Araştırdığına bende katiliyorum
saol Kale ağam
bu arada nacizane...
erkunt arge ekibiyle iletişime geçmek isterim..
yenilik ve tasarım konusunda yardımlarımız olur...
Ayrıca 2017 sponsorluk şerefine nail olurlarsa tabiki çok memnun oluruz..
Müşteri taleplerine göre bir tasarım ve yeni yüz ile satış rekoru kırması dileğiyle..
Ararsak seni gel erkunta
Trakkulüp sitemiz erkuntun takibinde
Yusuf abi;
Şu durumdaki modellerinin fiyatlarının yanlarına yaklaşamıyoruz.
Birde yeni yüz yeni model. 200 den açarlar ağzını
138 den 152 ye çıkan bir fiyat
Bugün %6 gibi bir indirim geldi inşallah devamı gelir.
Müşteri satış fiyatı değişti.
İnan kaliteli ve özellikli bi motor yapsin jd nin 5105M e on basar erkunt cok tarla sürdük kazayagi cektik 100lük erkunt 5105M le her kulvarda yarisiyordu ondan da az yakiyordu bide kalite, shuttle,sessiz kabin koyup piyasaya girerse varsin jd ile landini ile nh ile aynı fiyat olsun ben tercih ederim şahsen
Abi sen de iyi kötü bu durumları biliyorsun
Erkunt tam manalı shuttle ve bir kademe daha bolucu eklese,kabin konforundaki iyileştirmelerle birlikte jd nin 5m serisinin onunu keser.arada bir fark kalmıyacak çunku neredeyse.
o istenene de kavuşacağız inşallah.
Yusuf abi kabini kendi yapmıyorki sessiz kabin koysun...
Hisarlar yapıyor. Sorsan biz tasarlıyoruz derler.. sen yapana bakacan çizeni ne yapacan... böyle kelime oyunlarıyla indanları tiksindiriyorlar. Bayiye gidin 1000 tl indirim yapıyo dalga geçiyorlar.. bayiciliği bölgeliciliği kaldıracak bir kere. Kaldırsa zaten erkunt traktör sattıracak bayi bulamaz bunu kendi de biliyor. Bayiler bayicilik olfuğu için kuyruğu dik tutuyor bu kez de çifçileri ezdiriyor. Bayikere traktör sattırmak için neler yaptıklarını ben çok iyi biliyorum ama burada yazmak bir şeyi ispat etmeyeceek siz bilin yeter ..
Kuru kuruya yerli malı milliyetciliği yapmaya gerek yok. Arkamızda oynanan oyunları bilsek alan olmaz...
Abi kabin şasesi yarış geri kalan herşeyi fabrikada erkunt tarafından toplanıyor.
Kabin sessizliği konusunda yeni bir çalışma başlayacak bunu detaylıca paylaşırım zaten nasıl oldu bu iş diye.
Yapılması gerekenler yine yok zf şanzumanlılarda 2. vites ile 3. vites arası çok şu traktörleri 5 vites yapıp yolda 1-2-3-4-5 yağ gibi gitse dadından yenmicek hız vitesi istemiyorum yanlış anlamayın
Hİ-LO bu işi çözmedi mi eskiden vites değiştiriyordun şimdi Hi-Lo ile vites düşüp yükseltiyorsun.
erkunttan canınız epeyce bır yanmıs gorunuyor sizi iyi anlıyorum burdakı kullanıcılar da aynı dertlerden muzdarıp erkunt degıstırmeyı dusundu bır abımız dıger fırmalar cok dusuk fıyat verdı nıye cok dusuk fıyat verıyorsun dıye yuklendık hatta napım ben bunu dıyor elımde kalıyor satamıyorum dıyerekten almaya hıc yanasmıyorlar bıle.
Öyle mi
Bakalım zaman neler gösterecek.
Sen de case var dert etme
Komşumuz da Haşmet vardı 1 yıl filan ancak kullandı. klima kabin tavanını islatmis. Yaşlı amcam telefonda servise derdini anlatamamis beni gördü hele bı gel gittim gösterdi telefonu verdi servise bı anlat.Servise üç kelime söyledim klima pilotun üzerini islatmis....Servisin verdiği cevap 3 güne geliriz yüzüme telefon kapandi...O günden sonra erkunttan sogudum.Eger o traktör benim olsaydi.İşçisinden patronuna herkesi rahatsız ederdim para vermişim bana ....... Muamelesi yapacak!Daha olmadı organize in girişine çeker rezil ederdim erkunt u 2. Organize ye...Servisler satıcılar incitmemeyi öğrenmeden Erkunt a bakış açım değişmez...
İşte bunun nedeni erkunt değil kötü servis.
Sırf bu sorunları bize iletsin diye erkunt 2014 haziran ayında çiftçi müşteri hizmetleri hattı kurdu ve 4 saat içinde muhakkak bir yetkili size ulaşıyor.
Ama bu numarayı aramayan kişi derdini erkunta iletemiyor fabrikanın da haberi olmayınca kötü olan erkunt.
Sözüm meclisten dışarı... itin götüne s.... gene değişmez... ben aldım alalı neden salya sümük ağlıyorum ...
Fabrika oksun bayi olsun servis olsun ne dersen de tamam gereken yapılacak diyor ne yapıkıyor ne ediliyor...
Daha yeni bir konu.. bizim bölgeye bakan servise telefon ettim hidrolik keçesinden yağ atıyor.. tama dedi 3 gün sonra o tarafda işim var yarım saatte değiştiririm dedi. Cumartesi gelecwkti ben ararım sizi dedi. Bu gün pazartesi akşam oldu 6 günde geçti ne arayan ne gelen var.
Şimdi sıfır erkunt neden almadığımı bu kadar neden kızdığımı daha iyi anlarsınız. Neden erkunt fabrika. Servis bayiye bu kadar kızgınım anlayın. Ne kadar yenilik yaparsa yapsınlar sıfır almam. Alsamda cebime uygun olduğu. İkinci elde 30 40 bin tl düştüğü için ikinci el erkunt alırım...
Bu konuda yorumunuzu iletilsin diye alıntı yaptım.
Muzaffer abi sıkıntılı bir durumların olmuş foruma yeni üye olduğumda da okumuştum sıkıntılarını.
Bakalım bundan sonra ne olacak.
Bu arada fabrika ziyaretimizi bekliyor kimse gidelim görelim soruları birde biz soralım demedi
Neden ?