En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Selam aleķüm arkadaşlar.
Sezon yoğun geçiyor.
Bi taraftan karpuz ara çapası, bi taraftan balya işi, havada bi soğudu, bugün gündüz bile üşüttü çalışırken,
İşler yoğun aksiliklerde hat safhada,
Mf240 ara çapası yaparken stop etti depodaki süzek tıkanmış ilk iş ora bakmak oldu.
Havasını zor aldım, otomatik bozuk galiba marja basarken akü bitti, yakınımda su motorunun akü vardı, takıp çalıştırdım diğeri şarj oldu öğlen biraz yonca bağladım, aksam yağmur yağmıştı, öğlen anca tavlandı tarladan yola çıkarken makinanın pikap civata kesti, onu da halettim, bu arada çapanın 2 pıçanı kopardım, sabah tersten kalktım galiba 🤠
Aleyküm selam ,
Balye römorkunu Gısmet'in önüne taktık , dönerken arış sardı.
Ön ağırlık yarıdan aşağısı koptu.
Döküm kaynağı yapılır mı acaba.

Selamaleķüm arkadaşlar
Sezon yoğun geciyor
Bi taraftan karpuz ara capası bi taraftan balya işi havada bi soğudu bugün günduz bile üşüttü calısirken
İşler yogun aksiliklerde hat safada
Mf240 ara capasi yaparken stop etti depodaki süzek tılanmış ilk iş ora bakmak oldu
Havasinı zor aldim otomatik bozuk galiba marja basarken akü bitti yakınimda su motorunun akü vardı takıp calistırdım diğeri sarj oldu oğlen biraz yonca bagladim aksam yağmur yağmıştı öglen anca tavlandı tarladan yola cıkarken makınanın pikap civata kesti onuda halettim bu arada capanin 2 pıcanı kopardim sabah tersten kaltım galiba 🤠
Aleykümselam Öyle birşey olursa otamatik bozuk sa hava filtresinden pürmüzle gaz ver gaz ile çalışır mazotu çeker pompa

Selamaleķüm arkadaşlar
Sezon yoğun geciyor
Bi taraftan karpuz ara capası bi taraftan balya işi havada bi soğudu bugün günduz bile üşüttü calısirken
İşler yogun aksiliklerde hat safada
Mf240 ara capasi yaparken stop etti depodaki süzek tılanmış ilk iş ora bakmak oldu
Havasinı zor aldim otomatik bozuk galiba marja basarken akü bitti yakınimda su motorunun akü vardı takıp calistırdım diğeri sarj oldu oğlen biraz yonca bagladim aksam yağmur yağmıştı öglen anca tavlandı tarladan yola cıkarken makınanın pikap civata kesti onuda halettim bu arada capanin 2 pıcanı kopardim sabah tersten kaltım galiba 🤠
285 liğin depodan inen hortumdan üfleyınce biraz sürüyordu Cemal ama yinede depoyü sök te bir temizlet perişan olup durma ayrıca tarlada iş varken adamın yoncasına gıtme bırak beklseın

285 liğin depodan inen hortumdan üfleyınce biraz sürüyordu Cemal ama yinede depoyü sök te bir temizlet perişan olup durma ayrıca tarlada iş varken adamın yoncasına gıtme bırak beklseın
Aynen dediğin gibi otomatıge gelen hortumu soktüm damla gelmiyor ufledim 1 saat falan oyle calistim sonra tekrar teklemeye basladi koye gidip temizledim simdi iyi
Yonca beklemez başkan müşteri herzaman haklı yapcak bişe yok