ERKUNT NİMET 70 T VE ERKUNT NİMET 70T/e

Ynt: ERKUNT NİMET 70 T VE ERKUNT NİMET 70T/e

saolun arkadaşlar allah herkeze nasip etsin çiftçekere hiç gerek duymadım niye daha fazla yakıt harcayayım bana bunlar yeter.

izmir fuarında 100 beygirlik motorunu gösterecek erkunt nasipse 3-4 sene sonra 100 beygir üzeri çift çeker alırım

murat_saribas link=topic=40159.msg352370#msg352370 date=1299273461' Alıntı:
saolun arkadaşlar allah herkeze nasip etsin çiftçekere hiç gerek duymadım niye daha fazla yakıt harcayayım bana bunlar yeter.

izmir fuarında 100 beygirlik motorunu gösterecek erkunt nasipse 3-4 sene sonra 100 beygir üzeri çift çeker alırım
Para çok galiba zuha-*-s

uzun lafın kısası türk malına ilgi göstermeliyiz aklımızdaki yanlış düşünceleri kaldırmalıyız. benim erkunt almamdaki ilk faktör fiyatının uygun ve türk malı olmasıdır.

niye aynı güçteki traktör derseniz kullandıkça size açıklamalar yapacağım ama şimdiden şunu söyleyeyim ara işler için yakıt ekonomisi yapılmasında e serisi uygun ağır işte normal seri iyi daha öğleden sonra geldi traktör işte olduğumdan kullanamadım

DqN 58 link=topic=40159.msg352380#msg352380 date=1299273914' Alıntı:
Para çok galiba zuha-*-s

çalışana her zaman çok.
yazın saman bastım aralığa kadar yonca bastım şimdi fabrikada muhasebedeyim evde hayvanlarım var çalışanın bileğine kuvvet hiç kimsenin malında gözüm yok allah herkeze daha iyisini versin ekinlerimi ektim tek slajlık mısırlarım kaldı daha saymama gerek varmı gece 3,5 ta millet uyurken yonca paketine gidiyorum daha ne olsun gençliğim var şurda 3---5 sene dişimi sıksam ondan sonra rahatım ben senin yaşındayken okuldan gelip gece 1-2 ye kadar çift sürüyodum

mustafagursacli link=topic=40159.msg352220#msg352220 date=1299266064' Alıntı:
maşallah hayırlı olsun evlimisin bilmiyorum ama Allahım sana bi oğlu nasip eder inşallah herhalde onunda adını Erkut korsun ......güle güle kullan

oğlum var adı ibrahim inşallah kız nasip ederde adını nimet koyarım. :D :D :D güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-*

murat_saribas link=topic=40159.msg352382#msg352382 date=1299273924' Alıntı:
uzun lafın kısası türk malına ilgi göstermeliyiz aklımızdaki yanlış düşünceleri kaldırmalıyız. benim erkunt almamdaki ilk faktör fiyatının uygun ve türk malı olmasıdır.

niye aynı güçteki traktör derseniz kullandıkça size açıklamalar yapacağım ama şimdiden şunu söyleyeyim ara işler için yakıt ekonomisi yapılmasında e serisi uygun ağır işte normal seri iyi daha öğleden sonra geldi traktör işte olduğumdan kullanamadım
Abi, 70 56 Gitmeden Erkunt Zf iLe bi Alıştırma yapsaydın Arka Arkaaa:D öleee Yollasaydın :D

traktör yarıştırmasını hiç sevmem yıpratmaktan başka bişeye yaramaz 70-56 mı aslında vermezdim ama masraf açma zamanı geliyordu fazla zorlamamak gerek. allaha şükür debriyaj balatası 3 sefer değişti ama başka bişey ellenmedi

kaça aldın nasıl aldın diye fiyat sormazsanız memnun olurum kaçırmadan aldım çünkü. 2. erkuntu almam bana olanak sağladı bu kadar 48700 tl e serisi tek çeker 52000 tl de zf olanına istiyorlar şimdi.

