Sağol abimmaşaAllah, bereketi bol olsun
Sağol abimmaşaAllah, bereketi bol olsun
Sağol kardeşimMaşallah bereketli olsun adil abi
Sağolasın CemalMaşAllah bereketli olsun
MaaşAllah.Allah bereketini arttırsın.Ağanın sürü çoğalıyor, sütlü çikolata [emoji39]Ekli dosyayı görüntüle 55436
Amin.sağolun hocam.MaaşAllah.Allah bereketini arttırsın.
Aleyküm selam hayırlı pazarlar ercan abiSelamün aleyküm hayırlı pazarlar...
Aleykümselam hayırlı pazarlar.Selamün aleyküm hayırlı pazarlar...
6115 mc ye benziyor.
5455 biri diğeri tam seçemedim 6120 sanırım
6105 mc6115 mc ye benziyor.
Hayırlı aksamlar kardeşim 6 ay sigorta işe yarar bildiğim kadarıyla, ssk ya gidip konusmasinda fayda var sürekli yasa değişiyor emeklilikle ilgili, ssk dan emekli olunca son 3 yıl falan yatırıp maaşı biraz daha farklı oluyor diye duyduk sadeceArkadaşlar merhaba
Bugün babamla konuştum kendisi 2000 sonrası bağkurlu emeklilik için 60 veya 65'i bekliyecek diye biliyorum
Biraz araştırmış 1984 yılinda marmaris'te garsonluk yaptığı sıralar sigortası 6 ay yatmış ssk'dan borcunu yatırırsa daha erken yaşta emekli olabilir mi 1969 doğumlu babam
Amcam 1987 yılında 1 sene kahve işletmişti o ssk dan emekli oldu 10 yıl önce o da şu an 58 yaşında
Hayırlı akşamlar abiHayırlı aksamlar kardeşim 6 ay sigorta işe yarar bildiğim kadarıyla, ssk ya gidip konusmasinda fayda var sürekli yasa değişiyor emeklilikle ilgili, ssk dan emekli olunca son 3 yıl falan yatırıp maaşı biraz daha farklı oluyor diye duyduk sadece
En iyisi beraber gidin tam detaylı bilgi alın ona göre davranırsınızHayırlı akşamlar abi
Babamda konuşmuş birşeyler belgeleri düzenliyormuş ssk 3 yıl falan birşeyler demişler babama 3 yıl peşin mi yatırmalı yoksa borcunu peşin yatirıp 3 yıl boyunca borçtan sonra mı yatırmalı
Borcu kapatınca emekli oluyorsa traktörleri falan satıp emekli olsun diyorum bende
Eger ilk giris 84 yılı ise yılbaşına kadarArkadaşlar merhaba
Bugün babamla konuştum kendisi 2000 sonrası bağkurlu emeklilik için 60 veya 65'i bekliyecek diye biliyorum
Biraz araştırmış 1984 yılinda marmaris'te garsonluk yaptığı sıralar sigortası 6 ay yatmış ssk'dan borcunu yatırırsa daha erken yaşta emekli olabilir mi 1969 doğumlu babam
Amcam 1987 yılında 1 sene kahve işletmişti o ssk dan emekli oldu 10 yıl önce o da şu an 58 yaşında
Eger 84 gırıslı ıse yılbaşına kadar bır dılekce versın buyuk ıhtımalle emeklı olurArkadaşlar merhaba
Valla kardeşim ben askerdeyim işte gitmem sıkıntı birazEn iyisi beraber gidin tam detaylı bilgi alın ona göre davranırsınız
Yılbaşından sonra hakkı bitiyor muEger ilk giris 84 yılı ise yılbaşına kadar
Eger 84 gırıslı ıse yılbaşına kadar bır dılekce versın buyuk ıhtımalle emeklı olur
Yok bıtmez ama eger borclanma olursa daha ucuza cıkar onun için dedımYılbaşından sonra hakkı bitiyor mu