En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Sadece parasal anlamda verilecek olan yardımları söylemişler dikkat edersen

Beyfendi toki kimseye ev filan vermeyecek. Yıkılan binalar olduğu için toki binalar yapacak ve almak isteyenlere satacak. Binası yıkılan hasar görenlere ise yukarda paylaştığım maddi yardımlar yapılacak. Abinize bide bunu sorun ondan sonra emin olun

Vodafone, şu andada Türk sel vifi misafirlikteyim , yine aynı , bikaç gündür çok sıkıntı oldu, siber saldırıya uğradım galiba kardeşim, fakat diğer uygulamalar şak diye açıyor,
Mesela 7 saat öncesini göstermiyor
Geçenlerde bende de oldu bir türlü giremedim devamlı şifre istiyor konuları guncellemiyor vs şimdi bir iki gündür normal çalışıyor

Zaten başka da bişey vericem demiyorlar TOKİ ev yapacak depremzedeler e öncelik tanıyacak yani parayı alırım diyor acun 75 milyon toplamış 1000 kişi ye dagitilsa bu para kişi başı 75 bin eder yani devletin verdiğinden çok slm lar
Benim yapı denetimden edindiğim bilgi bu şekilde ayrıca Malatya da günlük 10-15 tane afad yardım tırı halen Elazığ'a gidiyor
İnşAllah dediğiniz gibi olmaz paralar güme gitmez ama öyle bişey olacağını sanmıyorum millete göstere göstere böyle bişey yapmaya kim cesaret eder ki

Ben Malatya lıyım çok şükür bizim evimiz yıkılmadı yada mühürlenmedi. Ama cukka yapmıyorlar buradaki durumu biliyormusunuz bilmem ama bugun yapı denetimde Bi abimle görüştüm durumu evi yıkılan kişilere toki den ev verecekler. Ek olarak ev içindeki malzemelerini kurtaramayanlara maddi destek verecekler. Şimdi cukka bunun neresinde söylermisin
1999 düzce depreminden beri toplanan deprem vergileri ile mi o zararları tazmin edecekler, yoksa şurda 10 gündür toplanan milyonlarca lira ile mi tazmin edecekler.
Cukka her zaman vardı ve varlığını sürdürmeye devam edecek.

IMG_8795.JPG

Gölgende ne korku ne keder...

Ben Malatya lıyım çok şükür bizim evimiz yıkılmadı yada mühürlenmedi. Ama cukka yapmıyorlar buradaki durumu biliyormusunuz bilmem ama bugun yapı denetimde Bi abimle görüştüm durumu evi yıkılan kişilere toki den ev verecekler. Ek olarak ev içindeki malzemelerini kurtaramayanlara maddi destek verecekler. Şimdi cukka bunun neresinde söylermisin
Devlet kimseye ev veremez,kimsenin borcunu ödeyemez böyle bir yetkisi yoktur sadece destek verir,ödeme kolaylığı sağlar