En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Alana satana hayırlı olsun , paranın azı çoğu olmaz Allah bereket versin deriz, bizim kültürümüzde bu var.ben şimdi burayı nasıl asfalt gibi yaparım onu düşünüyorumEkli dosyayı görüntüle 47700
Çekecek motor varsa 61 lik tabak ağır sase ortadan tekerli tam kavis verip iş yapabilir burda fuat abi tarla müsait ise enine boyuna iki kat mükemmel işçilik olur veya önce goble ardindan rotovator çek

Bu remorkun ederi nedir arkadaşlar
480cm boy
220 en

Balya tasıma ve boru taşımada kullancam alt daban sac kapak tahtalari degiscek lastiler idare eder

Ekli dosyayı görüntüle 47690Ekli dosyayı görüntüle 47691
Cemal kardeşim 2000 ver , onda en fazla 750 kg demir var 2 tl alıyorlar hurdayı yapar 1500 tl
ben 5 yıl önce İst silivriden ZDK yapısı bir römorg , 8 no 4lü, 10 no 3lü , 11 li kaz ayağı ,500 kg gübre serpme,aldım ,
tümüne 2500 tl verdim artı nakliye 500 tl verdim,
römorga hiçbir masraf yapmadım şu an kullanıyorum,
karar senin alırsan güle güle kullan .

3 tane jd aynı tarlada foto çekmeden olmaz
Dün yodan çektim biraz uzak
Allah herkese gönlüne göre hayırlısını versin
IMG-20200422-WA0002.jpg
IMG-20200422-WA0001.jpg

selam beyler,
tarımsal ekipmanlarda, yüzde 75 hibeli alım, duyan varmı.???
Her sene tarım bakanlığı hibeli ekipman veriyor, ama her alete vermiyor, mesela balye makinesi alan atıyorum 100 adet hayvan gösteriyor, mibzer alan çks de mısır gösteriyor, kuraya giriyor, şartlara uyarsan veriyor, tarım ekipmanlarını kıstılar daha çojk çiftlik ekipmanları ahır ekipmanlarına geçti, tarım bakanlığının sitesinde yayınlanır, .haa ekipman alacaksan kredi veriyor , bu yüzdende ekipman fiyatları çok yüksek.uğraştığına deymez diyorum , az sayıda insana veriyolar biara çok vermişlerdi, ekipman satıcılarıda bilebilir, iyi akşamlar

Her sene tarım bakanlığı hibeli ekipman veriyor, ama her alete vermiyor, mesela balye makinesi alan atıyorum 100 adet hayvan gösteriyor, mibzer alan çks de mısır gösteriyor, kuraya giriyor, şartlara uyarsan veriyor, tarım ekipmanlarını kıstılar daha çojk çiftlik ekipmanları ahır ekipmanlarına geçti, tarım bakanlığının sitesinde yayınlanır, .haa ekipman alacaksan kredi veriyor , bu yüzdende ekipman fiyatları çok yüksek.uğraştığına deymez diyorum , az sayıda insana veriyolar biara çok vermişlerdi, ekipman satıcılarıda bilebilir, iyi akşamlar
demekki ihtiyacı olan değil,
adamı olan alabilir.
bu dünyanın adaletini....