Erkunt servet80 ve case jx80

Ynt: Erkunt servet80 ve case jx80

GENÇ EYMIRLİ link=topic=40819.msg418741#msg418741 date=1308510046' Alıntı:
Neye inanmak istiyosaniz ona inanın:) case de güzel motor. Sorunsuz motor . Bi yere kadar özellik, servis ağı ve parası. Bi yerden sonra artık zevke kalıyo. Erkunt. Daki donanım case ' de yok param yok diyosan e modeli alırsın yada full ' unu almazsin o zaman fiyat düşer . Önce ' den beygir düşük tork düşük nasıl baş etsin deniyo du. Şimdi 78 hp ' de hemen hemen aynı torku veriyo. Sence bu büyük bi üstünlük değil mi. Hatta videosuda vardı. Ya banane kardeşim isterse case erkunt ' u parçalaya na kadar çeksin. Daha sayamadigim şeyler var garanti falan. Neyse erkunt bölümünde yine karışıklık çıkmasın
sen inancana inasnmışın zaten neden konu açıyon o zmn yorum yapana neden ters cvp gibi bir şeklde msj atıyonki ? :)

nh_fıat link=topic=40819.msg418842#msg418842 date=1308518823' Alıntı:
sen inancana inasnmışın zaten neden konu açıyon o zmn yorum yapana neden ters cvp gibi bir şeklde msj atıyonki ? :)
kardeşim bu konu ta ne zaman açılmış . Günden güne farklılıklar oluyo insanların fikirleri değişiyo. Ben sana bişey deme dimki üstüne alınıyon. Bugün almak ıstesen ilk tercih edeceğim erkunt 2.tercihim case. Zaten bu yüzden açmıştım. Ha erkunt biraz daha hoşuma gidiyo o var. Ayrıca yorumun içinde tsk. anlş-*s

GENÇ EYMIRLİ link=topic=40819.msg418876#msg418876 date=1308541890' Alıntı:
kardeşim bu konu ta ne zaman açılmış . Günden güne farklılıklar oluyo insanların fikirleri değişiyo. Ben sana bişey deme dimki üstüne alınıyon. Bugün almak ıstesen ilk tercih edeceğim erkunt 2.tercihim case. Zaten bu yüzden açmıştım. Ha erkunt biraz daha hoşuma gidiyo o var. Ayrıca yorumun içinde tsk. anlş-*s
:)

fatih381985 link=topic=40819.msg419046#msg419046 date=1308576281' Alıntı:
zaten konu açmadan kararını erkunttan yana seçmişsin neden konu açtınki bu saatten sonra caseı altın yumurtlayan tavuk olsa almıcaksın belli
açmayalim mi yani. Burası forum kardeşim yorumuna saygı duyuyorum. Eğer her iki traktör hakkında bilgin varsa paylaş. Bende öğreniyim başkalarıda. Bana sataşma.

yav siz neden bu erkuntla bu kadar uraşıyorsunuz desene meyve veren agaç taşlanır intercol yok dedini resimleri gören sustu lasrıkleri gören sustu şimdide neymiş gücü bilmem neyı , bıraz ben fanatık erkuntcuyum bu yüzden amcamın olunu dövdüm. burda nh 80 td ve td65 var ıkısıylede kararlaştırdık köyün en uzun tarlası bizim o tarlada kapıştık benım nımette 4 lü 14inç td 80 de aynısı var td65 de 4lü 11 niç ben tarlanın başına vardım geri yarıladım onlar ancak başa çıka bıldın ısteyenler ınanmayanlar bölgelerinde erkuntlarla kapışsınlar tarlada görelim hangisi daha iyi

kederci link=topic=40819.msg419117#msg419117 date=1308592984' Alıntı:
yav siz neden bu erkuntla bu kadar uraşıyorsunuz desene meyve veren agaç taşlanır intercol yok dedini resimleri gören sustu lasrıkleri gören sustu şimdide neymiş gücü bilmem neyı , bıraz ben fanatık erkuntcuyum bu yüzden amcamın olunu dövdüm. burda nh 80 td ve td65 var ıkısıylede kararlaştırdık köyün en uzun tarlası bizim o tarlada kapıştık benım nımette 4 lü 14inç td 80 de aynısı var td65 de 4lü 11 niç ben tarlanın başına vardım geri yarıladım onlar ancak başa çıka bıldın ısteyenler ınanmayanlar bölgelerinde erkuntlarla kapışsınlar tarlada görelim hangisi daha iyi
palavra atana bişi yapmıyorlarya her türlü kapışalım kardeş bende 70 66 s var her türlü tepelerim nimetini denemesi bendeva

saçmalama kardeşim senın traktorden benım dayımda vardı benı tarlada görunce gıdıp oda aldı sen kendı kendını kandır nımetı bır sür dene gor bakalım neymiş erkunt benının gibi diyen çok kişiyi gördum bolgemizde il erkunt alan benım ikitane aldık biri amcamın bırı bızım amcamın ki80 lik koyde bıze çogu kafa tuttu ama hepsininde ifadesini aldım ;D allahın izniyle şimdi sesleri bile çıkamıyor istersen numaralarını veriyim konuş zuha-*-s erkunt kral olmaya geliyor *098*-

size şunu söyleyim arkadaşlar erkunt u bana boşuna met etmeyin geldiler aldılar ağzının payını gittiler 80 lik ile benim tl 100 a ile gidecekmiş 100 lüğün yanına bile yaklaşamıyor hem arkası steyr önü perkins toplama mootor

sen dersine iyi çalışmısın bizim komsu koyde sının traktorden vardı satılar erkunt 80.4 aldılar adam şimdi diyorkı (ohbe dünya varmış)diyor hayatımda böyle rahat çift sürmedim diyor bana boşa met etme asıl sen burda tam 5 tane nh 100 lügü verip erkunt aldılar yanı az kaldı merak etmeyin

erkunt toplamaysa nh ney türkiyede fırmanıza tam 4 ülke ortak bu kadar ülke ancak bir traktor ürettınız ve sizin yanı tr deki nh ler yarısı fortan çalma yarısı fiyattan yarısıda hn nenın kendi standı yanı boşa kendinizi yormayın bız tekiz türküz ve erkuntçuyuz kenı traktörümüzü kendimiz yaptık daha da iyilerini yapacagız ayrıca ne saçma bir yorum arkası şitayır önu perkıns bu ne saçma bişey ya onu dedın motoru senın kinin önü neymiş kardesım bıraz akıllı olun

erkunt güzel çekişde iyi benimde almaya nietim var işallah alırım . ama bence fazla abartılıyor ve bide hileli videolar bayi çekişmeleri ayrıca türk yapımı yüzde yüz yerli gibi milli duygular la traktör satmaya çalışmasalar daha iyi olacak

Vay yawrum vay. Amma hit yapti bu konu. Yaw köylü abinini konulara hic merak edip baktinizmi. Dünyada neler oluyor, türkiye tarimi ne durumda. Biraz bunlari merak edin. Herkes moturunu garajina koymus zaten...

türk traktörün yarısı newhollanda %25 ' i koç holdinge aittir. kalan %25 ise imkb de halka az olmuştur. son iki senede türktraktör hisseleri 22 ' ye katladı mütiş bir talep var.