Şifa olsun Ufuk.Bende biontech yaptırmıştım.İlk gece vurulan kol çok ağrı yapıyor, ertesi gün geçiyor.Bu arada korona aşımı oldum aman sıra gelen ıhmaal etmeyın bıontech biraz agru yaptı
Aynen benimde ağrıdı ya inşallah bu hastalık geçerde herkes kurtulurŞifa olsun Ufuk.Bende biontech yaptırmıştım.İlk gece vurulan kol çok ağrı yapıyor, ertesi gün geçiyor.
Biraz daha erken iyi olurdu da pancar ayağımı bırakmadı yağmur yagmayincaçok iyi yapmışsın tam zamanında denk getirmişsin
Görsele göre gayet doğru bir uygulama.Nohutu çapaladım ama iyimi ettim kötümü bilmiyom sonuca bakacam içimde kalmadı en azından
Kolay gelsin hemşerim13 Haziran'da kuru fasulye ekimi
Sağol toprağımKolay gelsin hemşerim
Mevsim sanki Nisan ....Bu nasıl soğuk dostlar soba yakıyoruz koyde
arpanın hakkı 2500 buğdayın 3250 normalde dostumYok bir sitemim arpaya 2500 isteyeni Allah bildigi gibi etsin,samanda 1250tl imis Erzurum tarafinda yazik be bu kadar vicdansizlik yok, ne ara bu kadar firsatci oldu bu millet
alım gücümüzün ne kadar düştüğünü o dapı alırken dahaiyianlıcaksınYok bir sitemim arpaya 2500 isteyeni Allah bildigi gibi etsin,samanda 1250tl imis Erzurum tarafinda yazik be bu kadar vicdansizlik yok, ne ara bu kadar firsatci oldu bu millet
Hava yağışlı giderse çok iyi olur ama kurak giderse toprağı havalandırir nem kaybı fazla olur ve şu ihtiyacı artarNohutu çapaladım ama iyimi ettim kötümü bilmiyom sonuca bakacam içimde kalmadı en azından
Pazar günü 2 damperli römork odun getirdik, bizde soba yakıyoruz.Bu nasıl soğuk dostlar soba yakıyoruz köyde