Ufuk bizim yağmur tutmadı hic yağmadı burdaŞehirde yağmur yağmaya başladı ama köy nasıl bilmiyorum inşallah vardır bugun yağarsa rahatlarız artık rabbim afetinden korusun bizleri
Ufuk bizim yağmur tutmadı hic yağmadı burdaŞehirde yağmur yağmaya başladı ama köy nasıl bilmiyorum inşallah vardır bugun yağarsa rahatlarız artık rabbim afetinden korusun bizleri
Kardeşim geçtiğimiz yaz sizin oradaydım,çok beğendim.Yazlari bizim buralar(Adana) çekilmiyor .Sende çok imrendiriyorsun maşallah..Bizde baharin tam hızlı zamani
Bikac adımda birkac foto anlık
Hayvancılık olunca bayram günü mesai
Herkese tekrar iyi bayramlar
Yarın yağış ihtimali var çiçekleri ekemedim ama ekeriz
Arpa buğday başak cikarmaya çalışıyor
Yağarsa çok degerli olacak
Bereketli olsun CemalEvet arkadaşlar
Yaklaşik 1 haftalık yağiş gosteriyordu
Son 2 gun az az ciseledi
Bugun son gun 2 saat bi yağış aldık buğdaykar salma sulama gibi oldu tam kelle cikarma zamanı cok guzel oldu rabbim hepimize hayirlı rahmetler versin
Sağolasın abiBereketli olsun Cemal
Haberlerde duydum Eskişehir de kuraklıktan bahsediyordu varmı kuraklıktan etkilenme
Bizde de inceden inceden çise gibi yağmur yağıyor.Evet arkadaşlar
Yaklaşik 1 haftalık yağiş gosteriyordu
Son 2 gun az az ciseledi
Bugun son gun 2 saat bi yağış aldık buğdaykar salma sulama gibi oldu tam kelle cikarma zamanı cok guzel oldu rabbim hepimize hayirlı rahmetler versin
Geçmiş olsun Akif. Allah tan kimseye denk gelmemişMerdane bağımsızlığını ilan etti.
Başkasının taktığı çekiyi, pimi var mı diye kontrol etmek gerekmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 69750
Geçmiş olsun Akif, geçen yıl pim takmadığımız için romork çekiden çıktı üzerinde eleman vardı Allahtan uyanık davranıp atladı. Çeki demirlerini yeniledim pimleri zincirle çeki demirine sabitledim. Kontrol etmeden yola çıkmıyoruz.Merdane bağımsızlığını ilan etti.
Başkasının taktığı çekiyi, pimi var mı diye kontrol etmek gerekmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 69750