merhaba arkadaslar guzel bir site kurmussunuz yeni ogrendim iyi cekismeler resimler var.ben hayatimin en buyuk hatasini yaptim erkunt 80 lux aldim.almaz olaydim buyuk lafi dinlemedim babam ne oldugu bilmedik motoru kapiya koyma dedi dnlemedim yaslilarin lafi dinlenecek.bizde 4 tane traktor var 103s .106s 3085 ferguson .erkunt .fentler orjinal 1977 de babam 103s almis 1978 106s almis tik demediler surekli calisiyorlar yillik ortalama 6500-6800 donum arazi ekiyoruz .400 dekarla 500 dekar arasida pancar oluyor.erkunttu 6 ayda aldik harmanda surekli bayilma yokus yukari cekmiyor bol bol demir yigini 1-el gazi teli koptu2-hidrolik direksiyonun pompasini patlattik3-motor simdi grank kirdi pancar yerini suruyor duk 4lu 12li turan pulluk.garanti giranki odemiyor motor zorlamis kirmis diye ne adilik .ilk isimiz pancarlari bitirdikmi bunu satmak olacak boyle dandik motor yok arkadaslar tumuyle toplama motor inanmayin reklamlarina gelin esrefli koyunden sorun babamin adi koca halis derler buyurun gelin selamlar biz yandik sizler yanmayin