Hepimizin ramazan ayı mübarek olsun. Hayırlara vesile olması duasıyla...
Çiziyi suladıktan sonra bir karış 25 cm arayla çizinin içine ıslak yere parmakla 5 cm derinlikte ekebilirsiniz.Arkadaşlar mısırı yüksek tarafa ekeceğiz demi sadece tohumları 15 cm arayla ekeceğiz şimdi gübre felan atmasa olur mu
Gübre felan atmadım olur demi hocam bu Mısırı çok sevıyorum közlemeye bir turlu olmuyorÇiziyi suladıktan sonra bir karış 25 cm arayla çizinin içine ıslak yere parmakla 5 cm derinlikte ekebilirsiniz.
Gubreyi napcan abi boşver. Yerli tohum alsaydin organik süper lezzetli olurdu, bu hibritlerin tadını alamiyosun kaynatmada veya közlemedeGübre felan atmadım olur demi hocam bu Mısırı çok sevıyorum közlemeye bir turlu olmuyor
Satan oğlana sordum da bu ıyı olur dedı bilmiyom artık Bı deneyım hafta da bir sulayacagımGubreyi napcan abi boşver. Yerli tohum alsaydin organik süper lezzetli olurdu, bu hibritlerin tadını alamiyosun kaynatmada veya közlemede
Bitsin yeter ki, fazla sulayıpta çürütmeyiniz.Gübre felan atmadım olur demi hocam bu Mısırı çok sevıyorum közlemeye bir turlu olmuyor
Rabbim hepimizin orucunu kabul etsinselamlar efendiler,
şükür orucu açtık,
ilk gün başağrısı biraz örseledi,
hamdolsun,
sağlık ve huzur veriyor insana,
Allah hepinizin,orucunu ve dualarını kabul etsin.
Ananemin de deden kalma kerpic iki katlı bi evi vardı cocukken üst kata cıkar zıplardık sallanırdı cok hosuma giderdi şimdi yıkıldı.Hey gidi eski günler köydekı eskı eve çıktık bugun insan hüzünlenıyor koyun girmesin dıye kapı yaptırdık [emoji22][emoji22]Ekli dosyayı görüntüle 47828Ekli dosyayı görüntüle 47829