Merhaba efendiler,
Kuraklık için destek geldi," Mazot 7.5 tl," oldu,
Sağolsunlar.
Sağolsunlar.
Merhaba Yusuf Bey,Merhaba efendiler,
Sağ olsunlar.
Neredeyse 13 yıl olmuş, daha rekorun yarısına gelmemişizArkadaşlar bugüne kadar dünyanın en uzun forumu 8215 sayfa ve 164160 mesajdan oluşmaktadır.
Konunun başlığı ise ; Ben sıkıldım, hadi dünyanın en uzun forumunu yapalımdı.... Böle başlamışlar ve Guinnes rekorlar kitabına adlarını yazdırmışlar!!!!!
Böyle bi rekor neden kıramayalım arkadaşlar hergün güzel bir geyik çevirsek yada içimizden gelenleri anlatsak dertlemizi sıkıntılarımızı,selam verip selam alsak belki bu konuyla bizde rekor kırabilirz!!!!! TrakKlup Guinnes rekorlar kitabına Adını Yazdırsa .....
Nedersiniz Bizimde Adımız Guinnes rekorlar kitabına Yazılsa Güsel Olmazmı
Konu sahibi bir alti ay önce hırsız gibi girdi cıktı konuya.Dur sen bu konuyu acan arkadaş degilmisin dedim benim dedi ve kaçtı. Suç işlemiş gibiydi.Oyle davraninca okuyup yazmaktan soğudum, 6 aydır ilk kez yazıyorumRekoru kırmaya daha çok var
Aleyküm selam hocam gelse iyi olurSelamün aleyküm arkadaşlar,
Süt yemlerine de zam (fiyat düzenlemesi) geliyormuşmuşmuş.
Süte de fiyat düzenlemesi olur mu acep, ne dersiniz.
Kaçıncı düzenleme bu... Biz yem bayileri ile çalışıyoruz sürekli zam var 1 litre süt, 1kg yemden daha ucuzSelamün aleyküm arkadaşlar,
Süt yemlerine de zam (fiyat düzenlemesi) geliyormuşmuşmuş.
Süte de fiyat düzenlemesi olur mu acep, ne dersiniz.
Hayırlı olsun Akif,gün gelir en güzelinine sahip olursun durmak yok mücadeleye devamTümosan tamirden geldi.
- Pistonlar 3600cm3'lük motor versiyonundan şuanda Tümosan ve TD'lerde olan 3900cm3'lük versiyona çevrilmiş, rektefiye edilmiş.
- Usta İntercooler'ı sökmüş.
- Pompaya LDA takmış.
- Şanzıman yağını tamamlamış. ( bunca sene şanzımanda yağsız binmişiz, kabinin altından dolduruluyormuş, biz kuyruk milinden çekiliyor zannediyorduk)
- Hidroliğini yapmış ama "gönlümce olmadı, sonra bir ara getirin" dedi.
- Devir saati gibi ufak defek şeyleri yapmış.
- Kaputun ön tarafındaki kırığı düzelttirmiş ve egzozu boyatmış.
- Radyatörü şişletmiş.
- Yeni koltuk takmış ve altına bir demir parçası daha ekleyerek, koltuğu daha da yükseltmiş. Biz bir kaç sene öncesinden bir katman yükseltmiştik. Şimdi debriyaj konforu açısından daha iyi oldu. Dizlerin açısı çok rahat. Sanki kabin arkaya doğru genişlemiş gibi hissettiriyor.
- Direksiyon pompasını mı değiştirmiş bilmiyorum ama gaz vermeyle dönen eski haline göre bayağı bir iyileşmiş.
- Arka tarafa 4 adet valf çıkışı yapmış. Toplamda 23bin TL fatura çıkarmış.
Şimdi çoğu şey olması gerektiği gibi. Senelerdir şu traktörü tam kapasite bir kullanmak istemişimdir, ya tekeri bitik olurdu, ya hidrolik çalışmazdı. Artık kaçışı yok
Şuana kadar yolda kullandım, yoldaki seriliğinde %40 artış var. Kükreyecem beni tutmayın diyor
Ve evet, artık 10 sene traktör hayali bile kurmazlar artık. Şu traktörden bi hevesimi alayım da artık kendi yolumda olacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 63415
Ekli dosyayı görüntüle 63416
Ekli dosyayı görüntüle 63417
Ekli dosyayı görüntüle 63418
Ekli dosyayı görüntüle 63419
Hayırlı olsun akif busene balya işi yokmuTümosan tamirden geldi.
- Pistonlar 3600cm3'lük motor versiyonundan şuanda Tümosan ve TD'lerde olan 3900cm3'lük versiyona çevrilmiş, rektefiye edilmiş.
- Pompaya LDA takmış.
- Şanzıman yağını tamamlamış. ( bunca sene şanzımanda yağsız binmişiz, kabinin altından dolduruluyormuş, biz kuyruk milinden çekiliyor zannediyorduk)
- Radyatörü şişletmiş.
- Yeni koltuk takmış ve altına bir demir parçası daha ekleyerek, koltuğu daha da yükseltmiş. Biz bir kaç sene öncesinden bir katman yükseltmiştik. Şimdi debriyaj konforu açısından daha iyi oldu. Dizlerin açısı çok rahat. Sanki kabin arkaya doğru genişlemiş gibi hissettiriyor.
- Direksiyon pompasını mı değiştirmiş bilmiyorum ama gaz vermeyle dönen eski haline göre bayağı bir iyileşmiş.
Şimdi çoğu şey olması gerektiği gibi. Senelerdir şu traktörü tam kapasite bir kullanmak istemişimdir, ya tekeri bitik olurdu, ya hidrolik çalışmazdı. Artık kaçışı yok
Şuana kadar yolda kullandım, yoldaki seriliğinde %40 artış var. Kükreyecem beni tutmayın diyor
Ve evet, artık 10 sene traktör hayali bile kurmazlar artık. Şu traktörden bi hevesimi alayım da artık kendi yolumda olacağım.
Bu sefer ki biraz esaslı düzenleme olacak sanırım.Kaçıncı düzenleme bu... Biz yem bayileri ile çalışıyoruz sürekli zam var 1 litre süt, 1kg yemden daha ucuz
Hayırlı olsun.Tümosan tamirden geldi.
- Pompaya LDA takmış.
- Radyatörü şişletmiş.
Amin hayırlı cumalar olsun.Allahın rahmeti,bereketi üzerinize olsun,
Kuraklık yıktı heryeri,
Hayırlı cumalar dilerim arkadaşlar.
Bizde yağmur devam ediyor,Allah'ın rahmeti, bereketi üzerinize olsun,
Kuraklık yıktı her yeri,
Hayırlı cumalar dilerim arkadaşlar.
Bizde bugun kesildi yagmur tarlalar camur 1 2 gun daha girilmez yonca bicilecekBizde yağmur devam ediyor,
Hafta sonu da yağışlı gösteriyor.
Cumanız mübarek olsun.
20 siter odun aldık, yakında getiririz.Bizde bugun kesildi yagmur tarlalar camur 1 2 gun daha girilmez yonca bicilecek
Hava soguk bu akşam kombiyi yaktık