Daha ne olsun böyle bir senede, Keskin de %90-95 civarında olacak mış kuraklık oranı.Bizim tarsim yok ya dün köye de gıttım tohum ile gubre çıkar
Daha ne olsun böyle bir senede, Keskin de %90-95 civarında olacak mış kuraklık oranı.Bizim tarsim yok ya dün köye de gıttım tohum ile gubre çıkar
Olur böyle şeyler abiSelam beyler,
Inşaatta kolon demir ve kalıbı bağlayıp tam harç döküyordum kiiiiii,
Oda neee,duvarı unutmuşum,
Yunus,kimse gelip,görmeden hemen söktüm,Olur böyle şeyler abi
Ben çok inşaat gezdiğimden normal karşılıyorum. Adam köye ev yapmış ölçü almaya gidiyoruz pvc,kapı, mobilya ve mermer ölçüsünü. Yolda anlatıyor sobayı özledim sobayı yakıp üstüne kestane koyacam felan diye. Ölçüye başlıyoruz bakıyorum baca koymamış odalaraYunus,kimse gelip,görmeden hemen söktüm,
Aleyküm selam.Selam beyler,
Inşaatta kolon demir ve kalıbı bağlayıp tam harç döküyordum kiiiiii,
Oda neee, duvarı unutmuşum,
Kaldirik kavurursan bir kasikta bu kardesin icin ye.Aleyküm selam.
Bizde mısırlara 35 kg/dk üre gübresi attık.
Marul topladık, baklalar iç yapmış tane ayıkladık.
Arakaların tanelerini ayıklayıp deep freeze ' e attık.
Cokcirik topladık.
Kaldirek ve asma yaprağı topladık.
Kastarca eriklerinden hoşaf yaptık.
Dutların biraz daha olması gerekiyor.
Pekmez yaparız.
Unutkanlık varsa B12 vitamini eksiğiniz olabilir, ceviz içi iyi gelir.
Cevizlerimiz bu sene randımanlı olacak inşallah, kırağıya kaptırmadık.
Gübreyi zor karşılar tohum kesinde ama süper nohut var sonu iyi olur inşallah başkanDaha ne olsun böyle bir senede, Keskin de %90-95 civarında olacak mış kuraklık oranı.
Bizimkiler pek boylu değil yagmur larla uzar mı bilmiyorum hayırlısı bakalım.Gübreyi zor karşılar tohum kesinde ama süper nohut var sonu iyi olur inşallah başkan
Geçmiş olsun CemalEkli dosyayı görüntüle 63539Otların icindeki emme kuyuya vurdum
Allah razı olsun abiGeçmiş olsun Cemal
Evet abi bi hayır yapmak lazim bu aralar cok göze geliyoz nazar varCemal kardes bir koc kes artik ki kaza bela uzak olsun .
Geçmiş olsun CemalEkli dosyayı görüntüle 63539Otların icindeki emme kuyuya vurdum
MaşAllah rqbbim vermiş benim karpuz tarlasında 4 yaşinda 1 agac var 1 aydır yiyoz daha bitmedi tatlanmış artikRabbim verince veriyor ağaç yüklü adeta erikle yere dokunacak ağaçlarda bile var
Alekümselam abi misafir kabul edersen 1 saate ordayımSelamün aleyküm dostlar, canlar, arkadaşlar.
Bugün mısırlara ot ilacı attık, akşamı yaptık.
Dere kenarında güzel ısırgan otu yetişiyor.
Yarın kendime tatil verecem.
Güzel bir börek ve Amasya Bedesten çarşısından aldığımız porselen demlikli semaveri demleyeceğim.