erkunt servet 80t ile nh td85d kıyaslarmısınız

Ynt: erkunt servet 80t ile nh td85d kıyaslarmısınız

arkadaşlar bırakın erkuntu bizim köyde var beş para etmez bende td 85 4x4 30km var canavar gibi makina 6 li 12 pulluk atıyorum hiç zorlamıyor sesini bile degişmiyor birinci viteste ne kadar batırırsan batır bıcagı bizim buranın topragıda sert 3085mf de var oda gelemiyor td85 in ardından cekmiyor altılıyı td 85 30 km bir başka cekiyor
yok artık oda ne görmesek iancaz bizim burda 4lü aydın pulluğu zor çekiyo 6lı yı hayatta çekemez bi de 1.viteste mümkün degil noo*-*-.ayrıca 3.085 td85 ten daha iyi

bak arkadaşım bu newholland meraklılarına şaşıyorum..
benim tüm çevremde var bi çok modeli yok td yok tt.. filan. alıyorlar ne arızadan başlarını alıyorlar ne de yakıttan gözlerini açabiliyorlar.. tabiri caizse bakar kör oluyorlar.. şunu soliym 80 66 ya saygım var ama emin olun new hollandın her yeni modeli bir önceki yıl çıkanı aratıyor.. tüm argeleri nasıl çalarız üzerine kurulmuş :) )))

arkadaşlar bi aradan 1o yıl geçsin o zaman belli olur erkuntlar iyimi kötümü new holland derim başka demem erkuntu tarlama bile sokmam iş yapacaksan hakkıyla motorda yakacak tabi hadi bakalım 1 bardak suyla 3 gün yaşayın 3 saatte diliniz dışardıda gezersiniz new holland al istediğin zaman satarsın erkunt öyle değil ama bizim burda alan galericilerin elinde kalıyo hep satamıyolar bildğin markadan şaşmayacaksın tc 56tım ve td85im var ve çoook memnunum

tc56 we 5070 bugun CadırLandı,ama traktor oLarak erkunt: ) bicer yaparLarsa onuda deistirices sanirim .
Herkes istedigi markayi kullanır ama kotulemeye gerek 2. eli en cok Satan Erkunt burda galeride simdi bi Serwet War 3 gun once getirmis 1200 saaTte 07 modeL 40 istiyor kırmızı renkli adamla konuStum 2. eL olarak 4 carpi 4 Lerde cok iyi Sattigim marka bu diyor aslında mF Bayisiydi..

wan7ed link=topic=18109.msg162353#msg162353 date=1236452708' Alıntı:
neler yaptınnızz mesela??? warmı elınde kanıtın gorelim ızLeyelim yaw arkadasım benımde 70T 4wd war Fakat herkes cok abartıyor ben bır kamyon cektım sadece.:) cekısı felan guseL..
ama isteh td95 yakın cewremde alanlar warrr mazotunden sıkayetci.. hem erkutun okdar az yaktıgınada katılmıyom ben :D kendım kullandıqım haldee
ya bırakın abi ya hiç nh kalitesiyle erkunt kalitesi bir olurmu . alınmayım ama sallıyosunuz. ha bide araba alırken mercedes yerine enden giipte volswagen alınıyo.çünkü mercedesin parçası pahalı ve kolay bulumuyo. erkunt new holland da aynı o hesap. td yi alırsın 60 bin tl ye erkuntu alırsın 55 bin tl ye td yi satarsın 45 bin tlye erkuntu satarsın 30-35 bin tlye bunuda düşünmek lazım anadınnn

wan7ed link=topic=18109.msg162353#msg162353 date=1236452708' Alıntı:
neler yaptınnızz mesela??? warmı elınde kanıtın gorelim ızLeyelim yaw arkadasım benımde 70T 4wd war Fakat herkes cok abartıyor ben bır kamyon cektım sadece.:) cekısı felan guseL..
ama isteh td95 yakın cewremde alanlar warrr mazotunden sıkayetci.. hem erkutun okdar az yaktıgınada katılmıyom ben :D kendım kullandıqım haldee
ya bırakın abi ya hiç nh kalitesiyle erkunt kalitesi bir olurmu . alınmayım ama sallıyosunuz. ha bide araba alırken mercedes yerine enden giipte volswagen alınıyo.çünkü mercedesin parçası pahalı ve kolay bulumuyo. erkunt new holland da aynı o hesap. td yi alırsın 60 bin tl ye erkuntu alırsın 55 bin tl ye td yi satarsın 45 bin tlye erkuntu satarsın 30-35 bin tlye bunuda düşünmek lazım anadınnn

