Erkunt servet80 ve case jx80

Ynt: Erkunt servet80 ve case jx80

satocan58 link=topic=40819.msg419442#msg419442 date=1308681668' Alıntı:
Vay yawrum vay. Amma hit yapti bu konu. Yaw köylü abinini konulara hic merak edip baktinizmi. Dünyada neler oluyor, türkiye tarimi ne durumda. Biraz bunlari merak edin. Herkes moturunu garajina koymus zaten...
alk-*s alk-*s alk-*s ok-*-s

satocan58 link=topic=40819.msg419451#msg419451 date=1308682580' Alıntı:
Bende semih de hit yaptim.))) ne yazsam alkis...))) ama hak ediyom dimi semih...
Dogru söyleyene ne denir abi :)
motor motor diyorlar ama içine koycak mazotu bulamıcaz olmuş kaç lira.. bunun derdi yerine hemen yeni motor alıp millete hava atma derdindeyiz..

SmhGwz link=topic=40819.msg419453#msg419453 date=1308682765' Alıntı:
motor motor diyorlar ama içine koycak mazotu bulamıcaz olmuş kaç lira.. bunun derdi yerine hemen yeni motor alıp millete hava atma derdindeyiz..
bazen bende öyle diyom.))) bi fendt 936 vario m olsun icine koymaya mazotum olmasin.)))

SmhGwz link=topic=40819.msg419453#msg419453 date=1308682765' Alıntı:
ya orası ayrıda bi kubotamız olsa en azından bakar bakar çay içeriz....

mustafagursacli link=topic=40819.msg419460#msg419460 date=1308683138' Alıntı:
))) Oda moturmu mustafa. Anca su icilir ona bakarken.))) Istersen deneyek, getirt bi dene caponyadan cekistirek. ceki kolunu eline verimde gör... grin-*-s grin-*-s

mustafagursacli link=topic=40819.msg419460#msg419460 date=1308683138' Alıntı:
cidd*-*-*
bizim köyde herkes kahvede çay içiyo zati ;D kimse çalışmıyor ben balya çekmeye adamı 35 km uzaklıkta dag koyunden adam getiriyorum bizimkiler zengin tabi motorlarında mazot yok kahveden kalkmazlar bide çalışanlara laf atarlar ;D

ersanakyai link=topic=40819.msg419253#msg419253 date=1308640974' Alıntı:
Ortamı germeye gerek yok arkadaşlar, sakin sakin fikirlerimizi paylaşalım. Tartışma alevlenirse konuyu kilitlemek zorunda kalırım.
tabi en uygunu olur ersan bey ...bazen konu kilitlenir bazen teşekkürler silinir bi orta yol bulunur ....

satocan58 link=topic=40819.msg419461#msg419461 date=1308683221' Alıntı:
))) Oda moturmu mustafa. Anca su icilir ona bakarken.))) Istersen deneyek, getirt bi dene caponyadan cekistirek. ceki kolunu eline verimde gör... grin-*-s grin-*-s
şimdi sana hiç şans tanımıyorum ...kesin ben çekerim.....ben senin hidrolik kollarını sökerim derdim ancak ....bir bildiğin vardır bizde baar su içeriz zaten tip olarak bakılacaksa Erkuntun tipi harika keşke şu dizayn mühendisleri geçici olarak citroenle çalışsada şu citreone c4 sedanın tipini nasıl yapacaklarını öğretseler....

ersanakyai link=topic=40819.msg419523#msg419523 date=1308686036' Alıntı:
Ne demek oluyor bu şimdi? 2 teşekkürün silindi diye bizi mi sorumlu tutuyorsun?
Estağfirullah....sadece iki tane olsa sizi yada bi başkasını sorumlu tutmak mümkün değil.....sözlerime katılan olsada olmasada benim şahsıma münhasıran düşüncelerim onlardan ibarettir ve her ne zaruret vuku bulsada beni bu kati kararımdan vazgeçiremez çünkü zira çocuk yada cahil değil bilakis üniversite mezunuyum ...... o zamanda dedim gibi Erkunt spesifik bir marka ve Türkiye için çok değerli Altın gibi gün geçtikçe üstüne koyuyor yeni kasalar ile değişimi inkar etmek mümkün değil.... bu gün Erkunt yada Tümosan olmasa bir traktörümüz bile yok deriz....o zamanda dedğim gibi 75 bg traktörü 110 bg bir makina ile ve ital bir traktörle kıyaslanırsa işte o zaman çiftçi -kullanıcı yani bu malı kullanan insanın gözünde değeri artmaz kendini düşünen değerlendirmeye alır....şimdi hasad mevsimi 80 yaşında dedem her gök gürlediğinde korku içinde içi gidiyor 2 römork ekin satacazda para kazanacaz ..... kusura bakmayın bizim her sene traktör yenilyecek paramız yok...kaliteli olmalı sağlam olmalı bizde onu almalıyız savunmalıyız.....teşekkürlerini silen arkadaşlar ki 5 kişnin aynı anda yapmadığı aşikar eğer yaptılarsa 30 bin site üyesi önünde Özür dilerim hakkınızı helal edin.....

5 kişi birden sana ettiği teşekkürleri silmediyse geriye ben kalıyorum öyle mi? Gördüğüm kadarıyla sitede moderatör olan herkes herhangi bir konudaki teşekkürü silme konusunda yetkilendirilmiş.

