ERKUNT NİMET 70 T VE ERKUNT NİMET 70T/e

Ynt: ERKUNT NİMET 70 T VE ERKUNT NİMET 70T/e

*098*- *098*- ERKUNT SUZ ÇİFTÇİ KALMASIN ARKADAŞLAR *098*- *098*-
*098*- *098*- UYGUN YAKIT, CAZİP FİYAT, GÜÇLÜ ÇEKİŞ *098*- *098*-

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Konuya dikkat etmemişim. Tarladaki paylaşımlarınızıda bekliyoruz...

hayırlı olsun güle güle kullanın
nasip olursa biz de düşünüyoruz 80 lik
ayrıca ben çavdır küçükalan dan
siz neredensiniz selamlar...

murat_saribas link=topic=40159.msg356476#msg356476 date=1299744331' Alıntı:
FİYAT TA ÖLÇÜ ÇEKİŞTE ÖNCÜ YAKITTA İSE ÖRNEK TRAKTÖR ERKUNTSUZ ÇİFTÇİ KALMASIN
Yakıt konusunda bayaği iddaalı konuşuyosun: ) Traktörün 500 Saati doldurunca,yakıt konusunda net bilgiler alirsin kanaatindeyim:)

wan7ed link=topic=40159.msg357624#msg357624 date=1299847140' Alıntı:
Yakıt konusunda bayaği iddaalı konuşuyosun: ) Traktörün 500 Saati doldurunca,yakıt konusunda net bilgiler alirsin kanaatindeyim:)

şimdi ben sıfır traktörde kullanmış olduğum 70-56 dan daha az yakıt yaktım tamam arada çok fark yok ama gidipte erkunt 500 saate gelince hem motoru açılmış olacak hemde daha çokmu yakacak diyorsun

arkadaş 68 beygir 3 piston 2 traktör aldım bana fiyatları çok cazip ve uygun geldi 13 sene 70-56 yı kullanmadığım yer kalmadı slaj makinası balya makinası depo göstergesine baktığımda depoda kaç litre mazot var veya hangi işi yapıyorsam nakadar yeteceğini bilecek kadar tecrübe sahibiyim. vede idda ediyorum hem daha seri sürüm yaptım hemde 70-56 ya göre daha az yakıt yaktı şimdi size inandırmaya kalkmayacağım çünkü bana bi faydası olmayacak karar sizin

erkunt aldım aradan daha 2 ay geçti 30 saat kullandığım traktörden gittim bi daha aldım demekki ben bu işi bilmiyorum

selamun aleyküm hocam nasılsınız .............cumartesi konya fuarındaydık senin öve öve bitiremediğin makinaya baktık neresini beğendin bu kadar çözemedik bu traktör 70-56 kadar uzun ömürlü olmaz sana söyleyim fuarda erkunta ilgide yoktu tarımın yoğun olduğu yerde zaten erkuntta yok o kadar övüyosun Allah göstermesin nazar değer yada başına bi arza gelirse insanlar sana cephe alır haberin olsun ........ kusuruma bakma uyarmak istedim bir daha söylemem zaten

mustafagursacli ARKADAŞIMIZ BANA BÖYLE Bİ İLETİ GÖNDERMİŞ BEN ARTIK ERKUNTU ÖVMEYEYİM

KEDİ YETİŞEMEDİĞİ CİĞERE MUNDAR DER HESABI

HERKEZİN DÜŞÜNCESİ KENDİNE KULLANMADIĞIM TRAKTÖR KALMADI 3075 KULLANDIM GÖTÜNÜ BULUYOR 70-56 M VARDI DEBRİYAJ BALATASINDAN BIKKINLIK GELDİ 135 LİĞİM VARDI MASRAF ETMEKTEN TAKATIM KALMADI YANİ SEN DİYORSUN Kİ ERKUNT Bİ BOKA YARAMAZ NERESİNİ BEYENDİNDE ALDIN ÇOK DA ÖVME NAZAR DEYER SENİN İÇİN İYİ OLMAZ DİYORSUN VARSIN BENİM ERKUNTLAR ÇOK YAKSIN VARSIN BENİM ERKUNT ARIZA AÇSIN 3 YIL GARANTİSİ VAR SENİN GİBİ 50 DÖNÜM ARAZİ İLE UĞRAŞSAM BU TRAKTÖRLERİM ÖMÜRLÜK OLURDU ZATEN ÇOK ŞEY BEKLEMİYORUM BEN TRAKTÖRLERİMDEN 250-300 DÖNÜM YER İŞLİYORUM 25000-30000 SAMAN YONCA BASIYORUM 220-260 DÖNÜM ARASI SLAJ YAPIYORUM BANA 5-6 SENE YETSİN SONRA GİDER YENİSİ İLE DEĞİŞTİRİRİM YİNE.

SANADA KOLAY GELSİN DİKKAT ET BAŞKA TRAKTÖRLERİN.................................HİÇ İYİ OLMAZ

arasını sildim bu vatandaş önce ahlaklı konuşmayı öğrensin

mustafagursacli link=topic=40159.msg364660#msg364660 date=1300776440' Alıntı:
senin paket bağlayacam diye ödeyeceğin traktörü ben tık para alırım çapın kadar konuş insan ol ....

ÇAPLA VE PARAYLA ALAKASI YOK BU İŞİN BEN PARAMI FAİZE YATIRSAM FAİZİ DAHA YÜKSEK KREDİ ÇEKMEKLE HATA MI YAPMIŞIM YILLIK %6

sen malının hayrını gör senin le ben tartışmam sen işine bak malının hayrını gör ...... karşındaki adamın gücünü bil öyle yorum yap....