Kusura bakmayın ama bu konuda size katılmıyorum,komşu köyde adamın biri tırmık ları takası derken yalnız başına hidrolik lere sıkışıp öldü.0 traktör de çamurluk kumanda kolu olsaydı o adam bu gün hayatta idi.bence. P.T.O ve çamurluk kumanda kolu standart olmalı.trakklup olarak bu konuda ne yapabiliriz bilmem ama çok önemli.trakklüp standart dı olarak bir traktör de olmazsa olmazlar olarak güzel bir konu açalım.ve bunu yaygınlaştırılması için , Söz gelimi falanca traktör trakklup standartlarına uygunmu gibi bir seviye belirlenebilir.
Siz davanızda talebinizde sonuna kadar haklısınız.
Birde işin diğer tarafı var, kaç çiftçi eğitimli (traktör konusunda) kaç çiftçi eğitim almaya hazır?
Genel olarak ben herşeyi biliyorum havası var çiftçilikle uğraşan kesimin genelinde,
Bu gün lokantada yemek bekliyorum; tam arkamda çocukluğumdan tanıdığım eski Uzel servisi yeni Başak bayisi ve servisi arkadaşım bir Amca ile konuşuyor
Amca; Gold traktörünü kuyruk mili vitesine takınca stop ediyor bir arızası var diye takasta Made ın İndia mekanik 2000 serisi MF ile takas etmiş.
Üzüldüm açıkçası, hayırlı olsun diyebildik.
Bağımsız kuyruk milinin ne olduğunu bilemeyen binlerce çiftçi var, sen diyorsun PTO dışarıdan kumanda edilsin.
E-lift i kullanayan bi o kadar daha, Erkunt servislerine gınaa geldi Selenoid değiştirmekten,
Ben burada yerli üreticiyi suçlayamıyorum, Adamlar; nab'za göre şerbet veriyor.
Donanım istiyorsak; çok çalışıp ithal bir traktör alıcaz.