sağol Cemal 12 -24 onler 15 - 30 arkalar 80 -66 ile ayniHayırlı olsun abi lastik ölçüleri nedir
sağol Cemal 12 -24 onler 15 - 30 arkalar 80 -66 ile ayniHayırlı olsun abi lastik ölçüleri nedir
Hayırlı olsun ısmail abi iyi günlerde kullan bizim önler de bitik gibi bişey anlamadık
Ooo hayırlı uğurlu olsun
Çiftciler artık tepkisini ortaya koymayı biliyor ve gıttıkçede gelişiyorSencer solakoğlu Türkiye'nin en zengin çiftçilerin biri o bile şu anki duruma tepkili ama bazıları 3 maymunu oynamaya devam ediyor hayret ediyorum
Ekli dosyayı görüntüle 53203
Hayırlı olsun İsmail abi
Hayırlı olsun abim güle güle kullan
Yetiş petlas yolda bırakmaz
Gunaydin yusuf abi [emoji4]selamlar beyler günaydın.
daha yeni uyandımdaaa
Klima var abi fakat sahibi kulak hassasiyeti için camları açıyor. Onda da balya makinası olduğu için geç müdahaleden bi kere canı yanmış belliki [emoji846].Kabinde klima yokmu cam kapı açık hep Akif: )
Eğer tablada yatık mısırı alan aparat varsa güzel işçilik olur ama düz tabla ise yerde çok kalır onuda yakarsaniz kabak gibi meydana çıkar ineklere yem yaparsınız en azından
Bahale valla duygularıma tercüman oluyosun kardeşim .Gazı olan var mi[emoji41]
Ne yapayim abey alişmadık bunyede gaz durmuyorBahale valla duygularıma tercüman oluyosun kardeşim .
Ben yazcaktım böyle bişey geri vaz geçtim aman boş ver nörcan hacı diye .
Gene bi şiki toku yaptılar ama heç heyecan yoktu artık kendileride inanmıyo galiba .
Maşallah Allah bağışlasınYıllar ne cabuk geçiyor 3.yaşını doldurdu paşam
Ekli dosyayı görüntüle 53231
MaaşAllah.Yıllar ne cabuk geçiyor 3.yaşını doldurdu paşam
Ekli dosyayı görüntüle 53231