Erkunt servet80 ve case jx80

Ynt: Erkunt servet80 ve case jx80

GENÇ EYMIRLİ link=topic=40819.msg363356#msg363356 date=1300642691' Alıntı:
Tabiki erkunt fiyat ve yakıt konusunda:). mağlum mazot aldı gidiyo
aynen bi zaman bizde deutz landini erkunt arasında kalmıştık o zaman siteyi bilmiyoduk erkunt seçtik pişman değiliz ama deutzlarıda kullanmak isterdim hiç kullanmadım :)

eğer aralarında fiyat farkı az ise case 80 ile erkunt 80 arasında kalıp caseyi almayan pişman olur derim.... erkuntu kullanmadan konuşma demeye fanatiklik yapmaya gerek yok erkuntu da biliyoruz caseyi de.. birincisi motor överken motorları karalamak az yakıyor yada çok yakıyor demek çok yanlış.. ikincisi yanlış bilgilendirme yapmayalım her iki motorda kullanışlı ve güzel iş yapan motor fakat yakıt konusunda aralarında hiçbir fark bulamazsınız ama performans istiyorsanız case bir adım önde kimse aksini iddaa edemez ki zaten tercihi de caseden yana kullanma sebebi bu olur... ayrıca erkunt 1-1.5 dediği durum 1300-1500 devirleri aşmayacaksın yok hassasiyeti iyi yapacaksın yok ayarı tutmadı gibi durumlarla yakıyor.... haricinde ise yakıt tütekimi her türlü artıyor kimse demesinki turbo + intercooler li motor fazla yakıyor diye gülerim yakıtta en tassarufu turbo intercooler ile sağlayabilirsin ki performansı da en üst seviyeye çıkarmanında tek yolu o ... teknoloji son noktayı koymuş değil ama en iyi ideali bu şuanda..... case 80 lik bir adım önde her türlü *098*- . inşallah erkuntta da intercoolerli modeller görürüz de şöyle türk malı motorun kalitesinin biraz daha iyi olduğunu dünyaya kanıtlarız inşallah...... güçç*-*

tabiki erkunt bunu fanatıklık yapmadan soylüyorum çünkü asla aynı hp de veye başka marka erkunttan 10 hp fazla olsun hiç sorun degil erkuntla baş edemez deneyın traktor ne için yapılır arazı için tarla için yani işin başında çift gelir bundada erkunttan iyisi yok bence ben erkunt derım

cazgin0020 link=topic=40819.msg363199#msg363199 date=1300620978' Alıntı:
kardeşim erkunt alıpta fazla pişmanım diyen olmaz istersen sen şu caselere bi bak hepsi yeni gıcır gıcır alan satıyo ne hikmetse case alacaksanda sıfırı yerine burdan bak bence denersin en azından pişman olursan fazla zarar ettirmez ama ne demeye bu yeni motorları alıp satıyolar onuda anlamış değilim http://www.sahibinden.com/search.php?c2=5100&b[special_type]=&b[promo_hpva]=&b[promo_fdva]=&b[promo_chva]=&b[promo_hpsa]=&b[promo_spva]=&b[all]=&b[search_text]=&c=5100&search_result_page_limit=20&b[detay_7329]=154434&b[detay_82098_min]=&b[detay_82098_max]=&b[detay_82112_min]=&b[detay_82112_max]=&b[detay_82100_min]=&b[detay_82100_max]=&b[detay_82102_min]=&b[detay_82102_max]=&b[detay_82110][]=&b[detay_8348]=&b[product_condition]=&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[uncompleted]=0&b[minprice]=&b[maxprice]=&b[pricecurr]=1&b[ilantarih]=&b[date_type]=

acaba bu traktörleri neden satıyorlar çok memnun kaldıklarındandır heralde sana göre arkadaşım herşeyi kendi açından görme case dediğin traktör dünya markası çok yaktığınıo nerden biliyon. senin gibi insanlar yüzünden erkunt düşmanlığını başladı her konuda övüyosun hiçmi kusuru yok bu traktörün erkunt dört dörtlük diğer markalar beş para etmezbu kadar fanatiklik yapma noo*-*- noo*-*- noo*-*-