hayırlı olsun abi kazasız belasız sorunsuz kullanmak nasip olsun
aralarındaki farklar neler bu erkunt lara biraz uzağız da

arkadaş nimet 70 yazan zf dedikleri 16 ileri 8 geri vites yolda 38 hız yapıyor ağır traktör e serisi de 400 kg hafif ve 12 ileri 12 geri vitesli ara işlerde kullanmak için ideal yakıt yönünden zf den az yakacak tabi motorin 3.64 olmuş buarada nasıl az yakacak traktörlerimiz bilmiyorum

almanlar ikinci dünya savaşında yerle bir olduktan sonra acaba bugün neden en güçlü ülkelerin arasında? sorusunun cevabı da işte burada. çünkü sadece kendi ürünlerini kullandılar.aslında ihtiyacına cevap verebildikten sonra herkesin bu şekilde hareket edip,kendi ürettiklerimizi kullanmamız lazım ki,alın terimiz kendi ekonomimiz içerisinde kalsın. HAYIRLI OLSUN , iyi günlerde kullan.

iki traktör bana göre gereksiz geliyor. traktörlerden biri çok büyük olsaydı o zaman ara işler için küçük bir traktör işe yarar dı ama senin traktörlerin ikiside aynı birini bütün işlerde kullansan daha mantıklı diğerne hç gerek yok .tabi bu benim görüşüm . senin tercihin sonuçta bişe demeye hakkım yok saygı duyarım sadece fikrimi beyan ettim :S :S :S

ahmetornek link=topic=40159.msg352429#msg352429 date=1299277753' Alıntı:
iki traktör bana göre gereksiz geliyor. traktörlerden biri çok büyük olsaydı o zaman ara işler için küçük bir traktör işe yarar dı ama senin traktörlerin ikiside aynı birini bütün işlerde kullansan daha mantıklı diğerne hç gerek yok .tabi bu benim görüşüm . senin tercihin sonuçta bişe demeye hakkım yok saygı duyarım sadece fikrimi beyan ettim :S :S :S

biri benim diğeri babamın 1 tane paket makinam var bakarsın hibe çıkar ise ikincisinide alırım sürerim piyasaya

HAYIRLI OLSUN ALLAH KAZA BELA VERMESİN. HOCAM BU NİMET 70 İLE NİMET 70/E FARKLARINI AÇIKLAYICI Bİ ŞEKİLDE YAZARSANIZ SEVİNİRİM. İKİSİ ARASINDA 7000-7500TL FARK VAR.

murat_saribas link=topic=40159.msg352387#msg352387 date=1299274354' Alıntı:
oğlum var adı ibrahim inşallah kız nasip ederde adını nimet koyarım. :D :D :D güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-*
Allah adıyla bin yaşatsın Allah olmayan kullarınada o mutluluğu tattırsın inşallah olurda korsun .............................. seni tebrik ve takdir ettim benden 3 yaş büyüksün helal olsun çalış hocam çalışmayana ekmek yok bana da tarla aldığım zaman akılsız diye bakan insanlar var ama onlar hayatta rahata alışmış beleşi seven insanlardır yolun açık olsun .....

400 ila 600 kg daha hafif e serisi
zf 16 ileri 8 ger e serisi 12 ileri 12 geri
zf de 1. takviye kolu 2. 1234 vites kolu ve 3. seri buçuk ve geri kolu var ( H-L-R ) geçişler ses yapıyor
e serisinde ise 1. ileri geri vites kolu fiat 66 serisi gibi 2. 1234 vites kolu 3. ise I II III seri ağır yavaş ileri geri durmadan değişiyor
zf 38 km hız e serisi 30 km hız
zf mekanik fren (kompresörsüz olan) e serisi hidrolikli
zf hidrolik kaldırmak kapasitesi 2900 kg e srisininki 2600 kg
yani başka bi fark yok benim traktörlerin ikiside kompresörsüz ama kabinli dijital klimalı