En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Yoncanın sonunu kaldırdık, iyiyiz şükür.
Kümesin gübre işlerini de bitirdik, yatıştayız.
Maşallah hocam balya biçer tarla arı tavuk her is yapıyorsunuz. Bu kadar ışe nasıl dayanıyorsunuz helal olsun boş gününüz yok nerdeyse, galiba büyükbaş ve küçükbaş yok sadece sizde

Tr masseyin sırtına çıkıyormuş sahibi söyledi

Resimler ve ekler

• 5B7BB6DC-9CCE-4195-8EB1-F52C6735CC64.jpeg
    5B7BB6DC-9CCE-4195-8EB1-F52C6735CC64.jpeg
    431.5 KB · Görüntüleme: 9
O adam emekliliği fazlasıyla haketmiş başlangıç varsa yeter yaşı kaç aceba önemli olan 1 gün dahi olsun başlangıç olsun

Ama abi şu var bağkur da 25 yıl isteyebilir bağkur dan emekli olacak çünkü o ağırlıkta askeri de yaptırabilir
Abi akşam telefonla konuştum babamın bu işlere biraz yabancı
Bağkur 1600 günü varmış kendisi 1968 doğumlu
Ssk 1984 da yapılmış yaşi dolmuş sskda
Askerlik falan dedi onu bende anlamadım pek

Tarım Kredi iştiraki Gübretaş'a ait maden sahasında 3,5 milyon onsluk altın varlığı tespit edildi. 6 milyar dolara tekabül ediyormuş.

Eskiye gore kullanımı çok zor önceden kouya en son kim yazdı konuyu acmadan gorüyorduk birde konuda ilerledikce 3 5 sayfalik konukarda tek tek sayfa sayfa geri geliyor cok ugrastırıyor ben ilk günden cok sıkıldım gerçekten en az 3 5 saat zaman geçirdıgim bi sayfadı
Mümkünatı yok, alıntıları biriktirip cevap yazamadım.
Ben eski mobile gidiyorum. Hadi eyvallah. :)

Selamlar beyler,
Yaa mobil uygulamaya ,öyle alışmışımki,
Burası sanki sürgün gibi.
Başka yerdeymişim gibi hissediyorum.
Aleyküm selam
cümleten iyi akşamlar
mobil sürümler artık bitti.
evde pcden miss gibi ama dışarıda da sıkıntı yok acemiliği atınca zaten herşey yoluna girecektir.
umarım sen öğrenemezsin emmi ortam nefes alır :)

bi çay demle de içelim hep birlikte

Hele öbürü çok ıyıydı naparsın teknoloji artık paralı hale gelecek galiba
İyidi ama yapacak bişi yok.
sosyal medyada nere el atsan her taraf reklam vs bu da yeni bi sektör tabiki.
siz bile bi video atsanız youtube arada reklam giriyor size gelen yok ama adamlar reklam yaptık diye çatır çatır kazanıyor özellikle Google sistemi herseye sahip 🤷🏻‍♂️