geçmiş olsun Rabbim şifa versinArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim şu an da çok ıyıyım ailemden de test aldılar ve evde karantinamız başladı ilaçlar geldi bugun hastalanalı 6 gün oldu galıba o yüzden ilaçlara karşı biraz temkinliyim sabah duruma göre bakacağım grip gıbı başlayanlar kolay nefes darlığı ile başlayanlar zor atlatıyormuş filyasyın ekibi öyle söy
geçmiş olsun Rabbim şifa versinAllah razi olsun Güzel geçmiş olsun dilekleri için
Cok şükür zor kısmı bitti baya iyiyim
Vücudum yıprandı biraz başka sıkıntı kalmadı
Kasaba zaten karantinada
Zaten sabah akşam hayvanimiza baktık kimse ile temas olmadan
Benim bildiğim bu zamanda tavuk bile zor yumurtlar keklik nasıl yumurtlasınBu dönemde KINALI KEKLİK yumurta verir mi?
Bir müşterimiz 60 adet keklik yumurtası getirdi.
Ayrıca 100 adet bıldırcın yumurtasını HD kuluçka makinemize yerleştirdik.
iş para işi değil, kapalı ve ısısı kontrollü kümesde her halde inşaAllah iyi bir çıkım olur.Benim bildiğim bu zamanda tavuk bile zor yumurtlar keklik nasıl yumurtlasın
Eğer diyosa keklik diye sen işine bak para nı al sonunda belli olur
İklimlendirme li ortam da ola bilir anca bunuda anca hobi işi zevk olarak yapandır.iş para işi değil, kapalı ve ısısı kontrollü kümesde her halde inşaAllah iyi bir çıkım olur.
inşaAllah. emek sarfetmiş boşa gitmesin.İklimlendirme li ortam da ola bilir anca bunuda anca hobi işi zevk olarak yapandır.
İnşAllah çıkım oranıda iyi olur .
maşaAllah, bereketi bol olsunAğanın sürü çoğalıyor, sütlü çikolata [emoji39]Ekli dosyayı görüntüle 55436
Maşallah bereketli olsun adil abiAğanın sürü çoğalıyor, sütlü çikolata [emoji39]Ekli dosyayı görüntüle 55436
MaşAllah bereketli olsunAğanın sürü çoğalıyor, sütlü çikolata [emoji39]Ekli dosyayı görüntüle 55436