erkunt servet 80t ile nh td85d kıyaslarmısınız

Ynt: erkunt servet 80t ile nh td85d kıyaslarmısınız

0kTaY... link=topic=18109.msg164814#msg164814 date=1237102938' Alıntı:
abi açtınızda konumu ya tabikide td 85 erkunt gelsin buyursun bende td 85 var çekiştirelim kave önünde ozmn belli olur yerim onun nimetini şeyini 2 senelik firmayımı sölüonuz burda nh derim erkunta bakmam bile
arkadaşlar traktörlerin birbirlerini çekmesi bi gösterge ama yakıt farkı, sağlamlık, uzun ömür, fiyat ve 2. el gibi faktörler bence daha önemli. çekişmede de ağırlık önemli. büyük oranda ağır olan traktör çekiyo. ama o ağırlık tarlada yakıta ve çekişe bi yük. unutmamak lazım.

erkunt süper bence 3 silindir diye almaktan çekiniyolar 70 lik yeni kasa sı var bende 4 çeker yakıtı süper 4 silindir çok yakar ve 4 silindir traktorlere taş çıkartır diyorum

Bizim yildizelinin topragi serttir. Özellikle bizim bölgede son 10 yildir büyük traktör sayisinin artmasina ragmen henüz erkunt alan olmadi. Gercekten anlatildigi gibi zaten massey ve NH yerine gider onlardan alirdi millet....

erkunt dediğiniz motor 5 ton new holland td 85 4 ton arada 1 ton var tabikide çekişmede erkunt çeker bu birazda kullanıcıların ayarında ama ağır motor kazanır ama çifte görüyoruz erkunt u deneyenler bilir gasyet iyi td 85 ağırlık dan kaybeden bir motor

erkunt neymiş ya iki katını da yaksa holland gerisi boş hiç fuarlara gideniniz yokmu bin çeşit marka var içine binilip te kullanılcak traktor holland var estetik konfor yılların markası her modelini karşılaştırın aynı güçteki makineleri anlarsınız

yukeritarim link=topic=18109.msg259842#msg259842 date=1268073203' Alıntı:
arkadaslar ben derınkuyuluyum bura traktor hastası cok zaten nettttede vıdeoları var burda ıkıde bır yarıslar duzenlenır yuk cekme gıbı felan erkunt burda 1 tane bıle yok gecen lerde cevre koylerden 4x4 70lık getırdıler yarısa ınanmıyabılırsınız ama 8073 stayrın cıktıgı yere kadar bile cıkamadı yaf bana gore traktor degıl zevler vede renkler tartısılmasmıs yapacak bırsey yok

Ben buna inanmıyorum aga 8073 dediğin motorla Nimet 4*4 karsılastırdıgında Gözü kapalı Nimet derim bağla bakalım ikisinin arkasınada 6 şar tonluk damperli bugday romorkunu kim çekiyor kim kafa kaldırıp eşeleniyor Gelmiş Çıktığı yerden çıkamadı diyorsun, Yapmayın yani her şeyin bi geçeri bi görüleni vardır Bu kadarda uçurmayın Ezmeyin Erkuntu...

köylü nickli arkadaşımız mf288g motor servette olacak demiş zaten mf 288g ile servetin motorları aynı 1103c 33ta biraz araştırda öyle yaz ve erkunt nimet70 ile mf 266g 277g 288g motorları hepsi aynı takviye ile hp artırılıyor

ceksparow-1986 link=topic=18109.msg285746#msg285746 date=1279562460' Alıntı:
köylü nickli arkadaşımız mf288g motor servette olacak demiş zaten mf 288g ile servetin motorları aynı 1103c 33ta biraz araştırda öyle yaz ve erkunt nimet70 ile mf 266g 277g 288g motorları hepsi aynı takviye ile hp artırılıyor

usta motorlar tamamen aynı degil 288gold ta intercooler var 83bg dir.. erkunt servette 75bg dir intercooler yok.. bu saydıgın motorların hepsinin pompası birbirinden farklıdır.. o yazdıgın 1103c 33t ordaki her harfin bi anlamı var sondaki t turboyu ifade ediyor c euro 2 oldugunu sanırım .. 288 de ise ti yazıyor sanırım turbo-intercooller.. berekette sonda harf olmaması lazım.. ve 1103b 33 olmalı b ise euro1 motor oldugunu belirtiyordu zannedersem.. 1103 silindir hacmi 3silindirli oldugu için 3,3ltre motor oluyor

