Yeni nesil ithal İveco motor var intercole gerek yok deniyorda bilemiyorum.arkadaslar bu jxc lere intercooler takılıyormu takılsa bile randıman saglanırmı?
Biliyorum konuyu baştan sona takip ediyorum. Demek istediğim case servisi çocukluk arkadaşım ben getir desemde ne yapacan diye getirmez İlçede Nh servisini iyi kötü tanıyom onlara bi uğrarım. Bu parça herhangi bi serininmi yoksa çoğunda standartmı tam olarak model kodunu alabilirmiyim?Arkadaşlar bu işlemi tamamel newholland servisinden yedek parça dan isteyip yaptım.montajı tamamen bana ait.case servisi ile uzaktan ve yakından bir bağlantı yok : )
Ayrıca bu malzeme casenin yedek parçasında yok olsada vermiyorlar.benim aramadığım yer kalmadı.getirebilecek varsa helal olsun.burada fotolarını paylaşsın belki daha ucuzà maaledilebilir.
Elime bi geçse ayarı hallederdim. İzne ayrılınca bi sorarım nh servisine. Yoksa sana dönüş yaparımNEWHOLLAND. servisinden.şunu belirteyim sipariş vermenizle iş bitmiyor ufak tefek ince ayar istiyor.kabin bağlantısı için deliklerin merkezleri biraz kaçık.matkap ile genişletmek gerekiyor.
İskender abi bu mekanizma ne işe yarıyorMontajımız tamamlandı.parçaların hepsi yok,kendi imkanlarımla tamamladım.test ettim gayet güzel çalışıyor.jxc kullanıcılarına tavsiye edilir.