En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Cumanız mübarek olsun.
İşiniz gücünüz rast gelsin.
Arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama Renault Laguna marka araba almayı düşünüyorum sizce duydunuz mu nasıl bilen var mı piyasası yok ama broadwayle hemen hemen aynı fiyat
Renault 25 , binmişliğimiz var ama Laguna hiç kullanmadık.
Laguna 2 , 3 hangi modeli olacak.
D segment araçlarla ilgili bilgi internette bulunuyor.
Aracın hantallığı konusunu irdeleyebiliriz, uzun uzun yazmam gerekecek ama.

DAA28993-D2C8-469E-B311-6C5EF7CE3C23.jpeg

Selamün aleyküm hayırlı Cuma’lar cümleten.
Allah işinizi gücünüzü rast getirsin inşallah.
Selamlar sevgiler 🙋🏻‍♂️

Selamlar, hayırlı cumalar. Pancar tarlasının birini bozmak zorunda kaldık. Aşırı erkek pancar çıkmış. Conviso smart deneyeceğiz.

Kuyruk mili debriyajı daha önce de bahsettiğim gibi aşırı sertti. Ekim ayında kuyruk mili balata değişimi sonrasında ustaya nedenini sorduğymuzda, "kullandıkça yumuşar" demişti. Belki 1000 defa yastıkbaşlarında aç kapa yapmama rağmen çok az yumuşamıştı.

Tümosan'ın ayak debriyajı çok sert olduğundan dolayı zamanında aşağı eğilip, farklı ayarlar deneye deneye; debriyajın en son konuma doğru kavrama noktasını ayarladığımda debriyajın çok daha yumuşadığını keşfetmiştim.

5083e'de kuyruk mili debriyajı hemen başta kavrıyordu. Aşağı eğilip, mazot deposunun kısıtladığı alanda ayarladım. Artık debriyaj ortada kavrıyor ve en az 100 kat daha yumuşak. Ahım var, parmakla geçecek düzeye getireceğim 🙂

O usta farklı bir markanın servisiydi. Zamanında 6R'yi dükkanın önünde çekip, sosyal medyada "onları da yaparız" tarzı paylaşımlar yapıyordu. JD servise gönderileceği zaman, babama belki biraz daha ucuz olur diye işinin ehli sandığım kişiyi önermiştim. Her eline anahtar alan, her sosyal medyada şov yapandan usta olmuyormuş ne yazık ki. Bi aşağı eğilip ayarlayamamış ya da bilmiyor.

20220519_181146.jpg

Selamlar iyi akşamlar güne inekle başlıyorum gündüz sulama işleri akşam üzeri inek sonra yine sulama işi çalışmaya devam bölgemizde yağış yok yakın bölgelere dolu yağışları da oldu Rabbim hayırlısını versin
Aleyküm selam,
Geçmiş olsun.
Bizde yarım kalan mısır ve ayçiçek ekimlerini tamamladık.
Yarın ve yarından sonra iki gün yağmurlu gösteriyor.
Yulaflar daha yeşile ot olarak biçilmedi.
Bozulacak yonca yerleri, yulaf yerleri hazırlanıp ayçiçek ekilecek.
Yapana çok iş var.

İş ve çalışmak demişken
Bir kaç gun önce arkadaşin çiftliğine gittim mibzeri le benim aycicekleri ektiler
Bir günde bitmedi ertesi sabah erken git çiftliğe şoförü al tarlalari göster dedi
Sabah 6 da çiftlik te idim
100 kadar büyük bas var 5 traktör 200 kadar kucuk baş var
Herkes ayakta gürcü çalışanlar hepsi atmaca gibi herkes işinin başında sabah 6 da
Benim mibzercide gitmiş zaten tarlaya
Buluştuk traktöru yıkamış mibzerin bakımını yapmış yağlamış üzerindeki dünkü kıyafetleride değiştirmiş
Cok hoşuma gitti maşallah dedim
Tertemiz sabah 6 gibi basladik tekrar işe
İşçilikte süper benden daha dikkatli titiz gözüm arkada kalmaz
İş işçilik çalışmak

Arkadaşlar şuanda balıkesir merkeze kuvvetli yağis geliyor yagmur geniş alanda
Gönen susurluk bqndırma karacabey kemalpqşa ya kadar iyi bir yağış bırakabilir şuan için dolu tehlikesi görünmüyor
Bu akşam bize hic beklemediğimiz bit yağmur oldu
Aycicekler yeni çıkıyor gecenki yağmur biraz kabuk yapti çıkışlarda 100 dnm yerde sıkıntı vardı bu yağmur yumusatti çok şükür birazda kurt kesiği vardı bir daha dolaşcaz ona göre iş tutarız

Bu akşam bize hic beklemediğimiz bit yağmur oldu
Aycicekler yeni çıkıyor gecenki yağmur biraz kabuk yapti çıkışlarda 100 dnm yerde sıkıntı vardı bu yağmur yumusatti çok şükür birazda kurt kesiği vardı bir daha dolaşcaz ona göre iş tutarız
MaşAllah bu akşam saat 2 ile 6 arası spriz yagis geliyor bizede ben kahvede gece yagmur var dedim millet dalgami geciyorsun diyor

@filizma abla son durum nedir şuan merkezde kuvvettli yağis var
Dün 6 buçukta işten çıktığımda çok sıcak oldukça güneşli bir hava vardı,1 saat sonra hava birden karardı gece gibi oldu fırtınalı bir yağmur başladı,bulunduğumuz yerde yağan yağmur 1cm işlememiştir fakat bazı yerlerde güzel yağmur almış,
ha bu arada sonuca geleyim bizim otlar biçileli 3 gün oluyor bu senede ıslattık :)

Dün 6 buçukta işten çıktığımda çok sıcak oldukça güneşli bir hava vardı,1 saat sonra hava birden karardı gece gibi oldu fırtınalı bir yağmur başladı,bulunduğumuz yerde yağan yağmur 1cm işlememiştir fakat bazı yerlerde güzel yağmur almış,
ha bu arada sonuca geleyim bizim otlar biçileli 3 gün oluyor bu senede ıslattık :)
3 günlük ot daha yeşil olur bi zararı olmaz kurumuş ot yağmur yedimi kararıyor