Geçmiş olsun.Siz siz olun patlatma yaylı diye taş sökmeyin
Allah can sağlığı versin.
Bizim tarlalardan da taş temizliği yapmıştık , kuzine soba gibi çıktığı için makine çağırmıştık.
Çıkmayacak taşların kenarına ağaç dikilebilir.
Geçmiş olsun.Siz siz olun patlatma yaylı diye taş sökmeyin
Sağol abi yok o yaylı değilGeçmiş olsun Emre,medane yaylı değil mi
makina varda elektirik iyi değil ne yazıkkı böyle önemli yerler köyün merkezinde de biyerde veya tavuk çiftliğinde kaynak yapmak lazım@darende44 emre geçmiş olsun,
Varmı kaynak makinası, ???
Allah razı razı olsun hocam tarlanın akışını bozuyordu yıllardır aşağı bölgede bende söktüm artık tesviye küreği ile yiteriz artıkGeçmiş olsun.
Allah can sağlığı versin.
Bizim tarlalardan da taş temizliği yapmıştık , kuzine soba gibi çıktığı için makine çağırmıştık.
Çıkmayacak taşların kenarına ağaç dikilebilir.
Yanlış yeri kırmışsın. Geçmiş olsun.Siz siz olun patlatma yaylı diye taş sökmeyin
geçmiş olsun kardeşim,sana bişey olmasınSiz siz olun patlatma yaylı diye taş sökmeyin
Afiyet olsun abiÇay içtiğimiz, herhangi bir yerde,benim bardak başkalarınki ile hiç karışmaz,
Ben hemen tanırım,,,,,,,
"En pis bardak benimkidir"
Hepinize şimdiden Hayırlı Cumalar beyler.
Kolay gelsin Emre, enson fotoğraftaki abiye gübreyi elle serpme cezasımı verdinBugün hassas pnömatik mibzer ile biraz mercimek ektik .
Ve pancar yerine gübre attık
Bereketli olsun hemşerim. MaşAllahBugün hassas pnömatik mibzer ile biraz mercimek ektik .
Ve pancar yerine gübre attık
Hayırlı cumalar abiÇay içtiğimiz, herhangi bir yerde,benim bardak başkalarınki ile hiç karışmaz,
Ben hemen tanırım,,,,,,,
"En pis bardak benimkidir"
Hepinize şimdiden Hayırlı Cumalar beyler.
Abi napıyon ne var yokGeçmiş olsun emre
Sağol abi yok o pnömatik mibzer mercimek saçıyorKolay gelsin Emre, enson fotoğraftaki abiye gübreyi elle serpme cezasımı verdin
Sağol hemşerimBereketli olsun hemşerim. MaşAllah
Hayırlı cumalar abi
Olur böyle şeyler sana da kolay gelsin mapus hane nöbetiHerkese selam olsun bu nöbet zor geçiyor kolay gelsin emre kırmışın ama yapılır sana bişey olmasın
Kırılan malzeme olsun yeterkı kalpler kırılmasın parayla olan iş her zaman düzelir düzelmez se yamuk dururOlur böyle şeyler
iylik güzellik yaramazlık yok bugün arıları böldükAbi napıyon ne var yok
Sen napıyon nasılsın yoksun ortalıktaAbi napıyon ne var yok
Nöbetteyız abi hıç sorma bu sefer nöbette zor geçiyor dun gece biri kolunun kemiğine kadar kesmiş onunla uğraştık telefona felan bakamıyoruzSen napıyon nasılsın yoksun ortalıkta
Allah kolaylık versin sende eve giden mahkumsunNöbetteyız abi hıç sorma bu sefer nöbette zor geçiyor dun gece biri kolunun kemiğine kadar kesmiş onunla uğraştık telefona felan bakamıyoruz