kederci link=topic=40819.msg418706#msg418706 date=1308504441' Alıntı:
tabiki erkunt bunu fanatıklık yapmadan soylüyorum çünkü asla aynı hp de veye başka marka erkunttan 10 hp fazla olsun hiç sorun degil erkuntla baş edemez deneyın traktor ne için yapılır arazı için tarla için yani işin başında çift gelir bundada erkunttan iyisi yok bence ben erkunt derım
ya böyle bi saçmalık olurmu 10 hp fazla olacak olsa bile baş edemeyecek bu erkuntta neymiş ya görmesek dozer diye yutturacanız bize aynı güçteki motorlarla kıyaslarsak belki ilk 5 e girer ama yine aynı güçteki motorlarda bile en iyisi diyemezsiniz sadece genel olarak iyi motor diyelim okadar............ abartmayı bırakın artık....

tahir link=topic=40819.msg418699#msg418699 date=1308501493' Alıntı:
BEN ERKUNT DERİM. hayırdır toprağım traktörmü alıyon topragım varsa böyle bişy haberimiz olsun yaaa beraber gezeriz galerileri
bayağı bi erteledik toprağım:). Arkadaşlar erkunt ' ta ta turbo intercool var artık. Ayrıca servetlerin yeni modelleri case ' lerden 3nm torku düşük yani 317nm tork üretiyo . Şimdi sence hangisi. Birde bereket e 4 tona yakın geliyo diyen olmuş nimet ' le karıştırıyo sanırım. Bizim burda case 80var 5li 12 takıyo sordum niye böyle yüksek devir kullaniyon o zaman hızlı gitmiyo diyo. Videosunu atmak isterdim ama yapamıyorum

ya ona bakarsan erkuntta da çekiş problemleri var ben motorların genel olarak çekiş durumuna bakarak söylüyorum case 80 4 lü pullukla iyi gider servette aynı 4 lü ile iyi gider ... illa bi motor hangi pulluğu çekebiliyo diye arkasına tren gibi pulluk takmanın bi anlamı yok.. bu iki motor arasında pulluğu daha rahat çekecek olan case 80 liktir......... deseydiniz case 70 lik mi servetmi diye ozaman kesin servet derdim ama durum ortada.. paramızı değeri olan ve verdiğimiz paraya değen bi motor olsunda markası ne olursa olsun farketmez...

Neye inanmak istiyosaniz ona inanın:) case de güzel motor. Sorunsuz motor . Bi yere kadar özellik, servis ağı ve parası. Bi yerden sonra artık zevke kalıyo. Erkunt. Daki donanım case ' de yok param yok diyosan e modeli alırsın yada full ' unu almazsin o zaman fiyat düşer . Önce ' den beygir düşük tork düşük nasıl baş etsin deniyo du. Şimdi 78 hp ' de hemen hemen aynı torku veriyo. Sence bu büyük bi üstünlük değil mi. Hatta videosuda vardı. Ya banane kardeşim isterse case erkunt ' u parçalaya na kadar çeksin. Daha sayamadigim şeyler var garanti falan. Neyse erkunt bölümünde yine karışıklık çıkmasın

GENÇ EYMIRLİ link=topic=40819.msg418728#msg418728 date=1308508337' Alıntı:
bayağı bi erteledik toprağım:). Arkadaşlar erkunt ' ta ta turbo intercool var artık. Ayrıca servetlerin yeni modelleri case ' lerden 3nm torku düşük yani 317nm tork üretiyo . Şimdi sence hangisi. Birde bereket e 4 tona yakın geliyo diyen olmuş nimet ' le karıştırıyo sanırım. Bizim burda case 80var 5li 12 takıyo sordum niye böyle yüksek devir kullaniyon o zaman hızlı gitmiyo diyo. Videosunu atmak isterdim ama yapamıyorum
310 nm tork üretiyor diye biliyorum, silindir hacmi casede 400cc daha fazla buna rağmen beygir olarak da tork olarak da case kadar güçlü değil ve verimsiz

GENÇ EYMIRLİ link=topic=40819.msg418728#msg418728 date=1308508337' Alıntı:
yanlış konuştuğum için özür dilerim arkadaşlar 317 nm tork değil miş 307nm tork muş. Kusura bakmayın