iftardan sonrasına kaldıSelamlar arkadaşlar.
Nerede kaldı bu çaylar.
iftardan sonrasına kaldıSelamlar arkadaşlar.
Nerede kaldı bu çaylar.
A.selam ben vıziltısını duydummu kaçacak yer arıyorum.aksi gibi iki komsumunda ucer beser tane kovani var kovanları elledilermi bahçeye cıkamıyorum.gerci sebzelerimdeki verim icin o kara kuşaklı arkadaşlara duaciyim.korkuyorum ama karsilikli cikar iliskimiz icin bahcede kesinlikle ilaclama yapmiyorum. arıcıların cesareti nedeniyle önünde saygıyla eğiliyorumSelamlar arkadaşlar,
Bugün hava güneşliydi.
Mevsimin ilk arı oğulunu aldık.
Alekümselam abi 2 gündür yanıyor buralar karpuz dikimi bugün bittiSelamlar arkadaşlar,
Bugün hava güneşliydi.
Mevsimin ilk arı oğulunu aldık.
Marul tarlasını hazırladık,Bir foto yaptım her yere atıyorum.
İdare edin, ayıptır,
Herkese hayırlı cumalar.
Kolay gelsın abi senın taşlarda tam duvar taşıymışEkli dosyayı görüntüle 61432hayırlısı ile başladık @çiftcigardo
Kolay gelsin abi bugün hava bi değişik ti mahvoldum ben. Bi sıcak oldu yaktı güneş bi rüzgar esti üşüdümEkli dosyayı görüntüle 61432hayırlısı ile başladık @çiftcigardo
Saol sanada kolay gelsin oda biseymi biz yagmur bile yedikKolay gelsin abi bugün hava bi değişik ti mahvoldum ben. Bi sıcak oldu yaktı güneş bi rüzgar esti üşüdüm
Kolay gelsin de o motorun depo altta haa dikkat etKolay gelsin abi bugün hava bi değişik ti mahvoldum ben. Bi sıcak oldu yaktı güneş bi rüzgar esti üşüdüm
Bişey olmadı herhalKolay gelsin de o motorun depo altta haa dikkat et
Bizde az serpti durdu, sizin oralar daha çok yağıs alıyorSaol sanada kolay gelsin oda biseymi biz yagmur bile yedik