En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Fıstık çamı ağaçlarımız, küresel ısınmadan dolayı fıstık yapmasada güzelliği yetiyor.

Resimler ve ekler

• IMG_20210522_083902.jpg
    IMG_20210522_083902.jpg
    284.2 KB · Görüntüleme: 5
Sadece tarla içinse,5 dekardan aşağısı uygulanmıyor diye biliyorum,celal.
yusuf abi,
ben bu sene başında 430 m2 lik bir bahçe tapusu ile müracat ettim kabul ettiler,tapu eski olduğundan sistemde Tc çıkmadı.tapuda güncellet gel dediler,
belediyeden ihale ile kiralayınca tapu güncelletmekle uğraşmadım,
bizim çoğu tarla 5 dönümün altında bunlarda çksden destekleme filan alıyoruz bölgesel değişiklik gösteriyor olabilir mi acaba?
@CELAL KARABULUT a da yanlış bilgi vermiş olmayayım :(

yusuf abi,
ben bu sene başında 430 m2 lik bir bahçe tapusu ile müracat ettim kabul ettiler,tapu eski olduğundan sistemde Tc çıkmadı.tapuda güncellet gel dediler,
belediyeden ihale ile kiralayınca tapu güncelletmekle uğraşmadım,
bizim çoğu tarla 5 dönümün altında bunlarda çksden destekleme filan alıyoruz bölgesel değişiklik gösteriyor olabilir mi acaba?
@CELAL KARABULUT a da yanlış bilgi vermiş olmayayım :(
Vasıf olarak tapular "tarla" 'olarakmı yazılı, ??

Vasıf olarak tapular "tarla" 'olarakmı yazılı, ??
evet abi,
tarlalardan bazıları hissedarlı.
babama çks çıkarırken dededen kalma tarlaların babama ait olan hissesi ,yani 9 dönümlük tarlanın 3 dönümü çksde gösterdi,
ben geçen sene çks kaydı yaptırayım dedim.babamın arkadaşı ziraat odasında çalışıyor.onun evinin yanında 430 m2 tapuda bahçe geçen bir parseli var gel onunla kaydını yapalım dedi,tapu annesinin adına,Tc sistemde çıkmadığından tapu dairesinden güncellenmesi gerektiğinden kendi işim için insanları yormak istemedim ama o parsel bile kabul edildi.ha ne var metrekare küçük olduğundan belki destekleme ödemesi verilmeyebilir ama ziraat odası kaydı yaptırılıp çks çıkarılabilir