ford mu massey fergusonmu daha iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: ford mu massey fergusonmu daha iyidir

alim1903 link=topic=36861.msg313284#msg313284 date=1291900718' Alıntı:
lpg taktırsa çekişi düşermi acaba :D

doğalgazıda deneyebilir :D

belki düşebilir ama kesin bilgim yok her iki motor içinde geçerlidir

MF Tabikide ölüsü yeter çeyrek altın gibi kalitesi yeni çıkanlarındaki konforu her yönden üstün MF ok-*-s

elibolla saman yaptım 3085 le 14 dakikada doldurdu remorku 4 lü 12 no pullugu düz 1 le çok rahat çekti tam bi canavar fordla kıyaslamak ayıp olur tümosan deseniz belki olabilir ama illede mf

ford mfden önceden daha iyi tarktör üretiyodu ama ford kapanınca mf onu geçti mf şuan bence daha iyi

arkadaşım fordun en iyi döneminde massey ferguson deil massey harris vardı o harrislerde fergusonlaredan çok daha iyilerdi

ford39 link=topic=36861.msg312434#msg312434 date=1291631595' Alıntı:
ford 1970 li yıllarda 130 hp ve daha güçlü traktörler üretti . 1996 ya kadar çok möodeller üreten traktördür mf de sonradan çıktı ama kendini çok geliştirip 2009 da 370 hp üretti.ford 96 yılında 275 hp üretti
kardeş önemli olan büyüklük degil he büyüklük olsada ford 1977 yılında ürettiği fw 60 tam 335 hp gücünde ve fordun nh ile brlesmeden önce ürettiği en büyük motorda tam 440 hp (9880) ... bu konumuzun dışında bence ... motorları kıyaslarkende modellerine göre kıyaslayn derim yeni ile eski bir olmaz sonuçta... ben bi ford kullanıcısı olarak cekişmede ve cekide ford mf den kat kat üstündür serilik pulluk yakıtta mf daha ii dir saglamlık konusundada 1970 model ford yeni mf (uzel) daha saglamdır... at yiğidin altında kişnermş sürmesini bilmezsen en adisi motor bile en kralından iyidir her zaman için ...

arkadaşlar fanatiklik yapmayalım almanların 2 önemli firimasını unutmayalım (fend,hanomag)
bide 1910 dan 1990 a kadar dünyanın en iyisi şüpeziz john deree idi

halil_alpy_37 link=topic=36861.msg314724#msg314724 date=1292243868' Alıntı:
kardeş önemli olan büyüklük degil he büyüklük olsada ford 1977 yılında ürettiği fw 60 tam 335 hp gücünde ve fordun nh ile brlesmeden önce ürettiği en büyük motorda tam 440 hp (9880) ... bu konumuzun dışında bence ... motorları kıyaslarkende modellerine göre kıyaslayn derim yeni ile eski bir olmaz sonuçta... ben bi ford kullanıcısı olarak cekişmede ve cekide ford mf den kat kat üstündür serilik pulluk yakıtta mf daha ii dir saglamlık konusundada 1970 model ford yeni mf (uzel) daha saglamdır... at yiğidin altında kişnermş sürmesini bilmezsen en adisi motor bile en kralından iyidir her zaman için ...

440 hp lik olanın modeli ne .mfnin en büyük motoru 370 hp fordun enbüyük motoru 440 hp

Ve şu gerçekki 'Fiat-Ford-New holland- Universal' bunlar birbirinin uşağı. Başakta Steyr ın uşağı. Massey Ferguson ne kimsenin uşağı nede uşağı var katkısız marka Massey Ferguson. Tabi Same, Tümosan, Erkunt ta kendi katkısız üretimi oLabiLir :D

eski modellerinin motorunu bilmiyorum ama 3075 3085 deutz motorlu 266 277 288 gold serileri perkins motorlu sen uşaktan bahsetmişsin onun için söylüyorum mf nin yeni modellerinde kendisine ait motoru dahi yok kaportada mf yazıyo motor başka acaba kimin uşagı

ford esskiden katkısızdı zaten birleşince new hoolnd oldu ama fiat new hollan fiat oldu

ford39 link=topic=36861.msg315057#msg315057 date=1292333366' Alıntı:
ford esskiden katkısızdı zaten birleşince new hoolnd oldu ama fiat new hollan fiat oldu

çok koyu bir fanatiksin arkadaş.... bils-*-

Niko5 link=topic=36861.msg315161#msg315161 date=1292352231' Alıntı:
konuyu açan arkadaşa duyurulur... ok-*-s
uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*- grin-*-s grin-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
50 tane benzer sadece marka karşılaştırması yapılan konu açmış sence konuların selametleri nasıl olur ;) ve bazı konular artık kural dışı yönetiilerini göreve davet ediyoruz duyrulur demi ;D anlş-*s güçç*-* zuha-*-s uyrra*-*-

nh link=topic=36861.msg315164#msg315164 date=1292352743' Alıntı:
uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*- grin-*-s grin-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
50 tane benzer sadece marka karşılaştırması yapılan konu açmış sence konuların selametleri nasıl olur ;) ve bazı konular artık kural dışı yönetiilerini göreve davet ediyoruz duyrulur demi ;D anlş-*s güçç*-* zuha-*-s uyrra*-*-

abi ben sadece görüşleri almak için konuyu açtım. hem kiltlenince ileti sayısı düşmüyomu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...