En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

IMG_20210216_050025.jpg

Günaydın Yusuf abi 🤚

Abi bırakıp gitmedik.Hep forumun düzeni bizim yüzümüzden bozulmasın diyip sessiz çoğunluğa uyup sessiz kaldık.Hep burdayız.

Bu tartışmaların sonu yok yıllardır birileri bilerek ve isteyerek bi ateş yakıyor sonrasında birbirini seven insanlar foruma değer katan insanlar alınıp güceniyor.Sonrasında da gurur yapıp ayrılıyor.
Bitane örnek vermek gerekirse Hacı Mehmet abi yıllardır en babacan abilerimizden biri bu konulara hiç bulaşmazdı bikere katıldığını gördüm ondada üzüldü.( Böyle bi sürü kişi ayrıldı)

Ha ayrıca şunu demezsem de olmaz.Diğer arkadaşların,abilerin kurduğu foruma akşam bi göz atayım dedim burda millete olmadık hakaret eden tartışmayı bile usulen yapmayan arkadaşlar orda ne kadar sessiz ve ılımlı hiç böyle ayrımcı konu,hakaret falan yok.Orda ayrıştırmaya sen şu ben bu demeye gerek yok demek ki.

Hepimiz çiftçiyiz hepimiz hükümeti eleştiriyoruz.Hepimizin alım gücü çok düştü.Kendimden gidip söylersem yıllarca oy verdim şimdi vermiyorum ama oy vermiyorum diyede kalkıp karşımda halen seven sayan,oy veren insanlara hakaret edecek değilim.Saygı duyuyorum.

Burda çiftçilik öğrenmek bildiğimi daha iyi nasıl uygulayabilirim peşinde olan bi insanım ve çoğunlukta böyledir.Burası dev bi tarım bilgi sözlüğü.Mısır ekicem diyosun nasıl ekileceğini ne yapacağını bilmezken açıyosun trakkulubu okuyosun yazılanları herşeyi öğreniyosun.

Daha aktif olacağım.
Arkadaslarin gittigi forum neresi bir bakayim belki donerler belki orada da izlerim.

Önceden L park yokuşta kaldırma falan yoktu galiba tabi benim dediğim yıllar öncesi 8 yıl önceleri bayağı basitti aslinda
Enson direksiyon sınavına girdim
Yazılıda basit hiç çalışma bile derim ben 50 soruyu 25 dk yaptım 84 aldım yapamadığım sorular sağlık konularını salladım .
L parkta basit iki sefer direksiyon dersine gittim tamam oldu . Bayırda kalkmada basit şoförlüğü olan için zor değil
Kurs ücreti ne kadar sizde ben 1000 TL ye yazıldım ona göre pazarlık et dediği parayı çıkarıp verme hemen

Enson direksiyon sınavına girdim
Yazılıda basit hiç çalışma bile derim ben 50 soruyu 25 dk yaptım 84 aldım yapamadığım sorular sağlık konularını salladım .
L parkta basit iki sefer direksiyon dersine gittim tamam oldu . Bayırda kalkmada basit şoförlüğü olan için zor değil
Kurs ücreti ne kadar sizde ben 1000 TL ye yazıldım ona göre pazarlık et dediği parayı çıkarıp verme hemen
Vala senin fiyat çok iyiymis 1800 dedi 1500 e yazildim ama 1000 liraya yazan yok burda maalesef