Eyyy TTF bu özellik türkiyedekilerde neden yok

Arkadaşlar bu işlemi tamamel newholland servisinden yedek parça dan isteyip yaptım.montajı tamamen bana ait.case servisi ile uzaktan ve yakından bir bağlantı yok : )
Biliyorum konuyu baştan sona takip ediyorum. Demek istediğim case servisi çocukluk arkadaşım ben getir desemde ne yapacan diye getirmez :) İlçede Nh servisini iyi kötü tanıyom onlara bi uğrarım. Bu parça herhangi bi serininmi yoksa çoğunda standartmı tam olarak model kodunu alabilirmiyim? :)

Arkadaşlar malzemenin tüm parça numaraları serviste.servisteki kardeşimiz mümkünse isteyen olursa ben getirmek isterim dedi.bende haklısın dedim listeyi beRaber çıkardık.möntajı ben yaptım.yani demem oki isteyen olursa bana ulaşsın .telefon ile.

Ayrıca bu malzeme casenin yedek parçasında yok olsada vermiyorlar.benim aramadığım yer kalmadı.getirebilecek varsa helal olsun.burada fotolarını paylaşsın belki daha ucuzà maaledilebilir.

Abi sen nerden tedarik etmistin. Bu fiat grubuda bi acayip sanki devlet meselesi. Ne olcak bunlari traktore monteli satsalar. İsteyene opsiyonel yapsalar bari. Cok duyarsizlar cok.