birbirine düşürmek bence hiç iyi değil.. Yalnız bu kurallara ek olarak sitemzde bulunan bölümlerle ilgili(fendt,massey ferguson,new holland vs...) marka taraftarlığı ilgili konu açmak yasaktır diye düşünüyorum daha yuksek rutbeli arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.. ;)

abi ozaman marka kıyaslama konusu değil traktör karşılaştırma konusu açayım

ford39 link=topic=36861.msg315556#msg315556 date=1292496133' Alıntı:
abi ozaman marka kıyaslama konusu değil traktör karşılaştırma konusu açayım
Sen konu fln açma aaa illa açaçak yaw :)) olum millete lazımsa onlar açar zati konu fazlalıgı neden yapasın..
şu bilgiler kısmınıda doldur şehir yş fln ..

ford39 link=topic=36861.msg315561#msg315561 date=1292496372' Alıntı:
abi gereksiz değil özellik soramazmıyım belki alcam
naparsan yap ya banane senle ugraşamıcam..

kötü motor yoktur şimdi her markanın kendini has özellikleri ,üstünlükleri vardır..ha ille de söle derseniz fordun sağlamlığına kalitesine diyecek yok.. ama en çok bilinen tanınan tutulan elin şehirli ufacık veletlerin bile bildiği marka massey ferguson. iyice tanınmış bilinmiş bilmeyen yok onun için mf bizim köde 2 tane ford var 6610 ve 3610 çok sağlam makinalar..ama üstte dediğim gibi...

arkadaşım sen massey kulanmamışsın galiba. bence bi kullan tarla falan sür dene yani, ondan sonra bir daha kıyasla tek taraflı düşünme bence

vale link=topic=36861.msg319000#msg319000 date=1293475998' Alıntı:
arkadaşım sen massey kulanmamışsın galiba. bence bi kullan tarla falan sür dene yani, ondan sonra bir daha kıyasla tek taraflı düşünme bence
banamı dedin arkadaş..ben mf yi çok kullandım..zaten mf ye bişey demedimki.... cidd*-*-*

arkadaşlar mf ile ford aynı yerde ismi bile anılması saçma bişey o fordun en iyi darbesini ben yedim hidrolik düzen tutmaz pomba düzen tutmaz 2 3 senede bi ön takım yer ama en kötüsüde hidroilk oldu siz siz olun ford hidroliğine asla güvenmeyin ben en son güvendiğimde pancar kepçesi kafama geçti mazotunda anası ağlatırdı :)

Sen git avrupaya o zaman mf nin motoru neymiş öğren uzelin çalmadığı şey yok
halil_alpy_37 link=topic=36861.msg315372#msg315372 date=1292429991' Alıntı:
eminim oledr altındaki motorun motor markasını arastr bi tamam mı mf lern 2000 model sonrası hep deutz motorlu ondan öncekilerde sisu sanrm (tm emin deglm) ford fiat new holland universal hiç biri birbirinin usagı degil hepsi kendi üretm motorunu kullanıyodu .baskasna camur atma mf yi bilen biliyor nh yi fordu fiatı universalıda bilen biliyor...

1006 link=topic=36861.msg319306#msg319306 date=1293617321' Alıntı:
banamı dedin arkadaş..ben mf yi çok kullandım..zaten mf ye bişey demedimki.... cidd*-*-*hayır arkadaşım sana demedim konuyu açan arkadşa demiştim

vale link=topic=36861.msg319000#msg319000 date=1293475998' Alıntı:

abi bende her iki markadA var bazen mf bazen ford daha fazla bozuluyo

atom karınca link=topic=36861.msg319311#msg319311 date=1293617916' Alıntı:
arkadaşlar mf ile ford aynı yerde ismi bile anılması saçma bişey o fordun en iyi darbesini ben yedim hidrolik düzen tutmaz pomba düzen tutmaz 2 3 senede bi ön takım yer ama en kötüsüde hidroilk oldu siz siz olun ford hidroliğine asla güvenmeyin ben en son güvendiğimde pancar kepçesi kafama geçti mazotunda anası ağlatırdı :)
Abi fordun hidroliği motor duruncu gündöndü makinesini tutuyo(6610)mf 285 aysanları motoru durdurunca anında salıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...