Forklift lastiği.İçi dolu lastikler var biraz ağır olur ama ömürlük olur
Bulmak biraz zor oluyor onları.
Forklift lastiği.İçi dolu lastikler var biraz ağır olur ama ömürlük olur
Lastik merdane kullananlar daha iyi bilirForklift lastiği.
Bulmak biraz zor oluyor onları.
Bic araştırmak lazım abi.Lastik merdane kullananlar daha iyi bilir
10 kat ve üzeri ezilmez bence
şevket bunun 2.5 mt 'lik daha kalınını al,Böyle bir tomruk alıp....
Ekli dosyayı görüntüle 53122
İki yanına bu rulmanlardan takıp
Ekli dosyayı görüntüle 53123
ağaç merdane yapsam iş görür mü?
Bu çok fazla mantıklı abi.şevket bunun 2.5 mt 'lik daha kalınını al,
yerden sabit gitsin,
hem kesekleri ezer, hemde düz bir satıh oluşturur.(resim alıntıdır)Ekli dosyayı görüntüle 53138
Kalın demir boru veya eski oksijen tüpleride olabilir içine kum doldurunca güzel iş yapar.Böyle bir tomruk alıp....
Ekli dosyayı görüntüle 53122
İki yanına bu rulmanlardan takıp
Ekli dosyayı görüntüle 53123
ağaç merdane yapsam iş görür mü?
Hamdi' de var bunun gibi yeri uçak pisti gibi yapıyorşevket bunun 2.5 mt 'lik daha kalınını al,
yerden sabit gitsin,
hem kesekleri ezer, hemde düz bir satıh oluşturur.(resim alıntıdır)Ekli dosyayı görüntüle 53138
İyi birşey mi kötü birşey mi bu?Hamdi' de var bunun gibi yeri uçak pisti gibi yapıyor
Tomruk dönerse tohum üzerine çekilir toprağı kazima toplama yapmazİyi birşey mi kötü birşey mi bu?
Bununki dikdörtgen şeklinde ve daha uzun ama tohum yatağından öncemi sonramı kullanıyor bilmiyorum.İyi birşey mi kötü birşey mi bu?
Ufuk senin toklulara arpa , buğday versen daha iyi olur .Bir torba yem 95 TL ye aldım toklu yemi Ekli dosyayı görüntüle 53185
Dün aldım pazarlık yapıpta 45 gün sonra ödeme eriş 21 protein 1 tonBir torba yem 95 TL ye aldım toklu yemi Ekli dosyayı görüntüle 53185
Toros süt yemi pelet olan 103 lira olmuş yine zam gelecek demiş adam daha 2 gun önce aldikDün aldım pazarlık yapıpta 45 gün sonra ödeme eriş 21 protein 1 ton
Çuvalı 100 tl
ikinci el bulursaniz alın bizim buralarda bu alet tapan diye geçiyor üstündeki loğ olanda var olmayanda var ama güzel iş yapıyor buğday ekince üstüne çekiyoruz, mısır ayçiçeği ekmeden önce bunu çekip ekiyorlar3.30 m demir silindir 9.500 tl.Bu paraya sizce değer mi ?Ekli dosyayı görüntüle 53186
Şöyle tapanlarda var aslında bu daha mantıklı .Ekimden önce güzel düzler. Ekim sonrası da sadece silindiri kullanabilirsek güzel olur