Allah'tan hayırlısı abi.Malatya icin kader gunlerinden biri fırtına soğuk bi gece geçiriyoruz
Bizimkiler açmadı daha ama ova kısmı ful çiçekAllah'tan hayırlısı abi.
Ne oldu kayısılar çiçek açtımı sağlam mı ?
Kağıt fabrikasından öte sıkıntı ozamanBizimkiler açmadı daha ama ova kısmı ful çiçek
Aynen öyle suan bizim köy -6Kağıt fabrikasından öte sıkıntı ozaman
Islak saman yakan var mı, duman yapsın diye.Aynen öyle suan bizim köy -6
Hocam zamaninda cok saman lastik yakan olmuş fayda görmemişler o yüzden artik yakan yok bide rüzgar çok dumanı çökertip bahçeyi boğamazsın bu havada bazıları fiskiyeleri açıyo sulama yapiyo 1 2 derece fark ettiğini söyleyende var daha cok zarar verir diyende varIslak saman yakan var mı, duman yapsın diye.
Bizim buralar gitti daha bahçeye gidip bakamadımAynen öyle suan bizim köy -6
Bu gece daha kötü yunusumBizim buralar gitti daha bahçeye gidip bakamadım
Bakalım abi nasip hakkımızda hayırlısıBu gece daha kötü yunusum
Sizinde kandiliniz mübarek olsun. Marş dinamosu nun kablosunu sökmüştür diyecektim de hiç elektrik gelmiyor diyorsunuz. Büyük ihtimalle bi kabloyu sökmüştür kontaktan aküye kadar kontrol edin çıkık bi yer vardırKandiliniz mübarek olsun cümleten.
Danışmak istediğim bişey var traktörün aküsü herşeyi bağlı fakat kontağı açınca hiç elektrik gelmiyor neden bileniniz varmı, abim kasıtlı yapmış binmeyelim diye bende bulamadım acaba neresini oynadı traktör mf uzel3060
Eyvallah. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, sağına soluna iyice baktım bişey bulamadım valla, gözden kaçırdığım bişey olabilir diyecemde bildiğimiz traktör ne yapmışta hiç elektrik gelmiyor çözemedim, ne korna basıyor ne kabin aydınlatmaları yanıyor nede başka birşey.Sizinde kandiliniz mübarek olsun. Marş dinamosu nun kablosunu sökmüştür diyecektim de hiç elektrik gelmiyor diyorsunuz. Büyük ihtimalle bi kabloyu sökmüştür kontaktan aküye kadar kontrol edin çıkık bi yer vardır