erkunt servet 80t ile nh td85d kıyaslarmısınız

Ynt: erkunt servet 80t ile nh td85d kıyaslarmısınız

çok iddialısın td 85 inle tebrik ediyorum bir insan traktörü ii de olsa kötüde olsa herzaman arkasında durmalı bendede enter654 var ama çekiş ve yakıt yönünden hiç bir sorunum yok bide ufaktefek arızaları olmasa 285 kadar güzel olacak

BENİM ENTER
HEPİNİZİ ÇEKER

arkadaşlar çok ön yargılısınız bu erkunt traktör ilk çıktığında çok merak sarmıştım fotolarını falan buldum ama sona nedense birden soğdum kendisinden kimi çok yakıyo dedi kimi az çekiyo kimi ise ararete kalkıyo dedi

ama şu 1-2 haftadır hep youtube de vidaolarını arıyom ve izlediklerikdede hayrete düşüyom adam kendi çekmiş servet80 likle

açmış teybi sonses 4lü 14 numara pulluk salmış anıza kazıttırıyo ve traktörde herhangi bir zorlanma dahi yok bide yere inip topraın gösteriyo koca koca tezekler kurumu kuru toprak sertmi sert

BENCE KİMSE ERKUNTU KÖTÜLEMESİN BU BENİM FİKRİM ÇÜNKİ Bİ BAKIN ERKUNT 80 SERVET 78 HP TABİKİ NH KADAR OLAMAZ NH IN YERİ AYRI ÇÜNKİ ARALARINDA AZDA OLSA HP FARKIVAR AMA ERKUNTUN NH IN ALTINDA KALACAĞINA İNANMIYORUM

SEVGİ VE SAYGILARIMLA
ENTER

Hani hep diyorsunuzya ' ' kimse neden yerli malı almıyor ' ' diye...
geçen Manisa-Turgutlu ' da çarşıyı gezdim bayii olarak NH ve MF dışında hiç bir marka yoktu, Polatlıdaki Erkunt bayiside kapandı...
kapanma nedeni satış yok.. bi ara baya satmıştı ama diğerleri gibi çabuk kayboldu... Anlattığınız kadar iyi olsaydı Polatlıda tutardı...

Ya erkunt beş para etmez bi traktor bende new holland L95 var bu yaz bizim koyumuze galeriden adamalr geldı yanlarındada 1 adet erkuntun 80 lıgınden getırmısler adam arkasına 5 li turan pulluk takmıs tavlı anızda gosterı yapıyo hangı traktoru getırırsenız getırın parcalarım dıyo denedık koy kahvesının onunde butun koylu sahıt kım kımı parcalıyomus new holland L95 mı erkunt mu tabıkıde new holland erkuntun havası sondu adam bıde lastıklere SU basmıs traktor daha ıyı ceksın dıye demek ıstedıgım erkunt merkunt fasa fiso new holland la masseyden sasmıcan

kardeler çok büyük sacmalamışsız resmen sallamışşınız ya servet rekut ne bunlar yaa gecen 7 falan önce aldi adam servet ama sattı bile bin pişman aldığına hep yarı yolda bıraktı be o makina bile demem şimdi ben ama şimdi adam l 95 aldı bakıo keyfine üstelik elden l 95 yaaaaaaaa ÖVMEYİN O MAKİNALARI EĞER 1 2 SENE NEW KULLANDIYSAN YADA BAŞKA BİR MARKA KULLANDIYSAN ÖV SEN O ARACI TAMAMMI GEL BANA DEDKİ BEN BUNU MAKİNAYI ŞUKADAR KULLANDIM BUNUNUDA BUKADAR AMA DİYEMESSİN ERKUT NEEEEE YA NE DEMİŞLER ŞARAP YILLANINCA GÜZELLDİR DUR BAKALIM BİRAZ ERKUT FABRİKASI YAŞLANSIN TBİ GELİŞŞİN ONDAN SONRA GELİNDE RKUT BYLE ŞYLE DE OqEYMİİ yerim hepiniz erkutunu beeee

H...C...C...S...G...A...H

YAWWW YAW ANLATAMIYCAM ERKUNT SERVET 80 LİK 75 HP YAA BEYLER SİZ BU TRAKTÖRDEN DAHA NE İSTİYORSUNUZ ALTI ÜSTÜ75 HP AKLINIZI BAŞINIZA TOPLAYIN 85-90 HP OLSA VE İŞ GÖRMESE TAMAM KÖTÜ DİYECEĞİM AMA HP SİNE GÖRE COK ÇOK İŞ YAPIYOR KULLANANLARLA KONUŞTUM ADAM GAYET MEMNUN VE BALYE YAPIYOR DAHA NE ......... İSTİYORSUNUZ BU GARİPTEN HEEE SATMIYOR DEMİŞSİNİZ 4-5 GÜN ÖNCE BAYİYLE KONUŞTUM ADAM BİR HAFTADA 9-10 TANE SATTIM DEDİ VE BEN ORDAYKEN BİRİDE ALMAYA GELDİ

5-6 YILLIK FİRMA DEMİŞSİNİZ YA SİZ FİRMANIN GENÇ YAŞLI OLMASINAMI YOKSA TRAKTÖRÜN SAĞLAM ÇEKİŞLİ VE EKONOMİK OLMASINAMI BAKIYORSUNUZ

SİZİ ANLAMAK ÇOK ZOR!!!!!!!!!!!!!!

