ersanakyai link=topic=40819.msg419568#msg419568 date=1308688914' Alıntı:
5 kişi birden sana ettiği teşekkürleri silmediyse geriye ben kalıyorum öyle mi? Gördüğüm kadarıyla sitede moderatör olan herkes herhangi bir konudaki teşekkürü silme konusunda yetkilendirilmiş.
Ayrıca aşağıdaki sözlerinle neyi savunmaya çalışıyorsun anlamış değilim. 75 beygir traktörü 110 bglik ile denk tutuyorlar diye tepki vermene müteakip ben de senin teşekkürlerini sildim yani öyle mi? Bunlar sana mantıklı geliyorsa benim için artık senin yorumların bir anlam ifade etmiyor. Üniversite mezunu olman da benim için bişey ifade etmiyor, elinde bir dayanak olmadan, alenen birilerini suçlayabiliyorsan benim için gerisi teferruattır.
Ha ola ki bana son attığın mailine cevap vermedim diye böyle bir ruh haline büründüysen ona da açıklık getireyim. Son zamanlarda tatlı bir koşuşturmaca içindeydim, bu nedenle siteye fazla zaman ayıramamakyayım. Ayrıca arıza yapan arabanı, işinin ehli kırk yıllık ustaya götürdüğünde bile motorun sesini duymadan sana arıza konusunda yorum yapamıyorsa, mailde arıza çözüldüğü nerde görülmüş, açarsın telefonu, servisle veya fabrikanın satışsonrası bölümüyle görüşürsün, arızayı giderirler.
Son olarak; eski paylaşımlarımı okumuş olsaydın, şu çok beğendiğin yeni erkuntların tasarımlarının kime ait olduğunu bilir, bir mesajında beni suçlayıp, sonraki mesajında erkuntun dizayn mühendislerini övmezdin...