Erkunt hangi model almalıyım

Bu bölünme olayı sadece erkuntta değil yerli üreticilerin hepsinde var

bunun asıl sebebi çifçinin gelirinin az olması hepimiz mimimum yatırımla maksimum iş yapmaya çalışıyoruz

mesela bizim buralarda 90 beygir traktöre arkasına 3lü silaj makinası önüne 7 ton tek dimgil römork mısır tarlasında zıplaya zıplaya gidiyor nasıl dayansın ya öndingil mesnedini kırıyor ya debriyaj kovanını

Üretici firmaların böyle işler için tam şaseli traktör üretmeleri gerekiyor
 
Zf 537 16+16 yeni tipler sorunlu düğmeli buçuk çıkardı. Biz sırf düğmeli buçuk sorunu ve piyasa yüzünden case 65 c aldık. Kağıt gibi bu kadar dandik olduğunu bilseydik almazdık.
Tek çeker 65 ya da 70 lüks kullanıcıları çok memnun.65 lüks için 80.4 lükse kafa tutuyor diyorlardı. Hantallık olayı lastik ebadı ve ağırlık ile alakalı bence.Eski Fiatlara MFlere 600 bandında fiyat istiyorlar. Onun yerinde alınacak en iyi tercih.
Yenilerinde kalite düşmüş sadece Erkunt değil her marka için aynı mesela NH td serisi çekirdek gibi kovan kırıyor. İsteyen sosyal medyadan bakabilir.
Erkunt fpt motoru kullansaydı piyasada daha iyi prim yapardı. Claas landini dahil Euro 5te Perkins ya da Deutz u bırakıp fpt ye geçti.
Keşke sadece buçuk sorunu olsa ,
Erkunt 85 Lüx, ayna mahruti ve karpuzu dağıttı.
 
Keşke sadece buçuk sorunu olsa ,
Erkunt 85 Lüx, ayna mahruti ve karpuzu dağıttı.
Mahindra alınca hem parça fiyatları yükseldi hem de kalite aşırı derecede düştü. Hattat malının arkasında durmuyor parça için 1 ay bekleyenler var. Bölünen var vs. Tümosan malum. New Hollanda mahkum olacaksın kovan kırma hidrolik arızası vs. çok oluyor.
Başak redpower güzel ama şanzıman full powerlı zf ,motor Deutz. Deutzla fendt bile bu kadar alman değil. Fiyatı Avrupa ile yarışıyor .Bence redpower için sadece şatıl ve buçuk olan zf 557 üzerine bir de Perkins ve Iveco crd olsa piyasada yer edinir. Çünkü zf şanzımanlarda kullanılan Bosch hidroliği sadece iki tdninki eder. Bir kere yol konumu var. Ekipman dalgalanıyor.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: The_Hoca

Benzer Konular