Aleyküm selam Yusuf hocam, mesaiden arta kalan zamanda pullukla tarla sürüyoruz.Kuraklik aynen burdada kendini ucundan gösteriyor, böyle giderse ayçiçekleri ni sulayacağım dere kuruyabilir.Bizim yüzümüze bakilmaz da Allahim bir yol rahmetini gönderir cümle çocuklarımızın memleketine diyorum...Selamlar beyler, nasılsınız.
Kar halen yağmadı.
Sizde durumlar nedir.
Kuraklık kapıdamı.????
Aleyküm selam ,Selamlar beyler, nasılsınız.
Kar halen yağmadı.
Sizde durumlar nedir.
Kuraklık kapıda mı.????
Kolay gelsin bereketli olsun hocamAleyküm selam ,
Bu gün arpa ektik.
İki sabahtır ayaz, don oluyor.
Ahır gübresi çektiğimiz tallayı sürdük.
Seneye ak gabak yerini hazırladık.
İç güvesinden halliceyiz.
Bereket versin, güzel yağış aldık.
Gölet, tam dolu duruyor.
Kar ne zaman yağar, bilinmez ama ,
Mart ayı ortalarında kar yağışı olabilir.
Cok şükür bu akşam hayvanlara bakarken lodostan güzel geldi yağış devam ediyorEvet arkadaşlar yağışli hava yurda giriş yaptı ilerleyen saatlerde güzel yağış alacqz insallah
Ekli dosyayı görüntüle 73616
MaşAllah MaşAllah bizede gelir inşallahCok şükür bu akşam hayvanlara bakarken lodostan güzel geldi yağış devam ediyor
Bugdaylar üre zamanı geldi aslında biraz üre atsaydım olacaktı üre atanlar oldu
Ayçiçek yerlerinide sürümünü bitirdim güzel tav vardı
Dün gece iki sağanak güzel yağış aldık, bu gecede çisenti şeklinde rahmet yağıyor.MaşAllah MaşAllah bize de gelir inşallah
Allah yardımcımız olsun.umarım en yakın zamanda herşey yoluna girer, selamlar.Aleyküm selam Yusuf hocam, mesaiden arta kalan zamanda pullukla tarla sürüyoruz.Kuraklik aynen burdada kendini ucundan gösteriyor, böyle giderse ayçiçekleri ni sulayacağım dere kuruyabilir.Bizim yüzümüze bakilmaz da Allahim bir yol rahmetini gönderir cümle çocuklarımızın memleketine diyorum...
Kolay gelsin hocam.Aleyküm selam ,
Bu gün arpa ektik.
İki sabahtır ayaz, don oluyor.
Ahır gübresi çektiğimiz tallayı sürdük.
Seneye ak gabak yerini hazırladık.
İç güvesinden halliceyiz.
Bereket versin, güzel yağış aldık.
Gölet, tam dolu duruyor.
Kar ne zaman yağar, bilinmez ama ,
Mart ayı ortalarında kar yağışı olabilir.