BİDE BU YAZ ANIZLARDA KÖYE CAĞIRACAĞIM DENEME YAPMAYA SÖZLEŞTİM KISMETSE VİDEO ÇEKİP GÖNDERECEM OZAMAN BENDE GÖRECEĞİM İYİMİ KÖTÜMÜ

H...C...C...S...G...A...H

E...B...S...D

tamam sende haklısın o 75 hpye baya bi becerikli bir velet diosunda benim kafam şuna takılıo sen nasıl new gibi bir motora kafa tutar dion 95 hp bir makinaya dimi new bir kere dünya markası bir araç yaaa yapmayın böyle yani dimi ben sadece bi fikir syledim seninde dediklerinde hak var gayette iyi anlıyorum seni cünkü ben makinaların icinde büyüdüm be kardeşim bi makina vardiır ufaktır ama büyüğünden daha iyi iş yapar tamam anlıyorumda bizim buralarda edirnede erkut yok bizim köyden biri aldı oda bğenmedi sattı ama duyduğuma gre alanlar olucak ozaman anlıcaz bende bira abartmışım ama bence öyle yani sana bişi diyim gecen arkadşa 13 römörk hayvan gübresi attım tarla mesafeside yaklaşık 4 km falan git gel 8km ben 13 römörk attım ne yapar 104km yapar ve depo tam ceyrekti o depo ipresi ceyrek deponun rarına düştü söyle anlatıyım misal depo 100ltre alıosa ceyreği 25 lt olur ve 104km sadece 12.5 lt mazot yaktı olay bu yani ama gübreyi başka bir traktör dolduruodu lakin gaz hep tamdı basmasam daha az yakardıı inanmasanız arkadşın numarasını veryim konuşun yani case jx 95le rekutlarla kapişirım yakkıtta ama aynı hp olucak

arkadaşlar erkunt un sayfasında ilk resimlere bakın servetin üzerinde 2 remork 13 ton gübre vardı 50 km yerden getirdi ve o depo ile 13 ton gübreyi attı. içindede dahada yakıtı var ben tek gecerim emsalleri ile arasında gücüne fiyatına bakarsan harika makina

ilker link=topic=18109.msg171626#msg171626 date=1239285182' Alıntı:
Ya erkunt beş para etmez bi traktor bende new holland L95 var bu yaz bizim koyumuze galeriden adamalr geldı yanlarındada 1 adet erkuntun 80 lıgınden getırmısler adam arkasına 5 li turan pulluk takmıs tavlı anızda gosterı yapıyo hangı traktoru getırırsenız getırın parcalarım dıyo denedık koy kahvesının onunde butun koylu sahıt kım kımı parcalıyomus new holland L95 mı erkunt mu tabıkıde new holland erkuntun havası sondu adam bıde lastıklere SU basmıs traktor daha ıyı ceksın dıye demek ıstedıgım erkunt merkunt fasa fiso new holland la masseyden sasmıcan
ya arkadaşım l 95 okadarda övme güçlü bir makina erkuntdan nekadar fazla iş yapıyo erkunt un yaptıgı işden aynı çalışsa belki o güce bakarak 15 dk önce bitirir bizim köyde 2 tane vardı elden zor çıkardılar yakı tdüşmanı bir de parça sıkıntısı fazla L95 biri pancar lifinden düşdü yaklaşık 5 metre filan blok çatlattı 6 ay yattı pancar sezonu gibi zaman da italyadan geliyormuş parça adamın perişan oldugu yanına ker kaldı.erkuntdan fazla iş yapmaz

SLM ARKADASLAR BNE DE BEN DE HEM SERTVET VAR HEMDE TD85
İKİSİNİN DE KENDİNE ĞORE ĞÜZEL YANLARI VAR 4 LU14 KOTEN DE ERKUNT DAHA FAZLA
YAKIYORAMA ERKUNTUN KULLANIM ALANI SUAN İCİN TD 85 DAHA İYİ ĞÖZÜKÜYOR
ERKUNTTUN COK ĞÜZEL BİR VİTES SECENEĞİ VAR
3 PİSTON OLMASI HEM İYİ HEM KOTÜ
UFAK İŞLERDE HİC BİR SEY YAKMIYOR AMA DAHADA ĞELİŞTİRİRLERSE DAHA DA İYİ OLUR
TD 85
ERKUNTA ĞORE KENDİNİ BİRAZ DAHA KANITLAMIS
DAHA RAHAT CALISIYOR
4 PİSTON OLMASI DAHA ĞÜZEL KILIYOR KENDİSİNİ
TD 85 DE ĞÜZEL BİR MOTOR TAVSİYE EDERİM
ERKUNT DA İYİ AMA BEN TD 85 DERİM SİZE

