En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Abi bizde düşünüyoruz ucuz yollu bişey ama bilmiyorum
Fiyatı 8000 TL , 500 TL piston değişimi yaptırdık, 80 cc lik, güçlendirdik , plaka daha almadık , 300 TL gibi tutar dediler , köy içi kullanacağız zaten, trafiğe çıkmayız. Yoğun kullanımda motoru bitiriyor, dediler, 1 lt benzin ile ortalama 50-55 km yol yapabiliyor, depo dolusu ortalamada 200 km yol yapıyor.
Yarı otomatik 4 vitesli modeldir. Tek kişilik kullanıma uygunmuş, aşırı zorlamada piston kolu ve krank kırabilirmiş.
Bir çok marka var, kullanım durumuna göre model tercih etmek iyi olur.

Bu sefer yanıma geçiçi görevlendirmeyle sulu tarım yapan bir arkadaş geldi abi 1 dekar sulu dan 1 ton arpa alıyon mu dıye sordum toprağını tartsan o kadar gelmez bizim buralarda dedi. onu alan adam 2 sene de milyarlık olur paraya bile bakmaz dedi siz ne dıyorsunuz

Fiyatı 8000 TL , 500 TL piston değişimi yaptırdık, 80 cc lik, güçlendirdik , plaka daha almadık , 300 TL gibi tutar dediler , köy içi kullanacağız zaten, trafiğe çıkmayız. Yoğun kullanımda motoru bitiriyor, dediler, 1 lt benzin ile ortalama 50-55 km yol yapabiliyor, depo dolusu ortalamada 200 km yol yapıyor.
Yarı otomatik 4 vitesli modeldir. Tek kişilik kullanıma uygunmuş, aşırı zorlamada piston kolu ve krank kırabilirmiş.
Bir çok marka var, kullanım durumuna göre model tercih etmek iyi olur.
Bana da şöyle ucuz yollu bişey buluyum köyde kullanayımhayırlı olsun abi

Bu sefer yanıma geçiçi görevlendirmeyle sulu tarım yapan bir arkadaş geldi abi 1 dekar sulu dan 1 ton arpa alıyon mu dıye sordum toprağını tartsan o kadar gelmez bizim buralarda dedi. onu alan adam 2 sene de milyarlık olur paraya bile bakmaz dedi siz ne dıyorsunuz
Evet doğru bizim burada en baba 500 kg verir suluda
Tarihte 700 kg biçildigi sene de olmuş ama ben görmedim

sfc_mini_50_ec_kirmizi_10_2b347.png

Teşekkür ederim, resimdeki modelden.
Arka tarafında küçük sepeti de var.
Hayırlı olsun 🙂

2019 da altınay arpadan 940 kğ aldık aynı tarladan 2020 de yine altınaydan 720 kğ aldık hiçde arkadaşın dediği gibi değil para bize bakmıyor 🙂

Aleyküm selam, hayırlı olsun motosiklet güle güle kullanın, marka model paylaşım yapabilirsiniz.guzel birde kask alın, kasksız kullanmayın.

Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullan bizde 103 pejo var arkasına kasa koyduk süt götürüyoruz tarlaya giderken de ise yariyor, bir sonraki hedef 100 luk olanlardan 😀

Kar yağıyor kar yağıyor lapa lapa kar yağıyor

Teşekkür ederiz, daha iyileri sizin de olsun arkadaşlar.
Kar yağışı akşam üzeri başladı , gece devam etti , sabahleyin 5 cm kar vardı , öğleye kadar eridi.
Bir gecelikte olsa kışı yaşadık, cevizlere göz taşı atmıştık , zamanlamamız iyi olmuş.

Hayırlı cumalar dilerim.

S.a. iki gündür gece ve sabah cok ayaz ondan önce birkac gün yağmur vardı
Bu gün açık beside biraz çamur temizledim
90 tumosan kaldi bir ara çamur çukurunda bizim 82 tek ceker çıkaramadı sonra komşunun hattat 285 cift ceker le cikardik
Bazilari koyun keçi sagma ya başladı ama süt havası yok
Tarlalar çamur bir kac gün girilmez
Çiçek yeri hazırlanır tava gelince gübre ilaç atılır arpalara
Hayırlı cumalar hayırlı işler herkese