En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Kandiliniz mübarek olsun cümleten.
Danışmak istediğim bişey var traktörün aküsü herşeyi bağlı fakat kontağı açınca hiç elektrik gelmiyor neden bileniniz varmı, abim kasıtlı yapmış binmeyelim diye bende bulamadım acaba neresini oynadı traktör mf uzel3060
Sizinde kandiliniz mübarek olsun. Marş dinamosu nun kablosunu sökmüştür diyecektim de hiç elektrik gelmiyor diyorsunuz. Büyük ihtimalle bi kabloyu sökmüştür kontaktan aküye kadar kontrol edin çıkık bi yer vardır

Sizinde kandiliniz mübarek olsun. Marş dinamosu nun kablosunu sökmüştür diyecektim de hiç elektrik gelmiyor diyorsunuz. Büyük ihtimalle bi kabloyu sökmüştür kontaktan aküye kadar kontrol edin çıkık bi yer vardır
Eyvallah. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, sağına soluna iyice baktım bişey bulamadım valla, gözden kaçırdığım bişey olabilir diyecemde bildiğimiz traktör ne yapmışta hiç elektrik gelmiyor çözemedim, ne korna basıyor ne kabin aydınlatmaları yanıyor nede başka birşey.