Ayrıca aşağıdaki sözlerinle neyi savunmaya çalışıyorsun anlamış değilim. 75 beygir traktörü 110 bglik ile denk tutuyorlar diye tepki vermene müteakip ben de senin teşekkürlerini sildim yani öyle mi? Bunlar sana mantıklı geliyorsa benim için artık senin yorumların bir anlam ifade etmiyor. Üniversite mezunu olman da benim için bişey ifade etmiyor, elinde bir dayanak olmadan, alenen birilerini suçlayabiliyorsan benim için gerisi teferruattır.

Ha ola ki bana son attığın mailine cevap vermedim diye böyle bir ruh haline büründüysen ona da açıklık getireyim. Son zamanlarda tatlı bir koşuşturmaca içindeydim, bu nedenle siteye fazla zaman ayıramamakyayım. Ayrıca arıza yapan arabanı, işinin ehli kırk yıllık ustaya götürdüğünde bile motorun sesini duymadan sana arıza konusunda yorum yapamıyorsa, mailde arıza çözüldüğü nerde görülmüş, açarsın telefonu, servisle veya fabrikanın satışsonrası bölümüyle görüşürsün, arızayı giderirler.

Son olarak; eski paylaşımlarımı okumuş olsaydın, şu çok beğendiğin yeni erkuntların tasarımlarının kime ait olduğunu bilir, bir mesajında beni suçlayıp, sonraki mesajında erkuntun dizayn mühendislerini övmezdin...

mustafagursacli link=topic=40819.msg419539#msg419539 date=1308687055' Alıntı:
Estağfirullah....sadece iki tane olsa sizi yada bi başkasını sorumlu tutmak mümkün değil.....sözlerime katılan olsada olmasada benim şahsıma münhasıran düşüncelerim onlardan ibarettir ve her ne zaruret vuku bulsada beni bu kati kararımdan vazgeçiremez çünkü zira çocuk yada cahil değil bilakis üniversite mezunuyum ...... o zamanda dedim gibi Erkunt spesifik bir marka ve Türkiye için çok değerli Altın gibi gün geçtikçe üstüne koyuyor yeni kasalar ile değişimi inkar etmek mümkün değil.... bu gün Erkunt yada Tümosan olmasa bir traktörümüz bile yok deriz....o zamanda dedğim gibi 75 bg traktörü 110 bg bir makina ile ve ital bir traktörle kıyaslanırsa işte o zaman çiftçi -kullanıcı yani bu malı kullanan insanın gözünde değeri artmaz kendini düşünen değerlendirmeye alır....şimdi hasad mevsimi 80 yaşında dedem her gök gürlediğinde korku içinde içi gidiyor 2 römork ekin satacazda para kazanacaz ..... kusura bakmayın bizim her sene traktör yenilyecek paramız yok...kaliteli olmalı sağlam olmalı bizde onu almalıyız savunmalıyız.....teşekkürlerini silen arkadaşlar ki 5 kişnin aynı anda yapmadığı aşikar eğer yaptılarsa 30 bin site üyesi önünde Özür dilerim hakkınızı helal edin.....

ersanakyai link=topic=40819.msg419568#msg419568 date=1308688914' Alıntı:
5 kişi birden sana ettiği teşekkürleri silmediyse geriye ben kalıyorum öyle mi? Gördüğüm kadarıyla sitede moderatör olan herkes herhangi bir konudaki teşekkürü silme konusunda yetkilendirilmiş.

Ayrıca aşağıdaki sözlerinle neyi savunmaya çalışıyorsun anlamış değilim. 75 beygir traktörü 110 bglik ile denk tutuyorlar diye tepki vermene müteakip ben de senin teşekkürlerini sildim yani öyle mi? Bunlar sana mantıklı geliyorsa benim için artık senin yorumların bir anlam ifade etmiyor. Üniversite mezunu olman da benim için bişey ifade etmiyor, elinde bir dayanak olmadan, alenen birilerini suçlayabiliyorsan benim için gerisi teferruattır.

Ha ola ki bana son attığın mailine cevap vermedim diye böyle bir ruh haline büründüysen ona da açıklık getireyim. Son zamanlarda tatlı bir koşuşturmaca içindeydim, bu nedenle siteye fazla zaman ayıramamakyayım. Ayrıca arıza yapan arabanı, işinin ehli kırk yıllık ustaya götürdüğünde bile motorun sesini duymadan sana arıza konusunda yorum yapamıyorsa, mailde arıza çözüldüğü nerde görülmüş, açarsın telefonu, servisle veya fabrikanın satışsonrası bölümüyle görüşürsün, arızayı giderirler.

Son olarak; eski paylaşımlarımı okumuş olsaydın, şu çok beğendiğin yeni erkuntların tasarımlarının kime ait olduğunu bilir, bir mesajında beni suçlayıp, sonraki mesajında erkuntun dizayn mühendislerini övmezdin...
Sayın bölüm başkanım size benim gibi belki günde 10 kişi soruyodur vaktiniz olsa cevap verceğinizi düşünüyorum ...dizayn mühendislerini övemek derken firma olarak gelişiminize dikkat çekmek istedim pozitif yorum yaptım.... ayrıca sizin yorumlarınız yada benim yada bir başkasının yorumunun takdiri okuyan vatandaşın takdirine bırakmak lazım .......yaptığım yoruma yapılan teşekkürlerin 4 ü silince biri kesinlikle silinmez oda Erkuntçu bir arkadaşın takdiri.....ben kimseyi suçlamıyorum ve silmediyseniz özür de diledim sildiyseniz takdir sitenin diğer üyelerine....