Piyasa açılır açılmaz hepsi uçtu 8,05 şuan. Dolar düşerken düşmeyen girdi fiyatları şimdi dolarla birlikte uçuşa geçerYarin piyasa acilinca 7.50 civari olur. Dediginiz rakamlar Japon piyasasindakiler.
Carsamba mazota zam gelebilir.
Gubre satislari birkac gun durabilir.
Allah yardimcimiz olsun.
Aleyküm selam kolay gelsin bereketli olsun hocam yoncayi satmissin. Ömür biter ne dert biter nede bu dünyanın işi biter.Selamlar arkadaşlar.
Bugün sun'i gübreleri aldık.
Yoncaları sattık.
Akşamı yaptık.
Çarşamba kar yağışı gösteriyor.
Yağmur devam ediyor.
Buğday tarlasının birini ıspatan basmış.
İş deseniz bitecek gibi görünmüyor.
Hayırlı işleriniz olsun.
Bende ne zaman gittiki bu,Yusuf abiye biraz gönder dedik ne var ne yok Konya ya göndermiş Kar, tipi geldi.
Aleyküm selam, hayırlı olsun motosiklet güle güle kullanın, marka model paylaşım yapabilirsiniz.guzel birde kask alın, kasksız kullanmayın.Selamlar arkadaşlar.
Hayırlı geceler dilerim.
Goca dananın parasınnan bugün motosiklet aldık.
Artık traktörleri motosiklet gibi yakıyor, diyenlerle karşılaştırma yapabiliriz.
Servis 500 saatte yağı değişiyor dedi.
Bostana gidip biber patlıcan getirmeye lazım olacak.
Tüpçü arabaları oluyor, sıra ona geldi.
Aleyküm selam, hayırlı olsun motosiklet güle güle kullanın, marka model paylaşım yapabilirsiniz. güzel birde kask alın, kasksız kullanmayın.
Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullan bizde 103 pejo var arkasına kasa koyduk süt götürüyoruz tarlaya giderken de ise yariyor, bir sonraki hedef 100 luk olanlardan
Teşekkür ederim, resimdeki modelden.
Arka tarafında küçük sepeti de var.
Bende bunu kullanıyordum köyde geçen gün sattım. Altı yüksek olması çok iyiydi inşallah ilerde yine böyle bir motor alırım
Kar yağıyor kar yağıyor lapa lapa kar yağıyor
Abi bizde düşünüyoruz ucuz yollu bişey ama bilmiyorum