70*22 cm e ektik, susuz tarla , düzde daha sık ekenlerde oluyor ama 18 cm altı tercih etmeyiz.Hidoyu sıra arası ve üstü kaçar cm e ektiniz
Hayırlı cumalar cümleten.Cumanız mübarek olsun.
70*22 cm e ektik, susuz tarla , düzde daha sık ekenlerde oluyor ama 18 cm altı tercih etmeyiz.
Gecmis olsun bandirma karacabey yolu ulasima kabanmis cok buyuk sel olmus rambbim herkezin yardimcisi olsunHerkese hayırlı cumalar,
balıkesir merkezde şuan sağanak yağmur var ,uyarılara göre dolu ve fırtınada olabilirmiş,gökyüzü kapkara,
ahırın çatı kirişleri ve makasları dün oldu ama kapatamadık
bizim koyuncuklar yağmur altında kaldı
Hocam beleş çaycı vardı biri,Selamlar arkadaşlar.
Gladius ve Hido mısırları gezdik.
Yağlık ayçiçek ektik.
Bakla, bezelye ve marul topladık.
Akşama daha var.
Foruma çaycı bulmamız lazım.
Bu fistik camlari sizin arazinize mi dikili yoksa ormana mi ait? Bu fotograftakiler kac yillik?Fıstık çamı ağaçlarımız, küresel ısınmadan dolayı fıstık yapmasada güzelliği yetiyor.
Bizim tapulu arazide,20 yaşından fazladır. kendimiz tohumdan yetiştirdik.Su olsa daha büyük olurlardıBu fistik camlari sizin arazinize mi dikili yoksa ormana mi ait? Bu fotograftakiler kac yillik?
20 yil, artik verimli olmalari lazim.Bizim tapulu arazide,20 yaşından fazladır. kendimiz tohumdan yetiştirdik.Su olsa daha büyük olurlardı
Maalesef çok verimli degiler,fazla ilgilenemiyoruz.20 yil, artik verimli olmalari lazim.
amin baya hasar var o taraflarda o gün eşim o yol üzerindeydi,Gecmis olsun bandirma karacabey yolu ulasima kabanmis cok buyuk sel olmus rambbim herkezin yardimcisi olsun
tapuda tarla-bağlık-bahçe olarak görünsün isterse 100 m2 olsun,Merhaba arkadaşlar çks belgesi icin en kaç dekar araziye sahip olmak gerekli
Sadece tarla içinse,5 dekardan aşağısı uygulanmıyor diye biliyorum,celal.Merhaba arkadaşlar çks belgesi icin en kaç dekar araziye sahip olmak gerekli
yusuf abi,Sadece tarla içinse,5 dekardan aşağısı uygulanmıyor diye biliyorum,celal.
Vasıf olarak tapular "tarla" 'olarakmı yazılı, ??yusuf abi,
ben bu sene başında 430 m2 lik bir bahçe tapusu ile müracat ettim kabul ettiler,tapu eski olduğundan sistemde Tc çıkmadı.tapuda güncellet gel dediler,
belediyeden ihale ile kiralayınca tapu güncelletmekle uğraşmadım,
bizim çoğu tarla 5 dönümün altında bunlarda çksden destekleme filan alıyoruz bölgesel değişiklik gösteriyor olabilir mi acaba?
@CELAL KARABULUT a da yanlış bilgi vermiş olmayayım
evet abi,Vasıf olarak tapular "tarla" 'olarakmı yazılı, ??