erkunt 80 lik yerine tümosan 75-80 tercih ederim mükemmel bir traktör tüm işlerde sorunsuz bir traktör erkuntlarda rampa diye bir sey yok sadece seri motor ama tümosan tam çiftçi motoru ağır işlerde birebir

Tümosoncu kardeş, aynı tarlada, aynı pulluklarla Erkunt 4 çeker nimet 70T ile tümosan 4 çeker 85-80i denedik. Her iki traktör de 2-3 yıllıktı ve kendi sahipleri kullanıyordu. Öve öve bitiremediğin tümosan, o gün gözümden tamamen düştü. .Erkunt, hızlı 1 ile sürerken, senin ağır devirli dediğin tümosan takviye viteslerinden yukarı çıkamıyordu. Ayrıca hidrolik hassasiyeti diye bişey yok traktörde, şoförü sürekli hidroliklerle oynayıp duruyordu.. Yeni kabin yapmışlar ama gürültüden içerde durulmuyor. Erkuntun uyduruk hisarlar kabini bile ondan daha sessiz. Sense tutmuşsun, 75lik tümosanı 80lik erkunta rakip görüyorsun. Videoarı da var elimde ama ben senin gibi değilim; 'erkunt at arabasını çekemiyor' gibi videolarla marka kötülemesi yapmam. Ama çok istiyorsan videoları rapidshare yükleyeyim, sana adresini atarım, ordan indirirsin. Bizim köyde tek bir tane bile tümosan olmamasına rağmen nedense 5 tane erkunt var ve sahipleri de oldukça memnun. Şu an sokağa atılacak param olsa yine de tümosan almam. ankaradaki tümosan bayii bile tümoyu bırakıp erkunta geçti.

Saygılar.

tümosoncu link=topic=18109.msg174823#msg174823 date=1240575551' Alıntı:
erkunt 80 lik yerine tümosan 75-80 tercih ederim mükemmel bir traktör tüm işlerde sorunsuz bir traktör erkuntlarda rampa diye bir sey yok sadece seri motor ama tümosan tam çiftçi motoru ağır işlerde birebir

ersanakyai link=topic=18109.msg174842#msg174842 date=1240586324' Alıntı:
Tümosoncu kardeş, aynı tarlada, aynı pulluklarla Erkunt 4 çeker nimet 70T ile tümosan 4 çeker 85-80i denedik. Her iki traktör de 2-3 yıllıktı ve kendi sahipleri kullanıyordu. Öve öve bitiremediğin tümosan, o gün gözümden tamamen düştü. .Erkunt, hızlı 1 ile sürerken, senin ağır devirli dediğin tümosan takviye viteslerinden yukarı çıkamıyordu. Ayrıca hidrolik hassasiyeti diye bişey yok traktörde, şoförü sürekli hidroliklerle oynayıp duruyordu.. Yeni kabin yapmışlar ama gürültüden içerde durulmuyor. Erkuntun uyduruk hisarlar kabini bile ondan daha sessiz. Sense tutmuşsun, 75lik tümosanı 80lik erkunta rakip görüyorsun. Videoarı da var elimde ama ben senin gibi değilim; 'erkunt at arabasını çekemiyor' gibi videolarla marka kötülemesi yapmam. Ama çok istiyorsan videoları rapidshare yükleyeyim, sana adresini atarım, ordan indirirsin. Bizim köyde tek bir tane bile tümosan olmamasına rağmen nedense 5 tane erkunt var ve sahipleri de oldukça memnun. Şu an sokağa atılacak param olsa yine de tümosan almam. ankaradaki tümosan bayii bile tümoyu bırakıp erkunta geçti.

Saygılar.

ersan abiye katılıyorum hep arkandayım abi

ya arkadaşlar td85 ile servet80 aynı kefeye konmaz neden derseniz biri 4 biri3 silindir.Ne fark eder demeyin 4 silindirli motor ağar işi koşulmak için daha elverişlidir slaj biç saman bağla ne yaparsan yakıtta fazla olur.3 silindirli traktör daha çok hafif iş içindir tarla sür falan filan motoru fazla zorlamayacağın için de yakıt daha az olur.Ama sen kalkıp servet80 e td85 yaptığı işi yaptırırsan motor 3 silindirli zorlanır ve yakıtı artar.Her motor hak ettiğni çeker.Bana sorarsan benim 60lık tümo hepsinden iyi çeker.