evde hayırlı evlat tarlada new holland.... erkunt hikaye new holland şahane...anızda savaş biz new hollandcıyız arkadaş...new holland parçalar erkunt tırmalar...td65 d derim başka bişey demem ama tabiki td serisi çok başka seri harika traktörler bütün çiftci arkadaşlara slm hürmetler

arkadaşlar tamamen samimiyetimle söylüyorum haklısınız görüşlerinize saygı duyuyorum ama şuda bir gerçek erkunt 3 piston td85d 4 piston arada piston farkı var bizim burada bu açıkca belli oluyor çukurovanın şartlarında yani erkuntu kötülemiyorum ama başka markada olsa 3 piston burada yani çukurovada sıkıntı yaratıyor bence kıyaslamamak lazım iki markayı dediğim gibi piston farkı var arada arkadaşlar

kardeş 94 model 8073 lüge 6 ton tamperli bugday tüy gibi gelir ben 4 römork taktım 23-25 ton patetes cektim. yarım metre belki cukur acıp gidiyor tekerler ama yinede gidiyor benim gözümde bir efsane

Arkadaşlar bende busene servet 80 aldım hız olarak bu trktre rakip göremiyorum.tarka sürerken 4 lü 14 lü traktr zorlanmıyor güzel çekişi var.bu traktrü diyerr mf olsun fort olsun yani ön çekişi olmayan traktrlerle kıyaslarsanı yolda fazla yakıyor fakat tarlada ne olursa olsun diyer traktrlerden az yaktına eminim.bu taraktrün bir kötü yönü var.
yükle rampaya vurdun zamantahviyedegideceksin yük ağırsa çünkü rampada boluyor diyer traktrlerle misal veriyorum 3 2 1 fites deniştirirken bu traktrde yapamıyorsun aşada fitesi deniştiriyorsun yavaş yavaş isdedin yere çıkıyor bizzat ben kendim denedim 400mlik %10luk bir rampada 3 römork toplam 26 ton pancar yüklü römorku tahviye3 l ile banamısın demedi çıkartdı. bunu alacak arkadaşlar varsa biz tarlada kullanacık derse tavsiye ederim fakat bizim işimiz yolda diyorlarsa tavsiye etmem bunun yerine bu traktre verece parayı temiz ön çekeri olmayan traktr alırlarsa daha memnun kalavcaklarına eminim.
bu traktrde 20 gazın üzerine çıktınız zaman mazut fazla yakıyor yolda size tavsiyem 20 gazın altında kullanın.
pancar sökümünde kullanacaksanız tavsiye ederim bir depo mazotla 70lt 22 dekar pancarı 1 l ile tek tarla sökme garantisi verrim 12 gazda bu gaz çok ideal

tura30 zaten çifçekerle tekçeker arasında yakıt farkı muhakak olacak.. çifçekerlerin hepsi yolda cok yakar.. çifçekerin farkı tarlada belli olur... misal tarlada çifçekerin cıkardıgı römorku tekçeker cıkaramaz.. pancar römorklarını tarladan cıkarmakta gerekli sonucta..
yolda 20 gazı gecince zaten ucuyor..tabi yakıyorda bu tum çifçekerler için böyle..
26ton az yuk degil takviyeye düşmesi normal ama.. agır 1lede götürür diye düşünüyorum 3 takviye ile agır 1 .vites hemen hemen aynı hızda cok az fark var.. 15 gaza düşene kadar vites degiştirme devir önce hızlı düşüyor ama 16dan sonra düşmüyor artık 15-14un altına düşmüyor tam aslıyor traktör..
pullukta 4lü14luyu bizde kullanıyoruz hertur toprakta tam salıyoruz hiç takıldıgını görmedik alır götürür..

evet haklısın düz bir ile takviye 3 hızları aynı nedendir bilmiyorum fakat güçler ayn deil bende senin gibi düşündüm fakat yolun ortasında kaldım 1 ile kimseyede tavsiye etmem 1 ile yavaş yavaş çık temiz çık

tura30 link=topic=18109.msg314202#msg314202 date=1292100912' Alıntı:
evet haklısın düz bir ile takviye 3 hızları aynı nedendir bilmiyorum fakat güçler ayn deil bende senin gibi düşündüm fakat yolun ortasında kaldım 1 ile kimseyede tavsiye etmem 1 ile yavaş yavaş çık temiz çık
usta 1L. vites azda olsa hızlı 3H takviyeden.. dedigin gibi 3 takviyeye atınca bildigin dozer oluyor.. ne var ne yok koparıp gidiyor.. biz kabak yerini söktük 3 takviye ile pullugu parcalıyordu neredeyse kabak köklerini falan hep dagıttı gitti..