arkadaşlar ben de 2side var ikisinin de artıları eksileri var
erkunt vites konusunda süper her işe ğore vitesi var yalnız daha piyasa yeni ğirdi eksikleri var 3 pistonu ben ce erkunt kaldırmıyor cok sıkısıyor yakıt konusuda pek az değil 4 lü 14 kotenlerle tarla sürdük yakıt aynı ama td 85 rahat calısıyor erknunt bi raz zorluyor ama sanzumandan kurtarıyor cok ğüzel kotene otuyor
newholland ise kendini kanıtlamıs bir makıne koten vitesi yok desem yeridir ama sağlamlık dersen motor dersen ben newholland derim

arkadaslar ben derınkuyuluyum bura traktor hastası cok zaten nettttede vıdeoları var burda ıkıde bır yarıslar duzenlenır yuk cekme gıbı felan erkunt burda 1 tane bıle yok gecen lerde cevre koylerden 4x4 70lık getırdıler yarısa ınanmıyabılırsınız ama 8073 stayrın cıktıgı yere kadar bile cıkamadı yaf bana gore traktor degıl zevler vede renkler tartısılmasmıs yapacak bırsey yok

savaser link=topic=18109.msg263136#msg263136 date=1269174618' Alıntı:
Erkunt Servet 75 Beygir NH TD85 85 Beygir bun kadar bilgi kıyaslamana yardımcı oluyor mu?
td85 in çiftçekeri için bişey diyemem yolda kullandım sadece tarlada nasıldır bilmiyorum iyi oldugunu söyluyorlar..
fakat td85 2003 model turbosuz vardı bizde halande eniştemlerde kullanıyorlar.. servet 80t ninde tek çkeri vardı bizde.. td85 hiç çekemiyordu kuru zeminlerde her yeri kazdı naptıysak bi turlu ayar vermedik ön agırlıları falan söktük yine olmadı.. iki üç defa senede askıda kalır kulivatör çekerken.. erkuntta bu yok patinaj etmiyor hiç onun içinde yine secimimiz erkunttan yana oldu 2wd sini satıp 4wd sini aldık... td85 ten biz verim alamdık.. erkuntun yakıtıda ona göre daha az özellikle yolda ve hafifi işte erkunt hiç yakmıyor td ye göre.. tarladada tam ölçüm yapmadık.. erkunt daha az yakıyor ama nekadar fark eder bilmiyorum..
aslında sevet 80t yi td75 d ile kıyaslanması gerekir buna katılıyorum.. ama servet td75 ten cok daha iyi oldugunu düşünüyorum öyleki bi üst modeli 85 le kıyaslanıyor..

savaser link=topic=18109.msg263609#msg263609 date=1269365764' Alıntı:
Abi Servet 75 hp td85d 85 hp servet daha az yakar.çekiş konusunda td 85 d daha iyi.2. el de td85d daha iyi.

valla ikinci el konusu muama biraz bu ara erkuntlarda çok iyi gidiyor gibi.. bu sadece benim gözlemim.. en iyi nh gidiyor fakat erkuntta baya iyi gidiyor çevrenizde galeriye düşerse bi bakın kaç gun kalacak galeride özellikle son bi aydır erkuntlara ragbet baya arttı ben alırken yetişemedigim anında satılan 2 tane traktör oldu sadece temizse hemen gidiyor.. td85 inde 4x4 ü ve 2005 üstü modelleri çabuk gidiyor.. nh td95 mesela agır gidiyor ama td65 hemen çabuk alıcı bulur.. ikinci elde deger kaybıysa hemen hemen aynı .. bu ara piyasa baya canlanmış diye duyumlar alıyorum..