Bol yağmurlu cumalar.
Mavinin merdanesi iyi kirar tezekleri surulmus yere daha iyi olurHerkese hayırlı akşamlar. Toprak işlemede kesek ezmede hangi merdane tipini tercih ederdiniz? Ekli dosyayı görüntüle 62354Ekli dosyayı görüntüle 62355
Kolay gelsin varsa cinko da kat derimMerhabalar,
Hububata ot ilacına başlıyorum,
Her 600 lt suya ot ilacı ve 3 kğ üre eritip deneme yapacağım,bakalim ne olur,
Herkesin nasibi bol olsun.
Ne işte kullanılacağına bağlı bence.Bu zamanda çeker 285 almak mantıklı mı 115 bin lira gibi fiyataEkli dosyayı görüntüle 62372
Saman yapma tarla sürme vs arıza yapmayacak mekanik bir traktòr önceden kullanmiştık tek çekerNe işte kullanılacağına bağlı bence.
Bildiğim kadarıyla 4×4 teyken 4 tekeri kitler frene basınca. Tek çekerdeyken sadece arkaları kitler. Bahsettiğin işler çiftçeker traktör ile daha rahat yapılabilecek işler. Fiyatı da uygun. Kolay kolay arıza açmaz. Bence alınabilir.Saman yapma tarla sürme vs arıza yapmayacak mekanik bir traktòr önceden kullanmiştık tek çeker
Bunların fren balata sayısı kaç 4 frene basınca şavf önleri de kitliyor mu
Ağustosun sonu gibi ancak başlarız.erzurumda hasat ne zaman oluyor abi
Bereketli olsun, bizde arpalar daha yeni,dünyadan nefes almaya başladı,5 cm gibiler,Kolay gelsin abi bizim burda arpa bugdaylar biçilıyor
Not: yeşil bıçildı balya olcak
Hayırlı cumalar ismail abim,Hayırlı Cumalar Hayırlıişler herkese
İşiniz gücünüz rast gitsin inşallah
Hayırlı cumalar cemalim.Cumanız mubarek olsun Hayirlı cumalar
Sanada ibo paşam,Bol yağmurlu cumalar.
Çinko paket 400 tl dedi kaçtım, alsamıydım'kiKolay gelsin varsa cinko da kat derim
Yusuf bey gübretaş bahçemde 230'tlÇinko paket 400 tl dedi kaçtım, alsamıydım'ki
Mis gibi cicek zararı olmazHey maşAllah ekin tarlası mı,cicek tarlası mı,komşunun tarla,yesil ot için ekiyor. Bu çiçekleri ot ilaç öldürür mü
Evet görüntü şahane,bugday tarlasında da var biraz belki ilaçları vardırMis gibi cicek zararı olmaz