Abi kayısı sergenini bekleBuraya marttan buyana damla düşmedi burdada yagsada yaramasa
Abi kayısı sergenini bekleBuraya marttan buyana damla düşmedi burdada yagsada yaramasa
Bizim koyden 2016 td65d vardı 4200 saat dı galeri 2100 saatten ilana koymus birde yemin etti bize bu saatte geldi diye ben hicbir saate inanmam galerinin elindekiyeri burası değil ama çok merak ettiğim bir şey var,
traktörlerin çalışma saati arabaların kilometresi ile oynandığı gibi geri çekilme filan oluyomu acaba?
oluyorsa bunu nerden anlayabiliriz?
olduuuu ben hiç traktör alamayacam ozaman sıfıra para yetmiyor yavBizim koyden 2016 td65d vardı 4200 saat dı galeri 2100 saatten ilana koymus birde yemin etti bize bu saatte geldi diye ben hicbir saate inanmam galerinin elindeki
Tanidik birisinden mesela komsudan dogrudan alinsa araci payi olamasa daha iyi olmaz mi?olduuuu ben hiç traktör alamayacam ozaman sıfıra para yetmiyor yav
Al abla traktörden anlayan biri üstüne binip bir gidip geldiği zaman neyi var neyi yok anlar .olduuuu ben hiç traktör alamayacam ozaman sıfıra para yetmiyor yav
olur olmasınada bizim köyde benim alabileceğim bir traktör yok,çoğu 80 beygir ve üzeri bizim arazi 100 dönümü geçmiyor ve kuru tarım gerek yok okadarına,geneli çift traktör kullanıyor,bakıcaz bakalım artıkTanidik birisinden mesela komsudan dogrudan alinsa araci payi olamasa daha iyi olmaz mi?
öyle yapıcaz harmanı bi kaldıralım da parasını hazırlayalım ,Al abla traktörden anlayan biri üstüne binip bir gidip geldiği zaman neyi var neyi yok anlar .
Hidroliği şanzımanı düzenli ise alınır motorda ne olduğu anlaşılır.
Temiz bir traktör bulunur traktör şart tır el ayak tır köyde
Köyden arkadaşin 50 dekar yulaf vardı pazar bağlıcaktık bağlatmadı bugün ögleden sonra 450 balya bağladik tasidik bi 500 kadar daha cikar toprak camur daha sap nemli 3 4 gun yine yağis gosteriyorKimi kurakliktan yandi, Hocam yagmurdan. Allah in isi bu sual olmaz.
Birgün lük yağmuru bize verinKöyden arkadaşin 50 dekar yulaf vardı pazar bağlıcaktık bağlatmadı bugün ögleden sonra 450 balya bağladik tasidik bi 500 kadar daha cikar toprak camur daha sap nemli 3 4 gun yine yağis gosteriyor
Hattat A68 tavsiye ederim fiyat uygun uc silindir ciftceker guzel makine yillarca kullanirsiniz,20 ve uzeri yastaki hasta traktorlerden iyi olduguna hic supheniz olmasin fabrika trakya da yedek parca sikintisi da olmaz kesinlikleolur olmasınada bizim köyde benim alabileceğim bir traktör yok,çoğu 80 beygir ve üzeri bizim arazi 100 dönümü geçmiyor ve kuru tarım gerek yok okadarına,geneli çift traktör kullanıyor,bakıcaz bakalım artık